- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мания да се оглеждам в огледала
И аз мн. често се оглеждам ... както каза ти по витрини, прозорци, дори по отражението в TV ... особедно преди да излезна 1000 пъти най-малко ще се огледамНе го правя всеки ден, само когато се сетя, но сетя ли се ииии ....... лудница !!!
![]()
![]()
![]()
и аз съм такаПървоначално написано от ameli
най-кофтито е като се огледаш в кола и после като се загледаш вътре да има хора
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
хааа да, този номер и аз съм го правила ... даже и гланц съм си слагала такаПървоначално написано от roksana_1
![]()
![]()
Късно видях хората
![]()
колко познато звучиПървоначално написано от roksana_1
![]()
+1Първоначално написано от tonie__
+2Първоначално написано от Harum_Scarum
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
и аз не мога да спра да се гледамна витрините, колите, всякви огледала, телефони, всичко, на което мога да се видя. в даскало обикалях етажите всяко междучасие, за да ходя до огледалата, в нас непрекъснато на голяяямото огледало в коридора, там съм седяла и с часовее :д
някой момичета от моя клас тооолкова са се вманиачили , че даже отварят прозорците в даскало и се оглеждат тами да видят да си оправят или косата или нещо нередно по тях да няма
За щастие още не съм стигнала чак до там
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
И аз постоянно се оглеждамдори и в прозорците на колите
където имам възможност, просто не пропускам да се огледам.Искам да изглеждам добре и ако има нещо нередно да се махне.
![]()
the same.Първоначално написано от evalongoriq
Коли, витрини.. к'вото намеря с огледално отражение, все съм се огледала. Единствената разлика е , че при нас огледалата в даскалото са на 2рия и 3тия етаж [по-точно между етажите] и често минавам от там само , за да се огледам
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
the same.Първоначално написано от evalongoriq
Коли, витрини.. к'вото намеря с огледално отражение, все съм се огледала. Единствената разлика е , че при нас огледалата в даскалото са на 2рия и 3тия етаж [по-точно между етажите] и често минавам от там
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
и аз съм вманячена да се оглеждам.. не преставам и аз![]()
I'd come for youu .. <3
Момичетаааапред мен е мониторът ми, в който мога и се оглеждам постоянно, до него точно е облегнато едно сравнително голямо огледалче и тук пред монитора имам едно друго по-малко ии все се гледам.. а като изляза от нас (живея в малък град, но сравнително на главна улица с магазини) имам традиция да се огледам покрай един празен, един за компютърни глупости, магазинтъ за бельо после следва цяла пряга без нито едно огледало, но веднага след това следва банка, която е дълга и си се гледам
и на мясотото, където се чакаме винаги е пред един мебелен магазин, който целия е стъклен ии се гледам и аз така като вас постоянно
![]()
НАРЦИСИЗЪМ! какво да правиш![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Да живее Нарцисизмът !!!Първоначално написано от IfeTyy
![]()
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
и аз се гледам, ама избягвам по принцип, защото е смешно отстрани
най-лесно е с тия рекламните билбордове на земята, които са като кабинки за Булфон, от задната си страна са остъклени и има такива по път за у-ще и редовно се случва да се виждам, съответно и гледам :Д
Същата идиотка съм и аз..Първоначално написано от smiLexaga1n
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
оф и аз я имам тая мания... оглеждам се на всяка отразяваща повърхност. Отстрани е смешно ама к'во да се прави![]()
Dокато не започнеш да се оглеждаш в стъклата на колите да си оправяш косата и да прекарваш там по 10- мин. в ресане и гримиране и да разбереш , че вътре има човек след тези 10 мин. , който те гледа и се чуди кога ще се махнеш от стъклото му (по действителен случай на една приятелка с такава наклонност) не се притеснявай
![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
в коли не съм се оглеждала, но обожавам черните стъкла дали на витрина или на някоя сграда.. много обичам да се гледам в цял ръст![]()
И аз имам такава манияНякой път седя с часове на огледалото да се оглеждам
Мога цял ден да го правя
![]()
Тъкмо да напиша и аз товаПървоначално написано от lili12
![]()
Мога да седя с часове и да не правя нищо, просто да се гледам ;дд (и отвреме навреме да си слагам малко гланц ;д)
мннн обичам да се оглеждаммммн мн мн мн ;дд
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
и аз съм така във всяко стъкълце се оглеждам![]()