- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спирала и молив или само гланц за устни?
Момичета вие как ходите на училище:със спирала и молив или си слагате само гланц за устни?Аз на училище си слагам само гланц,защото никак не ми харесва някои момичета като се намацат целите вие как мислите?
Доре и брат ми който е на 16 не може да гледа съучени4ките си дето са като клоуни![]()
![]()
![]()
![]()
Аз слагам само гланц, даже понякога и това не правя.
Прилошава ми, само като знам, че някои момичета стават в 5 часа за да се гримират, да си направят косата с преса, да си изберат дрехи. Страшни кифли.Отиваш на училище бе, човек! Даже не разбирам с каква цел го правят.
![]()
![]()
![]()
Мнее, и на 15-16 да стана, гримирана като клоун няма да тръгна на училище.![]()
![]()
![]()
спирала молив и гланц. ама без спирала и молив не хода![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ха, не всички, които си слагат черен молив и спирала се " мацат като клоуни ". Защо всички теми за гримове се превръщат в антифен тема:кифли, ми нарпавете си и говорете там колкото си искате.. не във всяка втора тема да плямпате колко грозно било, ми да грозно е, ама не означава, че всяко момиче, което се гримира е кифла .. еее ставате банални !!
П.т - ми аз си слагам спирала и черен молив, гланц също, но не винаги![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
добре не сми казали нищо просто коментираме и на мен ми харесва със спирала и молив,но да не са много силни![]()
Без молив и спирала почти никога не излизам. Поне едното трябва да имам, без нищо се чувствам.. бледаГланц рядко слагам, седи ми претруфено.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Точно това щях да напиша, ама по доста по-груб начин, че доста се издразних.Първоначално написано от EsteticLoff
Аз пък ходя на училище с пудра, спирала, сенки и червило.
Аз винаги съм си с черен молив...
Понякога слагам и спирала,но най-често
съм с черен молив..И гланц също.. (:
Иначе мисля,че авторката нямаше в предвид
"кифли" тези,които слагат само гланц,
спирала и черен молив..Думата "целите"
предполагам,че е за тези - които слагат доста
повече неща,освен тези трите..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Е добре, ама тя пита за молив, спирала и гланц - иска ни мнението и как ходим и изведнъж обръща темата в какво мислим за момичетата с тонове грим ..![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Преди без молив, спирала и гланц не излизах.Сега установих, че с молив не ми е хубаво и си слагам само спирала и гланц, понякога и пудра. А за училище ще си слагам пудра (или перли) , спирала и гланц.![]()
преди без спирала не можех да изляза от нас, но сега само гланц си слагам
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
молив и гланц
мразя спирали
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
ммм аз лично мразя спиралата (може би защото ме мързи да я махам) за това предпочитам само черен молив и фон дьо тен
![]()
особедно фон дьо тен-на за мен е задължителен
незнам защото но просто свикнах с него и сега много рядко излизам без...Е разбира се не си слагам в промишлени количества,но все пак си слагам.
Don't let your fears stray the goal. : ))
зависи от настроението ми ..понякога нищо не слагам понякога се мацам..
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
Молив си слагам всеки път като излизам. Спирала не слагам миглите ми са си черни пък и не са дълги и не си личи. Гланц в момента имам един, но не ми харесва и не си слагам. Мразя когато духа вятър и косата ми залепва за гланца... таа и него го отбягвам.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
И трите.Но не да си сложа молив до веждите и под очите 2 см. и не всичката спирала да ми станат миглите като метла и не целия гланц или червило да си го наплющя 3 см извън устните.
Ох, кви са тия теми от вас, бе.."токчета и къса пола/кецове или дънки", сега и тва -.- Зависи в кво настроение съм, най-често ги слагам и трите ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
по принцип и трите също така фдт и понякога перли![]()
Това им е животът - вкъщи и в училище. Не знаят, че има места, за които си заслужава да се приготвяш по-дълго, и затова се контят дори при най-близкото излизане.Първоначално написано от Djenka
Ходя на училище с глос и спирала.
Аз пък не разбирам на вас къв ви е проблема..Уж не ви пука за "кифлите", пък всяка втора тема е анти-тема за тях, навсякъде коментирате другите, вместо да гледате своя собствен живот, аман вече..И кво, и аз преди училище си "избирам" дрехите, правя си косата с преса и се гримирам..не мога да разбера защо всички парадирате с това, че вие не го правите и, че ви "прилошава" от това..Първоначално написано от Djenka
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..