.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    И аз мн. често се оглеждам ... както каза ти по витрини, прозорци, дори по отражението в TV ... особедно преди да излезна 1000 пъти най-малко ще се огледам Не го правя всеки ден, само когато се сетя, но сетя ли се ииии ....... лудница !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    И аз се оглеждам, дори по-често от колкото трябва, въпреки, че не се считам за особено хубава
    и аз съм така най-кофтито е като се огледаш в кола и после като се загледаш вътре да има хора
    Bring it on baby.. I taste good!

Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    И аз се оглеждам, дори по-често от колкото трябва, въпреки, че не се считам за особено хубава
    и аз съм така най-кофтито е като се огледаш в кола и после като се загледаш вътре да има хора
    хааа да, този номер и аз съм го правила ... даже и гланц съм си слагала така Късно видях хората
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    колко познато звучи

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    самовлюбена си.като мен
    +1

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    самовлюбена си.като мен
    +1
    +2
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    и аз не мога да спра да се гледам на витрините, колите, всякви огледала, телефони, всичко, на което мога да се видя. в даскало обикалях етажите всяко междучасие, за да ходя до огледалата, в нас непрекъснато на голяяямото огледало в коридора, там съм седяла и с часовее :д

Повече от фен Аватара на roksana_1
    някой момичета от моя клас тооолкова са се вманиачили , че даже отварят прозорците в даскало и се оглеждат там и да видят да си оправят или косата или нещо нередно по тях да няма За щастие още не съм стигнала чак до там
    Bring it on baby.. I taste good!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    И аз постоянно се оглеждам дори и в прозорците на колите където имам възможност, просто не пропускам да се огледам.Искам да изглеждам добре и ако има нещо нередно да се махне.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от evalongoriq
    Аз постоянно се оглеждам във витрините или в прозорците на колите и докато се оглеждам и ако има някой в колата
    в даскало все се разкарвам до учителската щото там има огледало
    the same. Коли, витрини.. к'вото намеря с огледално отражение, все съм се огледала. Единствената разлика е , че при нас огледалата в даскалото са на 2рия и 3тия етаж [по-точно между етажите] и често минавам от там само , за да се огледам .

Loko Sofia
    Manchester United

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Аз постоянно се оглеждам във витрините или в прозорците на колите и докато се оглеждам и ако има някой в колата
    the same. Коли, витрини.. к'вото намеря с огледално отражение, все съм се огледала. Единствената разлика е , че при нас огледалата в даскалото са на 2рия и 3тия етаж [по-точно между етажите] и често минавам от там .

Loko Sofia
    Manchester United

Супер фен Аватара на Di
    и аз съм така

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    А и аз съм понякога така ;д

и аз съм вманячена да се оглеждам.. не преставам и аз
    I'd come for youu .. <3

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Момичетаааа пред мен е мониторът ми, в който мога и се оглеждам постоянно, до него точно е облегнато едно сравнително голямо огледалче и тук пред монитора имам едно друго по-малко ии все се гледам.. а като изляза от нас (живея в малък град, но сравнително на главна улица с магазини) имам традиция да се огледам покрай един празен, един за компютърни глупости, магазинтъ за бельо после следва цяла пряга без нито едно огледало, но веднага след това следва банка, която е дълга и си се гледам и на мясотото, където се чакаме винаги е пред един мебелен магазин, който целия е стъклен ии се гледам и аз така като вас постоянно

НАРЦИСИЗЪМ! какво да правиш
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Голям фен Аватара на SWT

Охх,същата съм

Цитирай Първоначално написано от IfeTyy
    Момичетаааа пред мен е мониторът ми, в който мога и се оглеждам постоянно, до него точно е облегнато едно сравнително голямо огледалче и тук пред монитора имам едно друго по-малко ии все се гледам.. а като изляза от нас (живея в малък град, но сравнително на главна улица с магазини) имам традиция да се огледам покрай един празен, един за компютърни глупости, магазинтъ за бельо после следва цяла пряга без нито едно огледало, но веднага след това следва банка, която е дълга и си се гледам и на мясотото, където се чакаме винаги е пред един мебелен магазин, който целия е стъклен ии се гледам и аз така като вас постоянно

НАРЦИСИЗЪМ! какво да правиш
    Да живее Нарцисизмът !!!
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Супер фен Аватара на Jaune
    и аз се гледам, ама избягвам по принцип, защото е смешно отстрани
    най-лесно е с тия рекламните билбордове на земята, които са като кабинки за Булфон, от задната си страна са остъклени и има такива по път за у-ще и редовно се случва да се виждам, съответно и гледам :Д

Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    the same. Коли, витрини.. к'вото намеря с огледално отражение, все съм се огледала. Единствената разлика е , че при нас огледалата в даскалото са на 2рия и 3тия етаж [по-точно между етажите] и често минавам от там .
    Същата идиотка съм и аз..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

оф и аз я имам тая мания... оглеждам се на всяка отразяваща повърхност. Отстрани е смешно ама к'во да се прави

Dокато не започнеш да се оглеждаш в стъклата на колите да си оправяш косата и да прекарваш там по 10- мин. в ресане и гримиране и да разбереш , че вътре има човек след тези 10 мин. , който те гледа и се чуди кога ще се махнеш от стъклото му (по действителен случай на една приятелка с такава наклонност ) не се притеснявай
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

в коли не съм се оглеждала, но обожавам черните стъкла дали на витрина или на някоя сграда.. много обичам да се гледам в цял ръст

И аз имам такава мания Някой път седя с часове на огледалото да се оглеждам Мога цял ден да го правя

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от lili12
    И аз имам такава мания Някой път седя с часове на огледалото да се оглеждам Мога цял ден да го правя
    Тъкмо да напиша и аз това

Мога да седя с часове и да не правя нищо, просто да се гледам ;дд (и отвреме навреме да си слагам малко гланц ;д)

мннн обичам да се оглеждаммм мн мн мн мн ;дд
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Град
    BurgasS
    и аз съм така във всяко стъкълце се оглеждам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си