- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СТРАНЕН ПРОБЛЕМ
КОГАТО ЩЕ ПРАВЯ СЕКС С ПРИЯТЕЛКАТА СИ, МН СЕ ВЪЗБУЖДАМ, ДЪРВЯ ГО И КОГАТО СИ СЛОЖА КОНДОМА ВКАРВАМ Й ГО НЯКОЛКО ПЪТИ И СВЪРШВАМ МН БЪРЗО??? ПРЕДИ СЕКСА ТРЯБВА ЛИ ДА СИ УДАРЯ ЕДНА ЧИКИЯ ? ЩЕ ПОМОГНЕ ЛИ ТОВА? СУПЕР МН СЕ ВЪЗБУЖДАМ ОТ НЕЯ, ДАЛИ ТОВА Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОБЛЕМА ИЛИ НЕ ? ИНАЧЕ КАТО СЪМ САМ И МАСТУРБИРАМ ИМАМ НОРМАЛНА ЕРЕКЦИЯ, ПРОДЪЛЖИТЕЛНА Е, НО ИМА МОМЕНТИ КОГАТО СМЕ С НЕЯ И ЩЕ ПРАВИМ СЕКС СЕ ПОЛУЧАВА ТОВА БЪРЗО СВЪРШВАНЕ? МОЛЯ ВИ ОБЯСНЕТЕ МИ ТОВА ПРОБЛЕМ ЛИ Е ИЛИ Е ОТ СИЛНАТА ВЪЗБУДА? КАК ДА ГО ОПРАВЯ ? НА НЯКОЙ СЛУЧВАЛО ЛИ МУ СЕ Е? ЧИКИЯ ПРЕДИ СЕКСА ПОМАГА ЛИ ?
Първоначално написано от sexyboybg
Чекията помага.. CAPS LOCK-а е излишен в случая , все едно ни се карашКофти за мацката ти.... остава не задоволена
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Да,помага стига да не ти стане навик,защото не на всяка мацка ще и е приятно първо да се самооправяш,вместо да оправяш нея![]()
![]()
А ако си и по-малък не се учудвай,че е така
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
E преди да си тегли душ и да се види с мацката ,да лъсне бастуна да му олекне и после ще издаржи повечко (не е нужно да и споделя ,какво прави преди това. Мойта лично ми се чудеше , що издържам толкова)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Пробай с чекия .. Или сменете позата в която триенето е по малко .. Като например тя да е отгоре .. Или свърши запали цигара и и кажи ебаси па съм як ебач а ?![]()
А що да е проблем?
Говорил ли си със нея за тия неща?В смисъл,на много женски създания би им харесало това,че възбуждат партньора си много.Не би трявало да те притеснява.Предполагам след свършване си готов за нови премеждия.Нищо лошо няма в това да свършиш бързо при такава възбуда.Напротив,би било странно дори.Ако това те притеснява толкова много,обясни и.Кажи и защо се получава така и тя ще те разбере.Като свършиш веднъж не ти пречи да подновиш любовната игра и да продължите секса.Верно,в началото малко ше ти е кофти и ше се притесняваш,но пък с течение на времето ще свикнеш и секса ще стане още по-хубав.Няма да свършваш толкова бързо и ше бъдеш спокоен.Така както ти,така и тя.
А защо не поватряте секса след като свършиш? Няма ли да е по-добре да правите 2 пъти секс вместо 1?
Може да е на психична основа... Но пробвай по начина , който ти казаха по - горе и ако не се получи тогава си помисли дали не е от напрежение стрес или нещо такова.
SEXYBOY STRIKES AGAIN !
Първоначално написано от Sapunji
![]()
Доколкото разбирам, правиш секс от скоро. Злобарката преди секс е изпитан методама с времето ще започнеш да държиш по-дълго и без нея
![]()
Имаше подобна тема преди няколко дена за бързото свършване,не ми се пише пак същия коментар има си техники.Използвай търсачката и може да намериш решение на проблема си![]()
Това са теми пуснати от същия автор: 1-ва тема Импотентност2-ра тема Задържане на ерекциятаПървоначално написано от sexyboybg
3-та тема ЛЕВИТРАПървоначално написано от sexyboybg
4-върта тема СЕКС-СТИМУЛАНТИПървоначално написано от sexyboybg
такаам за мен извода е следния иди на специалист преди да се повредиш сериозно !Първоначално написано от sexyboybg
Първоначално написано от FemaleBodyInspector
![]()
![]()
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!