- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще ми се и аз да знаех как да я озаглавя
Скивай си ника бе, чалгар.Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Че к'во му е на никаПървоначално написано от kombarka
супер си е
Не слушам чалга , даже не съм оважил поздравчето на мацката все още
трябва да го направя ,да не земе да се разсърди
има 5-6 песни (чалгийски) дет ми харесват и тва е
ника ми си е чиста подигравка :P
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Аз до колкото разбрах,момчето не пита как да забрави предишната,а как да се захване по-сериозно с настоящата?!![]()
Ако съм права,моя съвет е просто да започнете една неангажираща,свободна връзка,пък ако си допаднете достатъчно,нещата би трябвало сами да си стъпят на мястото. Успех.
Moже би проблема е там ,че немога да започна така наречената "неангажираща връзка" незнам защо и понякога си мисля ,че има нещо збъркано в менеПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Харесва ми да чета такива теми от момчета ..![]()
Иначе .. предполагам, че искаш да си върнеш самочувствието и всичко останало .. е сега е момента да го направиш!
Не живей с миналото, а се опитай да продължиш напред .. ии се постарай сегашното момиче да не страда заради предишната .. тъпо е ..
п.п. Цалгаа partyy ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от ChalgaBoy
Че то тогава излиза че и ти си подиграваш със себе сиПървоначално написано от ChalgaBoy
Всичко хубаво.. ама що си биеш автогол след автогол? Мен това ми е интересното, и заради това посещавам темите ти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чалго, недей се садва, брат, ама си ми много смешен.![]()
Научи кога се пише з и кога с.По принцип рядко правя забележки за правопис,но тук не се сдържах.
ПП:Интересува ме знаеш ли какво означава да се говори на майна,че говориш?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ех.. човече иска ми се да можех да ти помогна. животът е курва![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”