- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Halloween..
Със приятели се чудим к'ви да ги дяламе на Вси Светий.. Костюми няма да има.. Ясно е.. Да гледаме страшен филм?! Прекалено скучно е.. Да се съберем до "гробищата" ?! И какво да правим? Искам да е нещо яко.. Я си развинтете малко въображението и дайте идей..
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
аз бих те посъветвала да питате приятели за някой наистина страшен филм и да се съберете цяла тайфа в някой...поне на мен това би ми било интересно!
![]()
^ Когато има много хора, всички се разсейват и в крайна сметка, никой няма да знае дори какъв филм са гледали![]()
И спря да се върти за миг земята..
Или се събирате да гледате страшен филм и се напушвате като мастии, или отивате на гробищата и там са напушвате като мастииДейства безотказно
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
в БГ хелуин не се празнува ! дори и да се празнува е мизерно не е като в Америка всеки да се организира ...
Мизерно е вярно , но праника се развива и тук , все отнякъде се започва нали ?
По темата : идеята с филма е добра
Don`t guve a fuck ! xaxa
бтев може и да си земете наргиле![]()
Да започвасе от някъде но никога няма да стане като в америкаПървоначално написано от MiChKoO
![]()
Що бе ?Идеята със страшните филми е баси яката
Теглите си всичките части на "Убийствен пъзел" , взимате си пликчета за повръщане и пуканки и сте готови
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ами аз ще се събирам с приятели на хелоуин в апартамент и с малко страшна обстановка и голяма доза настроение ХУБАВИТЕ СПОМЕНИ са сигурни![]()
![]()