.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Много ли си горда, че сигурно 50 пъти е могло да те изключат от училище, но винаги минаваш между капките на далавера ?
    Не ме интересува и грам. След като учителите нито влизат в часовете, нито знаят нещо, че да ме научат не виждам защо да им влизам в часовете. Влизам единствено в литературата и специалните часове, понеже те ще ми трябват. Пък ако искат да ме изключат. Какво толкова? Имам си работа, имам си фирма, която се предава по наследство. Все ще си намеря друго училище тамън за 12ти клас. После си отивам в Италия. Там си имам къща, имам приятели и университет, чиято стипендия хващам, понеже в това училище не е трудно да искараш 6.
    Пък ти се ядосвай колко е гаден и несправедлив живота....
    Както каза един мой приятел преди 4 години: Странно, че винаги тъпаците и мързелите са по-преуспяли от зубарите и докато ние сме на чело на някоя фирма те лъскат тоалетните на Макдонълдс.

ем.. не бягам често само по скучните часове, особено по спорт и кат ме пита каде беше миналия час иии ... аз ем... господине цикалът ми дойде и тряше да ходя до кенефа и тка

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Ем при мен е по-лесно
    -Каде беше 3-тия и 4-тия час
    Тук в даскало
    -Каде точно
    На вън ядох
    -2 часа?
    Ем да
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Абе лъже се до последно и т'ва е. Като ти кажат е как така си бил в часа, а са ти писали отсъстие. Отговора е-беше много шумно, госпожата не ме е чула
    Иначе и нас не ни питат много, щото знаят, че ще си измислим някоя глупост.

ПП: Стига сте писали така за "шефовете", че ще спрат да ни извиняват. И те четат форума

само веднъж съм бягала и то защото целия клас тръгна ама послее ... класната доста ни се кара и ни заплаши че ще ни спре стипендията (въпреки че оставаше месец до края на годината). Добре че не я спря.. иначе съм против тея бягства, все пак който ще ходи на училище да ходи когато трябва, не за да отбива номера..

В нашето даскало всеки бягаше и то постоянно,повечето от класа ми,дори и най-големи зубъри влизаха само за по 3-4 часа макс.Някои хора не влизаха с месеци и понеже всичките класни,които сме имали са прошляци не им пукаше къде сме ходили и какво сме правили,стига да представим извинителна бележка.А това беше най-лесното,имаше едни хорица,които продаваха фалшиви бележки-по 1левче струваше една,и въпреки че много биеше на очи,че са фалшиви,винаги минаваха.А ако случайно класната беше нещо в кофти настроение и все пак запиташе защо по средата на деня имаш отсъствие,а последния час не,отговаряхме,че учителите последните часове просто не са проверявали и не са писали отсъствия.И това беше много плоско,но винаги минаваше.
    Имаше и някои тарикати,които си казваха направо `Избягах` и класната `Ми,ок,само да не се повтаря.`Естествено се повтаряше още следващия час.
    Ще ми липсва това даскало...
    Fashion is my passion.

Не бягам, не ми е в природата, но съм царица на спането в часовете...Най-вече когато имаме литература и четем книги извън програмата..е тогава спя по-хубаво отколкото вкъщи

Цитирай Първоначално написано от Bukmopu
    В нашето даскало всеки бягаше и то постоянно,повечето от класа ми,дори и най-големи зубъри влизаха само за по 3-4 часа макс.Някои хора не влизаха с месеци и понеже всичките класни,които сме имали са прошляци не им пукаше къде сме ходили и какво сме правили,стига да представим извинителна бележка.А това беше най-лесното,имаше едни хорица,които продаваха фалшиви бележки-по 1левче струваше една,и въпреки че много биеше на очи,че са фалшиви,винаги минаваха.А ако случайно класната беше нещо в кофти настроение и все пак запиташе защо по средата на деня имаш отсъствие,а последния час не,отговаряхме,че учителите последните часове просто не са проверявали и не са писали отсъствия.И това беше много плоско,но винаги минаваше.
    Имаше и някои тарикати,които си казваха направо `Избягах` и класната `Ми,ок,само да не се повтаря.`Естествено се повтаряше още следващия час.
    Ще ми липсва това даскало...
    А, в какво у-ще си учил/а ?

Супер фен
    Ами истината си казвам - че ме е домързяло и съм предпочела да отида на кафе.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    обикновено се връщам след поне седмица и немам такива проблеми

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз не бягам, освен ако целият клас не бяга, но в нашият клас никой не бяга от час-освен двете момичета в класа, но тях не ги броим, щото са тъпи наистина няма смисъл от бягането, а и в моето даскало не минават никви оправдания

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Аз нямам нито едно отсъствие защото наще учители са пекани и просто не пишат...Даже и не проверяват

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не бягам, освен ако не се случи целият клас да се решим (което никога не става). Първо, няма откъде да взема бележка, второ, няма смисъл. Винаги съм си държала ако не на добри оценки, поне на присъствието в училище.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от student456
    Т'ва бягането е много проста работа.Нищо не печелиш(освен отсъствие).Само пропускаш урроците,ама който иска,си бяга(и си получава "наградата")
    Хах , абе не винога и така , защото понякога наистина няма никакъв смисъл да кисна 45 мин. по ИИ , да кажем.
    Нищо не правим , тъпо е .. голям смисъл , наистина.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на vagarious
    Пффф сега съм последна година и има часове, в които още не съм влизала.Оценки имам, но отсъствие НЕ.Влизаме само в зип-овете и по БЕЛ .. другите са ни според настроението, хах.
    Знам, че не ми е за хвалба и че не е никак разумно, но просто училището ми пропадна отвсякъде.Изключително съм отвратена и просто нямам търпение да минат 6+ месеца и да се махам .. просто не се издържа, не знаете какво е там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си