- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спирала и молив или само гланц за устни?
един гребен в косата и ако не бързам, ако не ми е спи, ако намеря тубичката, ако имам време, ако ми пука... и гланц, обикновено само зимата, защото ми се пукат устните, не за друго. Не мога да повярвам, че някой ще се занимаватолкова със себе си...![]()
Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.![]()
Попринцип винаги съм със спирала и черен молив... Ако е някакъв по-специален повод тогава вече си слагам сенки ииии някакъв гланц.... А везцветен гланц за устни си слагам зимата, защото устните ми се напукват...
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Гланц за устни !! :P
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
Спирала и гланц, може и пудра на перли понякога.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
+1... и аз не мога да ги разбера и явно не ходят на училище за да учатПървоначално написано от Djenka
![]()
и все пак защо всяка, която си сложи молив и спирала и по случайност си направи прическа вече е кифла и прилича на клоун.. мога да ви кажа, че изобщо не е така.
когато нямам мн време слагам само черен молив, спирала, гланцове не обичам..
а когато имам повече - може и сенки / цветен молив, пудра или коректор ( макар, че и тях ги избягвам)
На мен не ми харесва момичетата да се цапотят с всичко възможно.
Аз ще слагам само малко коректор, от който наистина имам нужда, гланц, спирала и като не ме мързи малко молив.
гланц за устни... за друго не ми остава време или твърде много ми се спи![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Комплексирана ли си?
Иначе ходя само със спирала на училище. А пък спирала и молив не те правят клоун.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мене лично страшно ме нерват повечето мацки как слагат черно- но не черно, а многооо черно- спирала, сенки горе и долу,яко молив и накрая очите им стават много малки. Аз например винаги ходя грим - сенки, очна линия, спирала- без тях не мога. Молива го ползвам по-рядко, защото се размазва. Много е и важно да си съчетал грима с дрехите. Ето малко снимки на окото ми, аз така се гримирам-
1. Малко повече игра отнема
2. обикновенния грим,които ползвам най-често,
3.Друг грим-розово в началото, черно в края
4.Скоро гримирах една приятелка ето така
5.Друг грим, с който съм
Мился, че е по добре от 5 тона черно.
^ Ми на мен не ми харесват сенки, за 14 годишно момиче е много. Ако си на 16+ок, но преди тая възраст не ми седи хубаво. Както казах - само спирала + малко молив/гланц е напълно достатъчно![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Само гланц....понякога дори и без![]()
![]()
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
Преди без молив, спирала и гланц не излизах.Сега установих, че с молив не ми е хубаво и си слагам само спирала и гланц!
Ми без молив не излизам, гланц и спирала по-рядко : )
Не мисля, че стои клоунски, защото има огромна разлика между лекия грим, който освежава, и претрупания, който състарява.
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
На всичко снимки е с очна линия, отнема около 15 минутки да си сложиш спирала и очна линия, като и ефекта след 30 мин и 6 часа ще е еднакъв- няма да се размаже нищо.
Предпочитам само гланц за училище.Сутрин още докато съм сънена не обичам да имам тонове спирала или молив.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Bzzzzzz.......
Най-добре е едно солидно кифленско гримче като на Джокера...
![]()
![]()
![]()
Много рядко се гримирам, за училище особено... Знам, че като имаш спирала или нещо друго не е задължително да си кифла, ама просто не се гримирам...
Зя мене си е най-добре без грим...
Getting ready to rock
Getting ready to roll
I'm gonna turn up the heat
I'm gonna fire up the coal
I gotta keep that motor turning
I gotta keep that engine clean
I gotta keep those tires burning
I've got the best you've ever seen
Молив, спирала.
Така ходя всеки ден.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Най- често ходя само с гланц ( почти винаги си го нося с мен )..
Но понякога се случва да сложа и спирала и молив .. или пък само спирала.
За училище си слагам само гланц а за партита си слагам и спирала, но молив не ползвам![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
az vinagi se grimirvam na daskalo vinagi sam s 4eren mliv i spirala mn me kefi i smqtam za napred sa6to da sam taka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ах, колко съм съгласна с теб !Първоначално написано от SummerDream
Използвам различен грим, в общи линии това - фон дьо тен, перли, руж, сенки, очна линия, молив, гланц, червило, спирала, но не всичките по едно и също време, разбира се.Това което използвам не показва колко съм гримирана нито дали е направено със стил, или не.
Само с молив, спирала и гланц мога да се направя супер гримирана за дискотека и в същото време с фон дьо тен, спирала, молив, сенки, очна линия, червило, руж мога да се направя за ежедневието без да изглеждам като шпаклована.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...