- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спец за Пловдивчани
Мисля тук да споделя ме къде има от онези скрити магазинчета с хубава стока или ако някой търси в Плд нещо можем да споделяме къде го има
Ау, тема специално за нас :P
Супер, майна
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
еми да досега не съм видяла да има но ако да казвайте да трием
Ем и аз не съм .. бе аз търсиих такава гривна (даже тема бях направила) http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._3874223_n.jpg
Та ти знаеш ли къде продават "готови", че в индийския за джунджурии на главната има само тея "ластичета", ама не мисля, че могат да се заплетат или не знам![]()
Могат и то много лесно.Не се продават като готова гривна,поне аз не съм виждалаПървоначално написано от EsteticLoff
Слагаш едното ластиче в/у другото.Това,което е отдолу го издърпваш в/у другото.Хващаш едното за двата му края с едната ръка,с другата 2-рото,дърпаш и си слагаш ръката в дупката,която се получава![]()
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Да бе майна а за гривничките продават ги в Форума в Левчето а то и с ластици става мога да ти покажа на снимки как става![]()
Майнаа покажи мии
Мноу искам такива, ама съм сакато![]()
![]()
Някой път трябва да се видим да ми покажеш или пък направо да ми направиш 2-3, ТедииПървоначално написано от krokkrok
![]()
Редактирах съобщението и сложих снимки...обаче понеже нямам точно тези ластици,изглежда малко по-различно...но е същата работа![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
те ти показаха обаче във Форума са цветни по две от един цвят има и черни май бяха 8 цвъта за 2.80
O Божее, ся пробвах стана - мн елементарно .. мноого съм глупавоо![]()
Мерси
![]()
![]()
![]()
еее не си глупаво :P в кой квартал живееш който иска да сподели аз съм в Мараша <3 до мол Плд
Ами на центъра живея, до градската градина![]()
![]()
Супер аз пък търся такава рокличка - http://store.picbg.net/pubpic/77/B2/...8c795777b2.jpg![]()
![]()
Ейй браво невероятна темаа !!!!
![]()
![]()
Аз пък си търся обувки за есенно-дъждовно време и високи и ниски (може нещо и от типа на велурените ботички). Някой да ми каже някъде има ли заредени модели, не съм излизала из магазините от мн време ....
![]()
Ами в paolo botticelli вече има изкарани някакви боти, та и ботуши даже, ама не много ..
Иначе и в магазините в Мол Пловдив бях видяла също![]()
И аз ти препоръчвам Пало Ботечели там има мн хубави неща но не знам дали са заредили боте и такива но щом преди мен казаха![]()
Мерси, за бързия отговор. Ще посетя "paolo botticelli", само да не са изкарали миналогодишната си колекция .... и към моловете ще намина.Първоначално написано от EsteticLoff
От pb си взех само чанти.Обувките са на разпродажба от минали колекции и така им се бяха нахвърлили,че всичко беше свършило![]()
Всъщност като се замисля .. не знам да ли са от минала колекция.
Иначе вчера бях и си харесах 2ва чифта боти на много добра цена, ама бяха лилави.. та нямаше да ми вървят на якенцетата.![]()
A знаете ли къде мога да намеря такива шапки:
Особено такава като на Риана
Влизала съм в няколко магазина за шапки, но не съм виждала такива.![]()
Виждала съм на подлеза преди пешеходния мост. Там има магазин само с шапки.Първоначално написано от EsteticLoff
Аа мерси.При първа възможност съм там.![]()