.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем с добавянето на приятели в Facebook ?!?

Някой да знае защо когато се опитам да дам предложение за приятелсвто в facebook и понякога ми излиза съобщение :
    "This Request Can't Be Sent
    Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center."
    и немога да го добавя като приятел ???

И аз го имам този проблем и супер много се дразня!
    Може би става така, ако пратиш няколко покани на хора през кратък период от време.

Дам до сега и аз четох нещо такова .... ама някой знае ли поне за колко време се маха и дали изобщо е от това

Голям фен Аватара на playhard1
    Този проблем го има почти всеки човек. Това не е нещо като наказание за това, че си добавил/а еди колко си приятели и колко от тях са отказали да приемат приятелството, нито пък че си предложил/а еди колко си приятелства. Направили са го с цел да не се добавят непознати хора. Т.е. например ти си от София, и си добавила масово приятели от София и имате доста общи приятели. Според ФБ това означава, че ти се познаваш с хората от тези региони, и когато предложиш приятелство на някой от Варна ти дава тази грешка. Също така има и значение каква защита е направил човека, който се опитваш да добавиш. Забелязвам, че ако някой си е направил профила така, че да не виждаш нищо, и да имаш само опция за добавяне в приятели, каквото и да направя не мога да го добавя към приятели. А за тези, които играят игрите на фейсбук, нали това е целта да добавяш приятели, да се запознаваш с нови хора.. От друга страна е хубаво за хора, на които им досаждат непознати хора.
    Do you know what is loneliness, among so much people?

И това какво ще рече че ако имам 150 приятели от София например като искам да адд някой от Бургас няма да мога ?
    Другото което има хора с който имаме по 20 общи приятели и пак ми дава тази грешка...

еми така е. И аз се опитвам да добавя хора, които наистина познавам, но ми дава тая грешка. :P

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Този проблем мислех чее само при мене написах сумати теми в форума но никои не писа случвало ми сее на човек с които имам 17 общи приятели и да ми дама тази тъпа грешка аз така правя натискаш непрекъснато няколко пъти и готово

Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Този проблем мислех чее само при мене написах сумати теми в форума но никои не писа случвало ми сее на човек с които имам 17 общи приятели и да ми дама тази тъпа грешка аз така правя натискаш непрекъснато няколко пъти и готово
    Хей, този трик не го знаех След четвъртия път поканата се изпрати Това, което ме притеснява, е да не ми блокират акаунта така, нз дали при тях не се отчита нещо колко опита са направени.. Смисъл такъв да не си помислят, че злоупотребвяваме

Мерси за трика ще го пробвам дали работи като ми се наложи :P

Цитирай Първоначално написано от warning
    И това какво ще рече че ако имам 150 приятели от София например като искам да адд някой от Бургас няма да мога ?
    Другото което има хора с който имаме по 20 общи приятели и пак ми дава тази грешка...
    Еми сменяш си града от София на Бургас, пращаш покана и пак връщаш :д

П.П.Не съм го пробвал, шото не ми е правило тази грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си