- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спирала и молив или само гланц за устни?
Аз си слагам винаги спирала, сиви сенки и фдт(но това не значи че лиццето ми изглежда като порцелан..) иначе никви гланцове не ми се седат хубаво.
При мен много зависи от това коя смяна съм на училище. Ако съм първа въобще ама въобще не ми се занимава да се гримирам и в повечето случаи ако ще сложа нещо по лицето си то ще е черен молив.
Ако съм втора смяна и ми се занимава( и не съм се успала, защото и такива случаи е имало) слагам спирала, черен молив и малко очна линия. Гланц попринцип не слагам, понеже устните ми са естествено доста червени и ако сложа гланц ставам като маймунка ^^ . Иначе винаги нося със себе си безцветен балсам за устни.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
Преди си слагах само гланц (без него не мога).А сега с молив и гланц :P
Мразя спирала![]()
К`о ма интерваш? Аз на училище не ходя да се мацотя с няк`ви лайна..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+1Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
аз обичам козметика ии гримовеНо това не означава да приличам на клоун с два тона фдт , попринцип слагам всичко и фдт и черен молив и спирала и гланц ,рядкост са сенките .. на училище ходя с грим , естествено има и дни в които , не слагам и капка грим по лицето си всеки ден съм различна .. с колкото и грим да се намажем по хубави едва ли ще станем ,но аз се гримирам не щото съм Кифлаа, а защото ми харесва
Don`t guve a fuck ! xaxa
И аз тва тъкмо щях да попитам авторката. ;dПървоначално написано от sladkish_14
Иначе черен молив и спирала, гланцове много рядко, а ако сложа то ще е безцветен.
момче cъм иии от Bреме на Bреме фърлям малко гланц ..;]
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
И 3-те.
Не всички които се гримират са кифли,според мен всяка жена трябва да се грижи за себе си.Не казвам на училище да се ходи с мнооого грим,но малко спирала и гланц никога не са излишни![]()
Зависи от настроението ми .. ако ми е сдухано няма да се гримирам .. ако съм си добре ще си сложа коректор , фдт , пудра , руж и спирала![]()
+1Първоначално написано от SummerDream
![]()
Да, аз сутрин правя всички тези неща които ти изброи,и не защото съм кифла,а защото така се харесвам.
Слагам си молив,спирала и понякой път сенки и фон-дьо-тен. Не мога да ви разбера с тея кифли и кроасани,много интересни виждания имате.
-------------------------------------------------------------------------------------Първоначално написано от dob4y
+1![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Балсам + спирала![]()
рядко гланц или червило със цвета на устните ми![]()
Много зависи от дрехите и прическата при мен всеки път е различно . С едно изключение, че никога не нося от онези цветни сенки които някои съчетават с дрехи или аксесоари. Адски грозни са ми ...![]()
Аз си слагам-пудра и спирала (понякога и молив) и рядко гланц или червило. Според мен е нормално като за 9.Е ако си 5-6 клас на детско лице е смешно с тежък грим.
![]()
Спирала и от време на време гланц. Нямам навик да се гримирам за даскало.
Слагам си молив, но почти не си личи .. Спирала и гланц![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ами на училище не ходя с грим.. ако някой път отида и ми е скефнало да се гримирам най-много спирала и фдт. , но това става много много рядко.. по принцип като искам грим слагам само спирала и това е.. и аз не разбирам момичетата,които става 2-3 часа преди училище, за да се оправят, но все пак това си е техен проблем.. явно не са чували за '' ще гледам да се наспя хубаво,за да съм хубава'' но нищо..
...според мен само сенките и по-наситените червила и гланцове не са подходящи за училище (разбира се не говоря за ежедневно гримиране) иначе за ежедневие мога да приема да се ходи примерно с пудра или само с гланц.. но просто не съм от момичетата,които не могат едва ли не да излезнат без грим... не са грозни, просто те са си ги втълпили тия простотии една на друга и това е.. иначе според мен е по-добре да не се гримираме на училище
![]()
Някои така и не проумяват, че гримът може да бъде дискретен и че не всички, ползващи спирала и молив, са 'наклепани'.
Аз си ходя най-често със спирала, очна линия и гланц.
Понякога си слагам само гланц. Не се харесвам със спирала и черен молив, и затова не слагам, но нямам нищо против тези които слагат.
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Аз понякога си слагам от всичко ;д ,понякога нищоСпоред настроението...
Шофирай разумно - стигни жив!
Или само спирала или само моливГланцц си слагам само понякога
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...