.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 201
    Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amazingwoman
    влизам в категорията

Тежкотоварни ? Sorry ма немога се здържа
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    влизам в категорията

Аз като момиче и разсъждаващ човек ти препоръчвам да не се подиграваш така, защото лично за тебе показва че си в категорията "плиткоумни". А до колкото четох във форума едно че си нямаш приятелка и второ че не си правил секс от 2 години и половина. Не ти казвам че не трябва да имаш вкус към момичетата, просто такова отношение на нас ни прави негативно впечатление. Не съм ти съдница и не искам да бъда, но според мен ти си един комплексар. Не те обиждам и нямам намерение да го правя, но поведението ти е такова.
    [url=линка]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexypetia91
    влизам в категорията

Аз като момиче и разсъждаващ човек ти препоръчвам да не се подиграваш така, защото лично за тебе показва че си в категорията "плиткоумни". А до колкото четох във форума едно че си нямаш приятелка и второ че не си правил секс от 2 години и половина. Не ти казвам че не трябва да имаш вкус към момичетата, просто такова отношение на нас ни прави негативно впечатление. Не съм ти съдница и не искам да бъда, но според мен ти си един комплексар. Не те обиждам и нямам намерение да го правя, но поведението ти е такова.
    Ми не... близо 2 години са и ако ми беше толкова до секса... живея в София... Отиваш в първата чалга дискотека и ще се намери с коя да си тръгнеш 1-2 часа по-късно... Нямам си приятелка да не е нещо с което се гордея ,но това което търса е сериозна връзка ,а не просто забивка Евала направи ми забележша ,че съм "плиткоумен" може и така да е ама комплекси няам
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    ОМГ Ква помощ, съвсем нормално е да се девтвен на 18год-ненормално е да не си-и аз съм девствен и ко хич не ме ебе, а има и дето са на 45 и са девтсвени и хич не ги ебе бахти хората кво като ся всички почват да се ебат от 13 годишни и се праят на важни-това не е нормално-просто ся всички са някви откачени-бахти извратения свят

Ми не... близо 2 години са и ако ми беше толкова до секса... живея в София... Отиваш в първата чалга дискотека и ще се намери с коя да си тръгнеш 1-2 часа по-късно... Нямам си приятелка да не е нещо с което се гордея ,но това което търса е сериозна връзка ,а не просто забивка Евала направи ми забележша ,че съм "плиткоумен" може и така да е ама комплекси няам
    Явно трябва да си някакъв много "голям специалист" и преди вичко "симпатяга" за да отидеш на дискотека и да си забиеш някое момиче което не познаваш и след 1-2 часа да си тръгнеш.
    [url=линка]

Град
    София
    Явно трябва да си някакъв много "голям специалист" и преди вичко "симпатяга" за да отидеш на дискотека и да си забиеш някое момиче което не познаваш и след 1-2 часа да си тръгнеш.

То понеже се изискват много "умения" и ДИПЛОМА

Оф извинявай, аз съм хваната от гората и забравих, че нищо не разбирам. Още повече забравих че от близо година не ходя вече по детски дискотеки и съм забравила как стават нещата. А и ти сигурно си много неустоим и ти се лепят като пощенски марки.
    [url=линка]

Град
    София
    Оф извинявай, аз съм хваната от гората и забравих, че нищо не разбирам. Още повече забравих че от близо година не ходя вече по детски дискотеки и съм забравила как стават нещата. А и ти сигурно си много неустоим и ти се лепят като пощенски марки.
    Докато ходех , можеше да се каже ,че беше така ама и аз си вярвам не беше трудно да се забиеш с някоя и да си тръгнеш с нея :P ще ми кажеш ,че ти не си се забивала с никой и не си си тръгвала с никой от дискотека нали

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Тази тема още ли е тук??? "Пич",не ти ли омръзна да се ебаваш с момчето вече?Жалко за теб и плиткоумния ти мозък!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Тази тема още ли е тук??? "Пич",не ти ли омръзна да се ебаваш с момчето вече?Жалко за теб и плиткоумния ти мозък!!!

Aз не с господин 18 годишния :P аз с АМЕЙЗИНГ ЛОМЪН , която изглежда толкова АМЕЙЗИНГ ,че като мине сички немогат си затворят устата

Докато ходех , можеше да се каже ,че беше така ама и аз си вярвам не беше трудно да се забиеш с някоя и да си тръгнеш с нея :P ще ми кажеш ,че ти не си се забивала с никой и не си си тръгвала с никой от дискотека нали
    Не никога не съм го правила и не бих го направила. Още повече да права безразборен секс със първия срещнат. Ако искаш ми вярвай и без това ако продължа да се занимавам с тебе трябва да падна на твоето ниво, а аз съм на тези неща. Вярвай си в каквото искаш! Пожелавам ти някой ден да пораснеш!
    [url=линка]

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от shinkyokushin
    амейзинг уоман мисля че тоя форум не е за тебе по простата причина че е тиймпроблем а възрастовата група мисля че е от 13-19 години до колкото съм запознат не до 23
    Не знам защо прецени че аз не попадам в тая категория и кой те е запознал с това че съм на 23. При положение че само един човек ме е питал и то с лично съобщение и му казах така за да видя как ще реагира, дали ще ме обижда още. Но не съм на 23 определено и влизам в категорията 13-19.
    Ако не е тайна на колко си?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Силно се съмнявам това да си ти на снимката ..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

Aз не с господин 18 годишния :P аз с АМЕЙЗИНГ ЛОМЪН , която изглежда толкова АМЕЙЗИНГ ,че като мине сички немогат си затворят устата
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

да може да заключите и/или изтриете темата аз си изпълних мойта част псувайте ме колкото си искате и както си искате просто си държа на мъжката дума и изплълних баса хайде "професори" правете квот искате излейте си гнева

Град
    Philippines
    да може да заключите и/или изтриете темата аз си изпълних мойта част псувайте ме колкото си искате и както си искате просто си държа на мъжката дума и изплълних баса хайде "професори" правете квот искате излейте си гнева
    Живота к'во ше кажеш ?! БРУТАЛЕН ИЛИ ПРЕКРАСЕН Е !
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Цитирай Първоначално написано от 7227
    амейзинг уоман мисля че тоя форум не е за тебе по простата причина че е тиймпроблем а възрастовата група мисля че е от 13-19 години до колкото съм запознат не до 23
    Не знам защо прецени че аз не попадам в тая категория и кой те е запознал с това че съм на 23. При положение че само един човек ме е питал и то с лично съобщение и му казах така за да видя как ще реагира, дали ще ме обижда още. Но не съм на 23 определено и влизам в категорията 13-19.
    Понеже си некултурен, а и сигурно не са те учили че дама не е учтиво да се пита на колко години е, но ще ти отговоря на 17 съм след месец и нещо ставам на 18. Питам добре ли е?

Цитирай Първоначално написано от FemaleBodyInspector
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    Понеже си некултурен, а и сигурно не са те учили че дама не е учтиво да се пита на колко години е, но ще ти отговоря на 17 съм след месец и нещо ставам на 18. Питам добре ли е?
    и са те минали половината квартал+Ганаец
    При факта че си дебела незнам кой би те погледнал, освен някой дърт загорял циганин...

пич викам тая дебелата да я метаме на скарата ще има бая паржоли цела година ще нахраним цяла БГ

Мега фен
    Снимката:

Код:
    504 Gateway Time-out
    The server didn't respond in time.

Аз ще се прежаля за тебе щом е за каузата да ти отнема девствеността. Съвсем сериозна съм не се назикам аз не съм като останалите момичета и момчета които явно са те взели за подигравка тука. Приготви се да сбъдна всички твои желания, аз съм много палаво момиче. Пиши ми лично съобщение да се разберем за подробности, че трябва да го направиме дискретно моя приятел да не разбере.
    Давай Мастербатор!

ПС : знам че не се пише така

amazingwoman

Грух ..

Banned Повече от фен
    ОМФГ, братле, екрана ми не може да я събере тая снимка ве

Град
    Philippines
    вайй ..
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Град
    София
    По ужасно е от колкото смятах ,че е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си