- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мания да се оглеждам в огледала
Лелее май имам мания непрекъснато да се оглеждам където има огледалаВ наас по витрини и абе където може да се огледам не пропускам Ужас ....
вие някакви такива изкривявания ?
ее и яз не спирам да се гледам ама съм минавала през дълги витрини и се гледам такаа и после чак се сещам хората вътре че ме гледат![]()
самовлюбена си.като мен
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
същата съм.. и колко пъти съм се спъвала/блъскала не е истина![]()
Аз постоянно се оглеждам във витрините или в прозорците на колите и докато се оглеждам и ако има някой в колата![]()
в даскало все се разкарвам до учителската щото там има огледало![]()
оох и аз постоянно се оглеждам...ама по лошото е че гаджето ми се оглежда много повече от мен...постоянно...непрекъсна то![]()
А и аз съм понякога така ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз вкъщи постоянно се оглеждам, зашото в моята стая имам 2 огромни огледала![]()
и аз съм същата, у дома като вида огледала и най-малко 10 минути ми е отбивката, аз не мога в движение да си хвърла един поглед![]()
Аз като застана у нас пред огледалото и само се гъзя и си гледам гъза след това краката ,после се обръщам и си гледам корема.![]()
И не че съм самовлюбена ,просто все си търся кусури.Това не ми харесва,онова аз направо откачам.![]()
*В крайна сметка може и подсъзнателно да съм самовлюбена ,ама с тва мойто търсене на дефекти едвали ,и все пак кой знае ?![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
И на мен ми се случва да се поувличам понякога... особено когато се оправя повечко и не мога да се откъсна от огледалото вкъси , а след това се оглеждам и по витрините![]()
И аз понякога се оглуждам прекалено много. А като мина навън пред някое голямо огледало или витрина се оглеждам да видя колко съм слаба.![]()
Една приятелка все така се оглежда в огледални повърхности и веднъж без да осъзнае се огледала в една катафалка.После чак срам в хванал.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ужас,чак понякога се плаша.Първоначално написано от Melanie
![]()
Ти не беше ли тази болната от СПИН?Първоначално написано от Shmahao
![]()
wow мислех че съм единственавече няма от какво да се притеснявам , явно и другите са като мен
![]()
аз съм същата, никога не ми стига времетоПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
нямам тоя навик,гледам се сутрин докато се оправям,и в последния момент преди да излезна от нас.
И аз се оглеждам, дори по-често от колкото трябва, въпреки, че не се считам за особено хубава![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук