- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Иска да ми духа
Благодаря на всички за отоворите, но страх ме е, че щом иска да ми духа - не се знае накъде ще идат работите!![]()
Сега стига с шегите.
Щом ти иска момичето дай и... наистина какво може да стане ?? Няма да ти го отхапе със сигурност... повярвай ще ти хареса, а щом тя е поискала да го направи , значи ще ви хареса и на двамата. Нататък. Девствен си бил, дрън дрън не си единственото 15-16 годишно девствено момче. На това ти изказване : "не се знае накъде ще идат работите! " на каде могат да отидат ??? Може да се стигне само до секс от тук нататък. А пък от там ако не искаш да се стига по-надалеч, си има презРатРиви. Ако се стигне до секс значи си нацелил момичето. Няма се стряскаш , няма да се паникьосваш. С рогата напреде нали си мъжко ;]
Благодаря за отговорите. Ще приема поканата и ще пиша какво е станало.![]()
успех човече :P
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
духай![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Джвак джвак, лапай го с мерак. =D> =D>
днес те избива на рими майПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Баш си е така,
но отивам аз да спя.
Лека нощ деца.![]()
Ами... То от теб зависи... Дали искаш или не. Ако още не си готов, просто и откажи.
Аз съм си аз
Хората се чудят как да навият приятелката им да им прави орална, а ти се колебаеш дали да ѝ дадеш.![]()
Братле, няма да можеш да ходиш от кеф!Естествено, че трябва да и кажеш да.Приятелката ти иска да ти духа и ти да и кажеш не - трябва да си луд!![]()
споко е пич няя те охапе![]()
![]()
![]()
![]()
За първи път чувам момче да се чуди за нещо подобно... А ти взми си помисли каква е приятелката ти щом ти е поставила ултиматом или ТЯ да ти духа или да скъса с теб и да го направи на друг...![]()
Каква да е приятелката му - малолетна нимфоманка. Да се възползва докато може и да я сменя след това. Какво толкова има да му мисли... Като че ли ще се жени за нея, та толкова да я мисли каква еПървоначално написано от Dark_Angel_F
дай на момичето близалката и не се плаши![]()
Как се разви ситуацията:
Значи първо благодаря за отговорите.
Таа ... казах и аз, и аз искам тя "да ме задоволи орално", но тя каза, че също е размислила и вече не иска. Извини ми се, че ми го е казала по този груб начин (че ще ме напусне, ако и откажа итк).![]()
Изпуснал си момента!Нищо, другия път![]()
Така е. Щом един път се е навила, надявам се, че ще иска и за нататък. :PПървоначално написано от fr3aks7er
Ако и откажеш дай и моя номер(ебавам се) Давай смело сега ти е шанса !!![]()
Еми да ти духа беАко искаш кеф, прави го
![]()
А тя ми каза, че ако и откажа, ще го направи друг, и няма да ходи вече с мен.
бате ей такива като тебе ме карат никога повече да не влизам в тоя форум.Писна ми от скапани К***и кат твойта ,,приателка''
|DC -Wild#Cat!!♥