.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90
    Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе

Спирала и молив или само гланц за устни?

Момичета вие как ходите на училище:със спирала и молив или си слагате само гланц за устни?Аз на училище си слагам само гланц,защото никак не ми харесва някои момичета като се намацат целите вие как мислите?
    Доре и брат ми който е на 16 не може да гледа съучени4ките си дето са като клоуни

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз слагам само гланц, даже понякога и това не правя.

Прилошава ми, само като знам, че някои момичета стават в 5 часа за да се гримират, да си направят косата с преса, да си изберат дрехи. Страшни кифли. Отиваш на училище бе, човек! Даже не разбирам с каква цел го правят.

Мнее, и на 15-16 да стана, гримирана като клоун няма да тръгна на училище.

Град
    Плевен
    спирала молив и гланц. ама без спирала и молив не хода

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Ха, не всички, които си слагат черен молив и спирала се " мацат като клоуни ". Защо всички теми за гримове се превръщат в антифен тема:кифли, ми нарпавете си и говорете там колкото си искате.. не във всяка втора тема да плямпате колко грозно било, ми да грозно е, ама не означава, че всяко момиче, което се гримира е кифла .. еее ставате банални !!

П.т - ми аз си слагам спирала и черен молив, гланц също, но не винаги
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    добре не сми казали нищо просто коментираме и на мен ми харесва със спирала и молив,но да не са много силни

и трите
    There is a princess in every girl

Мега фен Аватара на ameli
    Без молив и спирала почти никога не излизам. Поне едното трябва да имам, без нищо се чувствам.. бледа Гланц рядко слагам, седи ми претруфено.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Ха, не всички, които си слагат черен молив и спирала се " мацат като клоуни ". Защо всички теми за гримове се превръщат в антифен тема:кифли, ми нарпавете си и говорете там колкото си искате.. не във всяка втора тема да плямпате колко грозно било, ми да грозно е, ама не означава, че всяко момиче, което се гримира е кифла .. еее ставате банални !!
    Точно това щях да напиша, ама по доста по-груб начин, че доста се издразних.
    Аз пък ходя на училище с пудра, спирала, сенки и червило.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз винаги съм си с черен молив...
    Понякога слагам и спирала,но най-често
    съм с черен молив..И гланц също.. (:

Иначе мисля,че авторката нямаше в предвид
    "кифли" тези,които слагат само гланц,
    спирала и черен молив..Думата "целите"
    предполагам,че е за тези - които слагат доста
    повече неща,освен тези трите..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^ Е добре, ама тя пита за молив, спирала и гланц - иска ни мнението и как ходим и изведнъж обръща темата в какво мислим за момичетата с тонове грим ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Преди без молив, спирала и гланц не излизах.Сега установих, че с молив не ми е хубаво и си слагам само спирала и гланц, понякога и пудра. А за училище ще си слагам пудра (или перли) , спирала и гланц.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    понякога (изключително рядко, обикновено с повод) си слагам гланц,молив,сенки и спирала....ама тва се случва адски рядко и то ако съм в настроение... ;д което също се случва рядко...ии така :д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

аз слагам спирала и гланц молив - рядко

Гланцц,но понякога слагам молив и сенки.

Повече от фен Аватара на qsiii
    преди без спирала не можех да изляза от нас, но сега само гланц си слагам
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    молив и гланц
    мразя спирали
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

ммм аз лично мразя спиралата (може би защото ме мързи да я махам ) за това предпочитам само черен молив и фон дьо тен особедно фон дьо тен-на за мен е задължителен незнам защото но просто свикнах с него и сега много рядко излизам без...Е разбира се не си слагам в промишлени количества,но все пак си слагам.
    Don't let your fears stray the goal. : ))

Цитирай Първоначално написано от hrisana
    аз слагам спирала и гланц молив - рядко
    + (:

зависи от настроението ми ..понякога нищо не слагам понякога се мацам..
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

Голям фен Аватара на Stellsy
    Молив си слагам всеки път като излизам. Спирала не слагам миглите ми са си черни пък и не са дълги и не си личи. Гланц в момента имам един, но не ми харесва и не си слагам. Мразя когато духа вятър и косата ми залепва за гланца... таа и него го отбягвам.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на Djuff
    И трите.Но не да си сложа молив до веждите и под очите 2 см. и не всичката спирала да ми станат миглите като метла и не целия гланц или червило да си го наплющя 3 см извън устните.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Ох, кви са тия теми от вас, бе.."токчета и къса пола/кецове или дънки", сега и тва -.- Зависи в кво настроение съм, най-често ги слагам и трите ..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

по принцип и трите също така фдт и понякога перли

Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Прилошава ми, само като знам, че някои момичета стават в 5 часа за да се гримират, да си направят косата с преса, да си изберат дрехи. Страшни кифли. Отиваш на училище бе, човек! Даже не разбирам с каква цел го правят.
    Това им е животът - вкъщи и в училище. Не знаят, че има места, за които си заслужава да се приготвяш по-дълго, и затова се контят дори при най-близкото излизане.

Ходя на училище с глос и спирала.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Аз пък не разбирам на вас къв ви е проблема..Уж не ви пука за "кифлите", пък всяка втора тема е анти-тема за тях, навсякъде коментирате другите, вместо да гледате своя собствен живот, аман вече..И кво, и аз преди училище си "избирам" дрехите, правя си косата с преса и се гримирам..не мога да разбера защо всички парадирате с това, че вие не го правите и, че ви "прилошава" от това..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си