.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

СТРАНЕН ПРОБЛЕМ

КОГАТО ЩЕ ПРАВЯ СЕКС С ПРИЯТЕЛКАТА СИ, МН СЕ ВЪЗБУЖДАМ, ДЪРВЯ ГО И КОГАТО СИ СЛОЖА КОНДОМА ВКАРВАМ Й ГО НЯКОЛКО ПЪТИ И СВЪРШВАМ МН БЪРЗО??? ПРЕДИ СЕКСА ТРЯБВА ЛИ ДА СИ УДАРЯ ЕДНА ЧИКИЯ ? ЩЕ ПОМОГНЕ ЛИ ТОВА? СУПЕР МН СЕ ВЪЗБУЖДАМ ОТ НЕЯ, ДАЛИ ТОВА Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОБЛЕМА ИЛИ НЕ ? ИНАЧЕ КАТО СЪМ САМ И МАСТУРБИРАМ ИМАМ НОРМАЛНА ЕРЕКЦИЯ, ПРОДЪЛЖИТЕЛНА Е, НО ИМА МОМЕНТИ КОГАТО СМЕ С НЕЯ И ЩЕ ПРАВИМ СЕКС СЕ ПОЛУЧАВА ТОВА БЪРЗО СВЪРШВАНЕ? МОЛЯ ВИ ОБЯСНЕТЕ МИ ТОВА ПРОБЛЕМ ЛИ Е ИЛИ Е ОТ СИЛНАТА ВЪЗБУДА? КАК ДА ГО ОПРАВЯ ? НА НЯКОЙ СЛУЧВАЛО ЛИ МУ СЕ Е? ЧИКИЯ ПРЕДИ СЕКСА ПОМАГА ЛИ ?

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София

Re: СТРАНЕН ПРОБЛЕМ

Цитирай Първоначално написано от sexyboybg
    КОГАТО ЩЕ ПРАВЯ СЕКС С ПРИЯТЕЛКАТА СИ, МН СЕ ВЪЗБУЖДАМ, ДЪРВЯ ГО И КОГАТО СИ СЛОЖА КОНДОМА ВКАРВАМ Й ГО НЯКОЛКО ПЪТИ И СВЪРШВАМ МН БЪРЗО??? ПРЕДИ СЕКСА ТРЯБВА ЛИ ДА СИ УДАРЯ ЕДНА ЧИКИЯ ? ЩЕ ПОМОГНЕ ЛИ ТОВА? СУПЕР МН СЕ ВЪЗБУЖДАМ ОТ НЕЯ, ДАЛИ ТОВА Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОБЛЕМА ИЛИ НЕ ? ИНАЧЕ КАТО СЪМ САМ И МАСТУРБИРАМ ИМАМ НОРМАЛНА ЕРЕКЦИЯ, ПРОДЪЛЖИТЕЛНА Е, НО ИМА МОМЕНТИ КОГАТО СМЕ С НЕЯ И ЩЕ ПРАВИМ СЕКС СЕ ПОЛУЧАВА ТОВА БЪРЗО СВЪРШВАНЕ? МОЛЯ ВИ ОБЯСНЕТЕ МИ ТОВА ПРОБЛЕМ ЛИ Е ИЛИ Е ОТ СИЛНАТА ВЪЗБУДА? КАК ДА ГО ОПРАВЯ ? НА НЯКОЙ СЛУЧВАЛО ЛИ МУ СЕ Е? ЧИКИЯ ПРЕДИ СЕКСА ПОМАГА ЛИ ?

Чекията помага.. CAPS LOCK-а е излишен в случая , все едно ни се караш Кофти за мацката ти.... остава не задоволена
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,помага стига да не ти стане навик,защото не на всяка мацка ще и е приятно първо да се самооправяш,вместо да оправяш нея А ако си и по-малък не се учудвай,че е така
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Да,помага стига да не ти стане навик,защото не на всяка мацка ще и е приятно първо да се самооправяш,вместо да оправяш нея А ако си и по-малък не се учудвай,че е така

E преди да си тегли душ и да се види с мацката ,да лъсне бастуна да му олекне и после ще издаржи повечко (не е нужно да и споделя ,какво прави преди това. Мойта лично ми се чудеше , що издържам толкова)
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Пробай с чекия .. Или сменете позата в която триенето е по малко .. Като например тя да е отгоре .. Или свърши запали цигара и и кажи ебаси па съм як ебач а ?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    А що да е проблем?
    Говорил ли си със нея за тия неща?В смисъл,на много женски създания би им харесало това,че възбуждат партньора си много.Не би трявало да те притеснява.Предполагам след свършване си готов за нови премеждия.Нищо лошо няма в това да свършиш бързо при такава възбуда.Напротив,би било странно дори.Ако това те притеснява толкова много,обясни и.Кажи и защо се получава така и тя ще те разбере.Като свършиш веднъж не ти пречи да подновиш любовната игра и да продължите секса.Верно,в началото малко ше ти е кофти и ше се притесняваш,но пък с течение на времето ще свикнеш и секса ще стане още по-хубав.Няма да свършваш толкова бързо и ше бъдеш спокоен.Така както ти,така и тя.

А защо не поватряте секса след като свършиш? Няма ли да е по-добре да правите 2 пъти секс вместо 1?

Може да е на психична основа... Но пробвай по начина , който ти казаха по - горе и ако не се получи тогава си помисли дали не е от напрежение стрес или нещо такова.

SEXYBOY STRIKES AGAIN !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sapunji
    SEXYBOY STRIKES AGAIN !

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Доколкото разбирам, правиш секс от скоро. Злобарката преди секс е изпитан метод ама с времето ще започнеш да държиш по-дълго и без нея

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Имаше подобна тема преди няколко дена за бързото свършване,не ми се пише пак същия коментар има си техники.Използвай търсачката и може да намериш решение на проблема си

Това са теми пуснати от същия автор: 1-ва тема Импотентност
    Здравейте. Искам да разбера повече за причните, признаците и начините на лекуване на импотентността. Искам да разбера дали от притеснение е възможно да се провали полов акт с момиче (аз съм момче), т.е. да не може пенисът ми да еректира преди самия акт, разбира се след любовната игра. Иначе при самозадоволяване, ерекцията ми е на максимум, членът ми е твърд, но след смяна на партньорката си, при опит за пръв секс с нея, нещата се провалиха. Моля ви искам съвети и помощ, благодаря предварително.
    2-ра тема Задържане на ерекцията
    Привет. Интересувам се с какви "методи" аз сам мога да тренирам и да успея да предизвикам по-продължителна ерекция, т.е. по-дълъг акт. Някои казват, че с чекия преди секс се достига до по-бавно изпразване. Дали е така наистина? Честото мастурбиране как влияе на това, мерси за отговорите.
    3-та тема ЛЕВИТРА
    Здравейте. Искам да попитам как се продава в аптеките и на каква цена долу-горе е лекарството "ЛЕВИТРА", всмисъл дали се изисква задължително рецепта или не ? Някой ползвал ли е ЛЕВИТРА и ако има такива да ми обяснят как действа и колко време преди секс трябва да се вземе. Мерси предварително.
    4-върта тема СЕКС-СТИМУЛАНТИ
    Привет. Искам да попитам дали някой е ползвал стимуланти за подобряване на ерекцията (интересувам се от "ТАДАЛАФИЛ на Циалис"), разбрах от интернет, че струва около 10 лв блистера и без рецепта се продава... Та да питам при мастурбация например може ли да се усети ефекта от тези хапчета и има ли някакви особености при използването им? Мерси предварително.
    такаам за мен извода е следния иди на специалист преди да се повредиш сериозно !

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от FemaleBodyInspector

Не исках да правя нова тема
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си