- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да се изпразна тука на една в устата :Д
Нищо не сте разбрали.Момченцето е още девствено,в което съм сигурна,и не знае как да накара едно момиче да му пусне.И дори да му пусне нищо няма да направи,а най-много да се спече и да си иде с празни ръце и пълни очи,а после в банята ще е с пълни ръце и празни очи.
Първоначално написано от rali4ka1
абе ти ела си отвори устата пък да видим в банята ли ще се празня или в устата ти![]()
няма да се спека споко
![]()
Охххх майкооооооо...Аман от девствени,разгонени и незадоволени пуберчета...Като искаш да и се изпразниш в устата иди и и го кажи...И знаеш ли как ще ти отвърнат?С един брутален шамар и псувни като каруцарин...Сам си прави изводите какъв "пич" си...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ай като го направиш тогава говори дали ще се спичаш или не.
ChalgaBoy, аватара ти по някакъв повод ли си го сложил или се бъркам??![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Като е девствен, да си намери някоя на неговото ниво (с никакъв или малък опит). Кака му Раличка освен да го комплексира с подигравки, май не може (а и не иска) да му е полезна по друг начин.![]()
брутален шамар ама имаш грешка тфа най - много аз да го напрая щото съм пичПървоначално написано от PyCoKoCkA93
и по горе ако четеш казах ще я питам директно тея дни ако има др съвети пишете
![]()
А мама знае ли какви мераци си хвърлил на какичката?Иди и и кажи к'во искаш да прайш да ти даде съвет какПървоначално написано от spainn
![]()
![]()
![]()
момичето е колкото менеПървоначално написано от PyCoKoCkA93
(говоря за съседката)
такаче не викай какичката
ти сигурно си през половин бг минала ама никой не ти казва нищо искала си съвети от майкати няма лошо
![]()
![]()
[b] Ей с т'ва изречение просто се закопа,честно...Първоначално написано от spainn
Авторе, ти си малък надъхан сексманиак, няма да се правиш.![]()
Че с какво мога да съм му полезна?Да ида вместо него ли?Утре ще пита как да наеба еди коя си.Той не се опитва сам да я забие,а очаква някой друг да му свърши работата.Първоначално написано от DarkTemplar
на 17 съм и няколко месеца не съм малък па и оная ми работа не е малка сигурен съм , че си по малък и от менеПървоначално написано от DarkTemplar
а за раличка тя може и да е по голяма ама кфо ми пречи да и пусна малко течност в устата ?
Правилно си казвам аз,че повечето от мъжете сте елементарни същества,но кой да чуе... Слабо ме вълнува мнението ти за мен незадоволено пуберче...За твое сведение-била съм само с 1 момче..Някакъв проблем имаш ли?И под какичката имах предвид Раличка1...Първоначално написано от spainn
щом съм казал , че няма да се спека значи е такаПървоначално написано от loliii
![]()
Раличке, еми лапешка работа, кво очакваш. Само като му гледам аватара с хипофизния гном и ми става ясен. И аз се чудя кво ни губи времето тука, с киснене по форумите мацки не се тръшкат.
Да пич, по-малък съм от тебе, разкри ме...![]()
а ти проблем ли имаш само ти казах малко по спокойноПървоначално написано от PyCoKoCkA93
не съм направил темата за да псувам наляво надясно и аз правилно си казвам , че за жените богат грозен няма ама кой да чуе
![]()
ами аз не съм пуснал темата за да тръшна някоя от тука ... щом си по малък от мене значи ти си лапетоПървоначално написано от DarkTemplar
хипофизния гном маняк гледай малко футбол
а не само Cartoon Network
![]()
Дам, срази ме. И мен и тоя от аватара ти, все сме лапета.. Да ни ожали човек...![]()
Малчо, излез от филма, че вече не си интересен.
Тук във форума нищо не ти пречи.А на живо нямаш никакъв шанс.А да и съм доста по малка на години от теб,ама само на години май.А като чета кви глупости пишеш все повече се обеждавам,че путка на живо не си виждал.И мацката преди малко ти го каза,че най-много да си изядеш шамара,а и не само от нея.Ако някой дойде и ми каже нещо такова директно ще получи същото не зависимо какъв пич е.Само,че аз шамари не обичам да бия,директно ритам в пакета.Знаеш ли какво дясно вуле имам качвам орехчетата дирктно в гърлото.
Не се бъркаш Уолиии...Доколкото аз си го обяснявам по едно време имаше една тема и една доста извънгабаритна мацка се правеше на много отворена в секса и се хвалеше наляво и надясно,че е спала с негър,че го прай по 5 пъти на ден и ей такива...И само го нареждаше,че гаджето му е грозно,а тя е красива и такива простотии...Та за т'ва мисля,че е аватараПървоначално написано от loliii
![]()
![]()
Или и аз се бъркам?
на мене не ми пречи и на живо да ти пусна течност в устатаПървоначално написано от rali4ka1
а и си по малка викаш
много филми гледаш вика рита в пакета
![]()
Мацка,ако беше пич,нямаше да каже,че шамарът той ще го забие...С т'ва изречение той се закопа директноПървоначално написано от rali4ka1
![]()
![]()
![]()