.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Аз си слагам винаги спирала, сиви сенки и фдт(но това не значи че лиццето ми изглежда като порцелан..) иначе никви гланцове не ми се седат хубаво.

При мен много зависи от това коя смяна съм на училище. Ако съм първа въобще ама въобще не ми се занимава да се гримирам и в повечето случаи ако ще сложа нещо по лицето си то ще е черен молив.
    Ако съм втора смяна и ми се занимава( и не съм се успала, защото и такива случаи е имало) слагам спирала, черен молив и малко очна линия. Гланц попринцип не слагам, понеже устните ми са естествено доста червени и ако сложа гланц ставам като маймунка ^^ . Иначе винаги нося със себе си безцветен балсам за устни.
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Преди си слагах само гланц (без него не мога).А сега с молив и гланц :P
    Мразя спирала

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    К`о ма интерваш? Аз на училище не ходя да се мацотя с няк`ви лайна..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Най- често ходя само с гланц ( почти винаги си го нося с мен )..
    Но понякога се случва да сложа и спирала и молив .. или пък само спирала.
    +1

аз обичам козметика ии гримове Но това не означава да приличам на клоун с два тона фдт , попринцип слагам всичко и фдт и черен молив и спирала и гланц ,рядкост са сенките .. на училище ходя с грим , естествено има и дни в които , не слагам и капка грим по лицето си всеки ден съм различна .. с колкото и грим да се намажем по хубави едва ли ще станем ,но аз се гримирам не щото съм Кифлаа, а защото ми харесва
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Комплексирана ли си?
    И аз тва тъкмо щях да попитам авторката. ;d

Иначе черен молив и спирала, гланцове много рядко, а ако сложа то ще е безцветен.

момче cъм иии от Bреме на Bреме фърлям малко гланц ..;]
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Мега фен
    И 3-те.

Не всички които се гримират са кифли,според мен всяка жена трябва да се грижи за себе си.Не казвам на училище да се ходи с мнооого грим,но малко спирала и гланц никога не са излишни

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Зависи от настроението ми .. ако ми е сдухано няма да се гримирам .. ако съм си добре ще си сложа коректор , фдт , пудра , руж и спирала

спирала и гланц

Голям фен Аватара на babyy123
    само спирала си слагам

Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Прилошава ми, само като знам, че някои момичета стават в 5 часа за да се гримират, да си направят косата с преса, да си изберат дрехи. Страшни кифли. Отиваш на училище бе, човек! Даже не разбирам с каква цел го правят.
    Аз пък не разбирам на вас къв ви е проблема..Уж не ви пука за "кифлите", пък всяка втора тема е анти-тема за тях, навсякъде коментирате другите, вместо да гледате своя собствен живот, аман вече..И кво, и аз преди училище си "избирам" дрехите, правя си косата с преса и се гримирам..не мога да разбера защо всички парадирате с това, че вие не го правите и, че ви "прилошава" от това..
    +1
    Да, аз сутрин правя всички тези неща които ти изброи,и не защото съм кифла,а защото така се харесвам.
    Слагам си молив,спирала и понякой път сенки и фон-дьо-тен. Не мога да ви разбера с тея кифли и кроасани,много интересни виждания имате.

Град
    София : ))
    Цитирай Първоначално написано от dob4y
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Аз слагам само гланц, даже понякога и това не правя.

Прилошава ми, само като знам, че някои момичета стават в 5 часа за да се гримират, да си направят косата с преса, да си изберат дрехи. Страшни кифли. Отиваш на училище бе, човек! Даже не разбирам с каква цел го правят.

Мнее, и на 15-16 да стана, гримирана като клоун няма да тръгна на училище.
    +1... и аз не мога да ги разбера и явно не ходят на училище за да учат
    -------------------------------------------------------------------------------------
    +1
    Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..

Супер фен Аватара на Runaway11
    Балсам + спирала

рядко гланц или червило със цвета на устните ми

Фен Аватара на Youudontknowme
    Град
    София
    Много зависи от дрехите и прическата при мен всеки път е различно . С едно изключение, че никога не нося от онези цветни сенки които някои съчетават с дрехи или аксесоари. Адски грозни са ми ...

Аз си слагам-пудра и спирала (понякога и молив) и рядко гланц или червило. Според мен е нормално като за 9. Е ако си 5-6 клас на детско лице е смешно с тежък грим.

Повече от фен
    Спирала и от време на време гланц. Нямам навик да се гримирам за даскало.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Слагам си молив, но почти не си личи .. Спирала и гланц
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Banned Мега фен
    ами на училище не ходя с грим.. ако някой път отида и ми е скефнало да се гримирам най-много спирала и фдт. , но това става много много рядко.. по принцип като искам грим слагам само спирала и това е .. и аз не разбирам момичетата,които става 2-3 часа преди училище, за да се оправят, но все пак това си е техен проблем.. явно не са чували за '' ще гледам да се наспя хубаво,за да съм хубава'' но нищо.. ...според мен само сенките и по-наситените червила и гланцове не са подходящи за училище (разбира се не говоря за ежедневно гримиране) иначе за ежедневие мога да приема да се ходи примерно с пудра или само с гланц.. но просто не съм от момичетата,които не могат едва ли не да излезнат без грим... не са грозни, просто те са си ги втълпили тия простотии една на друга и това е.. иначе според мен е по-добре да не се гримираме на училище

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Някои така и не проумяват, че гримът може да бъде дискретен и че не всички, ползващи спирала и молив, са 'наклепани'.
    Аз си ходя най-често със спирала, очна линия и гланц.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Понякога си слагам само гланц. Не се харесвам със спирала и черен молив, и затова не слагам, но нямам нищо против тези които слагат.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз понякога си слагам от всичко ;д ,понякога нищо Според настроението...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Плевен
    Или само спирала или само молив Гланцц си слагам само понякога
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си