.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Правил го е с всяка така

С приятеля ми се познаваме от дълги години преди да тръгнем заедно...Знам,че е бил с много момичета и това колкото и да е нормално толкова и не ми харесва.Всеки път,когато ме целуне или ме докосне се питам дали е докосвал така и тези преди мен.Знам,че ме обича и в продължение на години е искал да е с мен,но аз тогава отказвах...Един път имахме любовна игра,но само толкова,защото аз така поисках.Всичко ми хареса,дори излъчването му...аз не направих кой знае какво тогава,но това е друга тема.Преди малко си говорехме и стана на въпрос за онази вечер и аз го попитах,защо е подходил така към мен-с такава страст ии..въобще всичките детайли докосването и т.н.Той ми отговори "Защото така ми е добре и съм направил така,че и на мене и на другите да им е добре" -това значи ли,че и с другите е правил същото?Че и другите е докосвал и гледал така както гледаше мен?Не искам да говоря с него на тази тема...просто не искам...Всеки път,когато ми показва някакви ласки и се опитва да ме отпусне аз се сещам за това и ми става ужасно гадно и...просто ме боли. Какво...да не обръщам внимание?Как да подхвана темата?Как да приемам това,което ми отговори...Не искам да се карам с него,но ме боли.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Тва ти прави впечатление щото сте се познавали и от преди да се съберете, но се абстрахирай защото всяко едно момиче може да мисли така за нейния приятел освен ако не му е първата приятелка. Каквото било-било. Опитай да го преодолееш защото сега го имаш а като мислиш само за тва не можеш да се насладиш на времето си с него.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Човек се учи и трупа опит. Няма начин да не прави нещо ,което не е правил и на друга. Но в момента ,той не си представя ,че го прави на нея ,а си го прави на теб. Не го мисли Може би прекалено много ревнуваш , което си е доста голям проблем понякога Но пак ще го кажа. Не го мисли
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Град
    Някъде...
    Според мен, няма значение дали го е правил с другите или не... да не ти пука :P
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Просто се освободи от тези натрапчиви мисли!Опитай се да не мислиш за това!По този начин се натоварваш още повече!Щом е с теб,значи теб иска!Каквото е било някога-било е!Ти не можеш да го промениш!Спри да се самоизмъчваш!Не се тормози с глупави въпроси и всичко ще бъде наред!Ако все пак толкова много те притеснява,кажи му направо това,което мислиш!Ясно и без заобикалки!Така поне ще получиш отговор и ще ти олекне! Успех
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Град
    Всеки път като стане така и се сетя...не искам да съм поредната...Веднъж се опитах да му кажа нещо,а той ми отговори с 1-2 изречения и общо взето беше "ами мисли си каквото искаш аз си знам за мен какво изпитвам" а това хич не ми помогна.Често ми се случва да се връщам назад в миналото не само по тази тема...Вярвам,че съм различна,но напоследък се замислям за това дали той би могъл да ми е първия,а това за мен е важно.На 16 съм,а той е на 17.Никога не съм обичала да правя неща със сегашния ми приятел,които съм правила с предишните.Просто...мразя го това нещо,а той ми отговаря така...и ме заболя отвътре.Никой тук не ни познава,но наистина съм чувствителна и се опитвам да се сдържам,но ми е трудно.Всеки път когато го гледам си мисля,че и с другите е правел същото...той и за това знае какво обичам,кое ме възбужда и т.н. Има повече опит от мен...и започна ли да се сещам за това започвам да се питам и за много други неща-дали бих могла да го задоволявам по-добре от миналите...дали съм го променила,че той да иска да промени нещо в начина си на докосване и т.н. Знам,че тези въпроси трябва да ги задам на него,но просто не смея...

Град
    in the reality : )
    Естествено, че го е правил и на други. Може и да не е влагал същите чувства, но всеки си има собствен стил, който се запазва. Правил го е и преди, ще го прави пак. Прекалено много се замисляш за бившите му и за отношенията им, отдай се на момента.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Всеки път като стане така и се сетя...не искам да съм поредната...Веднъж се опитах да му кажа нещо,а той ми отговори с 1-2 изречения и общо взето беше "ами мисли си каквото искаш аз си знам за мен какво изпитвам" а това хич не ми помогна.Често ми се случва да се връщам назад в миналото не само по тази тема...Вярвам,че съм различна,но напоследък се замислям за това дали той би могъл да ми е първия,а това за мен е важно.На 16 съм,а той е на 17.Никога не съм обичала да правя неща със сегашния ми приятел,които съм правила с предишните.Просто...мразя го това нещо,а той ми отговаря така...и ме заболя отвътре.Никой тук не ни познава,но наистина съм чувствителна и се опитвам да се сдържам,но ми е трудно.Всеки път когато го гледам си мисля,че и с другите е правел същото...той и за това знае какво обичам,кое ме възбужда и т.н. Има повече опит от мен...и започна ли да се сещам за това започвам да се питам и за много други неща-дали бих могла да го задоволявам по-добре от миналите...дали съм го променила,че той да иска да промени нещо в начина си на докосване и т.н. Знам,че тези въпроси трябва да ги задам на него,но просто не смея...
    Какво толкова ако ги зададеш?
    Аз на твое място бих го попитала.НЕ ми пука,за мен лично е важно да знам,чее не съм една от поредните му бройки.

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Естествено, че го е правил и на други. Може и да не е влагал същите чувства, но всеки си има собствен стил, който се запазва. Правил го е и преди, ще го прави пак. Прекалено много се замисляш за бившите му и за отношенията им, отдай се на момента.
    Подкрепям мнението ти с две раце \/
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ти требе много сериозно да си помислиш дали искаш да си с този човек .. Кво като го е правил с другите нито си първата нито си последната .. Другите са минало момента е важен ..

Недей да си внуваш глупости и да се ровиш в минали неща. Повярвай ми това ще те вкара в много сериозен филм, от който единствения изход след това ще е да се разделите. След като е със тебе и е направил тази игра, тоя я е направил заради тебе. Споделил ти е че му харесва нормално е той няма как да знае че му харесва ако не го е правил преди това. Фокусирай се върху това че те обича и недей да се ровиш в миналото, а гледай бъдещето и какво може да изградиш там.
    [url=линка]

Виж,разбирам те напълно!Моят приятел е с 6 години по-голям от мен!Освен това е перфектният любовник!Преди мен е бил с много жени!Винаги е знаел как да накара една жена да се чувства специална!В началото ми беше много трудно!Бях в същото положение като теб!Чувствах се по същия начин,по който и ти!Постоянно си задавах въпроси!Това много ме измъчваше!Разбира се, и с него съм говорила на тази тема!Но в последствие размислих!Успях да се освободя от тези размисли и излишно напрежение!И така вече 7-ми месец сме заедно и всичко е чудесно!
    Отпусни се и живей в настоящето!Това е важно сега!Спри да го мислиш толкова!Няма смисъл!Така най-много да се развалят отношенията ви!
    Съгласна съм с мнението на loliii
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Подкрепям мнението ти с две раце \/
    прибавете още две

Решението - машина на времето в мазата. Палиш връщаш се няколко години когато тамън хваща първата биеш една баница и тръгваш ти с него...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да и с другите е правил ПОЧТИ същото,но БЕЗ същите чувства...Проблемът ти е,че много размисляваш над неща,които не ти влизат в работата, и имаш ниско самочувствие и прекалено много претенции...За да си "Единствена",а не поредна,трябва да си го заслужиш с времето..Може да те познава дълго като приятелка,но те познава малко като гадже...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

И ако е правил какво? Ще го зарежеш? Ще го гледаш с други очи? Ако не е правил какво? Ще започнеш да мислиш, че си много специална? Такива мисли могат да ти създадат само излишни главоболия или надежди.

Имах подобен разговор с моя и ми каза "Всяка съм я харесвал толкова, колкото съм я харесвал и с всяка съм правил каквото съм правил. Нищо не е като с теб и нищо с теб, не е като с тях." ... и си е така

Моят на една нова година (преди да бяхме двойка) искаше да ме целуне. Попитах го наскоро защо, като си мислех, че ще ми каже, че чувствата му са от тогава и т.н., а той отговори "Ми щото бях много пиян и на нова година нали трябва да целунеш някого."

Така че мисли около миналото никога НЕ помагат. Това са стари неща, стари връзки, стари разбирания, в повечето случаи стари чувства. Просто да не ти пука за подобни неща. Радвай му се в настоящето!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Това са глупави неща. Имам предвид, че не особено приятни, но все пак глупави. Това е като да се сърдиш на целия свят, че прави секс по начина, по който ти го правиш... просто щото няма друг (не знам дали обесних много добре ) Нормално е да е правил същите неща с други, но едва ли ги е правил със същата страст и чувства с каквито ги прави с теб. Мисля че това е по-важно Недей толкова да се вторачваш и задълбочаваш с такива мисли - наистина не водят до нищо добро. Ако продължаваш да го правиш ще дойде момент, в който ще те хване параноя и ще се съмняваш във всяко едно нещо, а от това следва раздяла
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Много си тъпа. Ти сякаш не си барала преди тва 30 други момчета и не си им казвала на всичките "обичам те".

Град
    ^Да,навярно съм мноого тъпа ...мерси,че ме подсети.

Благодаря на всички,наистина е така...имате право.

Вълкът козината си мени - но нравът не!
    Колкото и гадно да звучи, ако е чувствал и някое друго момиче от предните дори за кратко така както теб - и с нея/тях се е държал така.
    Просто това си е той. Това си си ти. Ти също дори да не се осъзнаваш си го правила по този начин преди него погледнато отстрани.
    Няма как с всеки различен човек да се държим напълно различно, всеки си има индивидуалност за него, не сме програмирани роботи и всяка програма да е различна според човека.
    Неприятно е като се задълба тази тема, ама помисли, че и ти си така.
    Тя затова и първата любов е толкова запомняща се и скъпа - щото знаеш, че ти си първият, че само към теб се държи така и прави всичко по начин, който само ти знаеш и т.н.
    А бе споко, нищо различно или глупаво не ти се случва Пътят е един - напред и нагоре
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: Правил го е с всяка така

Сега е с теб кво ти пука какво е правил преди теб ? Това е минало ,чак се дразна на такива хора дето се хващате за някви неща дето са минало.Гледай си връзката и толкова.като толкова ти пречи ,че се е чукал с други намери си някой девственяк и си го чукай поне ще знаеш ,че си само ти.
    sleda ot lubovta

Аз съм в същата ситуация .. И всяко нещо, което ти каже си мислиш дали не го е казвал на всяка предишна .. Чувстваш се поредната и от там необичана .. Права ли съм ?
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Женските филми и неуверености край нямат... Май всяка има нужда "да страда" за нещо.

Това е като ранна форма на собственичество Отпусни съзнанието си и се наслаждавай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си