- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напълняванее
Пий Бирена мая 3 пъти на ден по 2 таблетки! Така ще имаш много голям апетит! Също ще ти помогне ако имаш проблеми с кожата, косата или ноктите! Действа укрепващо на организма
аз ти писахй вече аз как съм качила .... и за бирената мая че не ми помогна попринцип я дават да засилва апетита и да изчиства организма и пъпките ти маха ... ноп при мен стана обратното не ми се ядеше и ми излязоха много пъпки ... едва се оправих но мисля че след като толкова много хора са довон=лни просто при мен е реагирала така![]()
![]()
![]()
![]()
^ Не смятам, че САМО при теб е имало такова действие , защото и при мен ситуацията беше подобна. Кожата ми стана гадна , а попринцип имам сравнително хубава кожа, освен това апетите почти ми изчезна..Затова на авторката наистина горещо препоръчвам Пчелно млечице. Всяка сутрин на гладно се пие по една капсула
/ аз я разтварях в сок / и действа добре на целия организъм.![]()
To infinity and beyond.
аз ще ти препоръчам нещото с което аз нъпалнях като малка
пчелен клейпродава се в магазините за пчелари едни малки топчици са .
Засилва апетита и действително се качват килограмиСтрува 3-4 левчета но си струва
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
обаче не си взимай от аптека !
Иди в магазин за мед и пчелари и им кажи .
защото го правят с восък и тн на едни малки топчета
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^ Такива " умни " коментари изобщо не са на място в момента.
Момичето е 160 , атежи 30 КГ !!
Даваш ли си сметка как изглежда , вероятно ??!!![]()
![]()
И , да проблем е да си , като скелет и да се чувстваш супер некомфортно в кожата си.. равносилно на това да си пълен и да се чувстваш зле в кожата си , ноо.. трудно ви е да помагате , да.![]()
To infinity and beyond.
Може ли без тъпи коментарии ??? щом съм го написала значи имам нужда от помощ не съм го написала ей така колко да си намирам работa :@Първоначално написано от bet3to
Infinity много ти благидаря за всичко [hug] както и на всички останали с малко изключение ;]