- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тея бягства от часовете :D
Абе чудно ми, е като избягате от час и после като се върнете в дск кфо казвате зако сте бягали ?Къде ходите?Разкажте, и тн.![]()
![]()
отивахме на кафе просто не ни се влизаше,а като се върнехме то не ни и питаха знаехме се кой с кого бяга винаги бяхме по няколко и винаги едни и същи хора,а 12 клас даже вече и неходехме наспивах се беше ме хванала сънна метода и отивахме с приятелката ми за 4-5 4ас и така и завършихме с голям късмет .На матурите по бел се паднах с най-добрия ми приятел от калса и едни питат вие какво не искате да ви се пада и ние ми... и се засмяхме там и казхаме някакво произведение и той вика:Смей се смейсе да се правим ,че знаем ,а ние никога нищо не бяхме челиИ така с бяганията минаха и годините.
Зависи от часа.Когато "Шефката" (класната) проверява оцъствията пита.... Абе прошляк каде пак беше .. ?
Е отговора е ясен,ядох
,бях болен ,не ми се влизаше , дразни ме учителя и т.н. А вече кой каде ходи као избяга си е индивидуално btw... Шефката всеяко оцъствие извинява :P :]
[img][/img]
Много плитки лъжи от сорта на "Бяхме до аптеката/болницата/една госпожа ни прати до еди къде си или просто си казваме истината "Бяхме до магазина/разхождахме се/возихме се в мола на ескалаторите,пишкахме в тоалетните му,ядохме понички и тъй.
Ех...искам пак в дакскало...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
До сега никои не ме питал къде съм била,и защо не съм била в час...В повечето слчаи или спя в нас или играя карти в кафето до даскало.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз често бягам от час. най често съм в кафето ама не тва до училището щото да не видят кво пияили отивам да ям нещо да си купа..върта се около училището и влизаам
. най често бягам от втория час и последните
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Мм колкото пъти бягам, толкова пъти "шефката" ми извинява отсъствието. 1/2 пъти да не го е направила. Иначе на кафенце, или по магазинте![]()
После като се върнем, гледат ни малко на криво, ма на кой му пука![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
Ядох , закъснях и не ми се влизаше , имах работа (еди кво си ) бях до лекарката , нямах учебнил / домашно.. Абе се някви тъпи оправдания![]()
Иначе или седим някъде и цъкаме карти , или ходим на пица / кафе.. Правим си разходка ..![]()
ла-ла-ла
Ми никой не ни е питал къде бяхме ;d.
Понякога класната като види отсъствие и пита къде си била и викам ми не знам,не помня или нещо такова.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
истината че сам била на кафе или кадето там сам билакласната е пекана
обича да и казваме истината
![]()
Ами когато ни питат си казваме истоината по кафета, ядем или пушим пред оградата на даскало, даже се случвало класния да мине и си пушим с него на лафче
"Колкото повече, толкова повече..!"
аз демонстрирам наглостказвам,че просто не ми се влизаше във вашия час ако се засека с даскалата де... или просто не съм учила и предпочитам отсъствие пред 2
![]()
![]()
![]()
пък аз винаги отричам :Д
- Къде беше 2рия час(примерно) ?
- ААА тука бях госпожо!!
- Имаш отсъствие в дневника
- Е как бе аз тука бях :Д:д
- Как ще си била тука
- Абе тука бях вее![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Миии аз не точно бягах от часоветеПросто влизах в началото на часа по фвс г-та винаги проверя отсъстващите в началото и след това си излизах
Ходихме до мола...тъй като беше доста на близо до даскало
![]()
И сега като се замисля колко пъти съм влизала в часовете и съм оставала до края са общо 4 за 7-ми клас
![]()
![]()
Татии постоянно мии мели за това,но аз съм го игнорилала напълно
![]()
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
Нас като ни питат къде сме били казваме, че сме закъснели 2 минутки, учителят ни е писал цяло отсъствие и сме излезли навън.Понякога казваме, че някой е бил болен и сме ходили с него до болницата (5-6 човека
) или че сме яли... Всеки път различно.
![]()
За работа в супермаркета не е нужно да имаш кой знае какво образование, но да знаеш българския език е предимство.Първоначално написано от withdrawsmoke
![]()
Когато и да съм бегала никой не се е интересувал![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
- Не са ни питали къде ходим и защо ни е нямало
- Само класната от време на време питаше, ама за информация, пък и ни извиняваше отсъствията без проблем
Иначе къде да ходим - или в стола хубаво да се наядем, или на кафе. Училището ми не е особено близо до центъра, така че се задоволяваме с районните дадености.![]()
Изобщо никой не се интересува дали сме в час или не.Миналата година имах 170 извинени отвъствия и 1 1/3 неизвинени за 2рия срок и никой нищо не ми каза. Принципно като достигна 100 би трябвало да ме шутят от даскало, ама не имаме добър класен. Принципно трябваше да имам към 600 отсъствия на срок, ама класния покрива всичко...как? Никой не знае.
Викнаха ни целия клас в дирекцията един по един и се почва стандартният разговор:
-знаеш ли, че си надвишила максималният брой извинени отсъствия
-много си добра, хубави оценки, талантлива, ама с тия отсъствия...
....разговорът продължава на по чашка водка...![]()
-какво става в къщи как е майка ти, а баща ти, а Стани как е...![]()
След около час се измъквам от дирекцията сияеща от щастие, понеже директорката ми е качила 5тиците на 6тици.![]()
Моят клас по официални данни има само 1300 извинени отсъствия в дневника, но ако го прелистим и почнем да броим 27 човека по 1200 отсъствия за годината....леко могат да ни изключът поне 10 пъти.Жалко, че не дават награда за най-много отсъствия. Всъщност кой е казал, че отсъстваме...на слънце с/у училище сме (ми мислим за здравето си), учителят ни е с нас(какво му пречи да преподава)?
Много ли си горда, че сигурно 50 пъти е могло да те изключат от училище, но винаги минаваш между капките на далавера ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Направо е похвално.Първоначално написано от ChoiYoNa
![]()
Male