- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ аз сам на 18 години и още не сам правил секс :(
Първоначално написано от tarlyo
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
amazing woman walking down the street =D>
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
и аз така мисляПървоначално написано от tarlyo
![]()
![]()
Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !
Първоначално написано от loliii
В нашия случай е rolling down the street![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Dr3amy
аз си мисля,че някой прави мръсно на негов познат...кофти работа!!!
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Ми не знам каква е истината. Но не мисля, че група хлапета демонстрират нещо по-различно от собствената си простотия.
[url=линка]
И ние как да ти помогнем?Да те оправим виртуално ли?![]()
![]()
![]()
ПС:Стига с тая ебавка,не е забавно да се подиграваш на чужд гръб...Дано да ти го върнат!!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не напразно бате РУШИ го е изпял "Всичко се връща"Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Несмятам ,че неможе да се подиграваш на някого , тогава , когато знаеш ти какъв си и можеш да се подиграваш сам с себе си ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
До тук съгласнаПървоначално написано от ChalgaBoy
Но е гадно и супер лицемерно да се ебаваш по тоя начин с някой,вместо да му кажеш в очите "Брат,тва,тва и тва не ме кефят в теб.Дразниш ме." или нещо от сорта...А пък ако питаш мен тоя дето е пуснал темата е пълен неудачник и задръстеняк и завижда на печеното момче и по тоя начин си избива комплексите...
Аааа , ти си говорела за автораПървоначално написано от PyCoKoCkA93
аз си мислех ,че говориш за мен ,относно това ,което писах за госпожицата с голямото самочуствие и размери :P
И си напълно права за авторчето![]()
да пълен чук сам избивам комплекси 300 килограмов тюлен съм правя гадно на братчето (ако си мислиш че не сам му казвал къф е се лъжеш) и правя простотии щот си нямам друга работа и сам на 14 години.
Абе ко ти пука дали си Девствен важното е ти да си добре пък за околните да не ти пука живей собствения си живот!!
Виж колко добре се описа...Първоначално написано от shinkyokushin
Добре дай твоя снимка да те видим тогава колко си велик...Тея детски истории иди ги разправяй на някой друг
А ако наистина имаш тоя "проблем" просто покани някое момиче на среща,гледай да не прецакаш нещата и ако тръгнете и се задържите повече все ще се прежалиш
![]()
gepime.com е твоето спасение хахаПървоначално написано от vaseto0o0
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Може и да съм свиня, но не се държа като такава за разлика от тебе. Ти си едно безкрупулно същество, което не уважава хората. Знам че ще напишеш че аз не съм човек за да ме уважаваш, че съм нещо от сорта на говедо, свиня и т.н., но дори и животните подлежат на някакво хуманно отношение така че си прави изводи ти какъв си преди да определиш аз каква съм.Първоначално написано от vaseto0o0
Русокоске никъде не съм споменавал че съм великтая теме я направих защото се хванахме на бас (и го изпълних) все пак държа на думата си
а и моя снимка мисля че съм постнал в спорт и здраве раздела ако не след малко и тук ще сложа
![]()
amazingwoman съвсем културно се опитва да избегне темата и мисля, че трябва да замълчим. В смисъл, че уважавам хора, които не почват да псуват като първите селяндури.
Обаче все пак, amazing, не мога да разбера защо си слагаш снимка на аватар. И аз не съм си сложила снимка, дето меко казано изглеждам по-добре от теб като външност. Не искам да звучи грубо, ама е тъпо да показваш свръх-самочувствие. И това не се отнася само за теб, ами и за много други хора.![]()
Dr3amy
Не виждам какво лошо съм направила като съм си сложила лична снимка като аватар. Не виждам къде съм показала свръх самочувствие при положение, че ме потъпкват като личност тука и хората се забавляват по този начин.Първоначално написано от loliii
Нищо ама Братчеда дето е написал темата му пращят боксерките кат та погледне.Първоначално написано от amazingwoman
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
амейзинг уоман мисля че тоя форум не е за тебе по простата причина че е тиймпроблем а възрастовата група мисля че е от 13-19 години до колкото съм запознат не до 23![]()
Като ще се правиш на много учен поне провери в речника първоПървоначално написано от ChalgaBoy
еАкОлациА ..Страхотно, на колко си? На 11?