Може ли да ми кажете някоя спирала която не исъхва бързо да е за обем и удължаване?![]()
ами аз използвам една ' Голдън роуз' по 4 нещо си за удължаване и направо кара миглите ти да пърхат .. хах много ми харесва и не е много скъпа , пък и аз не си взимам кой знае какви 'скъпите спирали' ...![]()
аз съм много доволна от Ейвън - supershock и superfull midnight. Но мисля че са само за удължаване![]()
Аз ползвам Maybelline Falsies..мн е хубава,мн съм доволна
+1Първоначално написано от evalongoriq
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Аз съм с maybelline colossal.
Скоро хванах цаката на засъхващите спирали. Купувам си капки за очи Systane от дневните дози /представляват едно гутаторче и в него течност/ за 50 стотинки едното и капвам една капка. Спиралите стават като нови.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Благодаря за съвета.Първоначално написано от kalpazanka
А аз искам да попитам. Имам maybelline new york volume express, досега не съм ползвала спирали. И искам да попитам дали някой я е ползвал и какво е мнението му. Като си сложих, миглите ми станаха мнооооого по-дълги и останах доволна.
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
Абсолютно съгласна. Въпреки , че съм ползвала дооста спирали по-скъпи от тази , мога да кажа , че за цената си , а и не само спиралата е страхотна.Първоначално написано от tItEufFf
To infinity and beyond.
Точно гледах някаква промоция на една спирала за обем и удължаване на Буржоа.
Може да е хубава. Ако някой я е ползвал, моля да сподели отзиви.
На Мейбълин са хубави и не много скъпи, имам 2. Една приятелка си купува на Буржоа, скъпички са, но са страхотни, особено със силиконовите четки.![]()
а от каде мога да я намеря аз съм от Хасково ако някои е от тук можели да ми обясни точно от кадеПървоначално написано от MissNothing
Аз съм с на Буржоа "Volume Glamour Ultra Curl" и съм супер доволна. Взех си я защото търсех за обем и извивка, а не за удължаване. Беше около 14-15 лв.
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away