- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подарък за майка ми
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Нямам никаква идея
Мислех да поръчам нещо от ейвън/орифлейм,но тя си взима това което и харесва от там
Парфюми си има,не искам да взема нещо което няма да използва
Нямам идеи
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз лично ще й направя торта и ще и купя нещо дребно, от което има нужда..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Часовник , някакво бижу ?
Чанта ?
С колко пари разполагаш ?
По принцип аз винаги купувам подарък на майка ми заедно с баща ми. Парите от него , идеите от мен.
Парите не са в проблем,чанти има бол
Бижута има всякакви,часовници не носи
Торта не мога да направя
не се изказвай неподготвен,прасе
Тогава купи една и един букет,не е нужно да е нещо скъпо и малък жест ще я зарадва...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
букет цветя .. кактто споменахха горемаллко е, но е от сърце
awerw♥

Парти- изненада
Може да й вземеш цвете във саксия или комплект чаши
Картина
Нещо от което има нужда-не е ли споменавала ,че й е харесало нещо?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
както казаха по-горе букет с цветя,или пък ръчно изработена картичка с оригинално пожелание измислено от теб *може да звучи детцки,но една майка би се зарадвала на това*

Don't let your fears stray the goal. : ))
майка ми също има скоро рожден ден и се чудих какво да и взема и накрая реших да и взема някакъв голям букет .. важен е жеста
Аз съм решила за рождения ден на моята майка да й подаря една книжка http://www.book.store.bg/p21655/skyp...vyr-grijv.html според мен е много мило и е много по-хубав подарък от всякакви гримове, парфюми и т.н., които след време ще свършат.
И можеш да й вземеш един голям букет от любимите й цветя със собственоръчно направена картичка (от теб) . Със сигурност ще й хареса !
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
За цветето в саксия вече са ме изпреварили.За книгата и картината- също.
Не подарявай тенджери/тигани/чаши за такъв личен празник. Подари й чаша с надпис или нейна любима снимка- не са скъпи. Шие ли гоблени? Можеш да й купиш, без значение дали ще е с панама или щампа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лично на мен майка ми постоянно ми казва за тов колко иска просто да и подаря една картичка , вътре с писанка ;д Добра идея е ако имаш какво пожелание да нашишеш , а и ще и остане като спомен . + е4дно цветенцеЗависи и от майка ти де

цветИ
без козметики парфюми и такива изродщини така все едно майка ти не се подържа
книжкате е страхотна идея и цветя :P
поредното объркано хлапе
Ако ти се занимава можеш да й направиш това -> http://biskvitka.net/2009/09/02/page...en_desert.html . Аз го направих на моята, много му се зарадва, даже поиска да й направя пак
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз на моята ще и взема книжката "Малкия принц" на английскиДа, знам че звучи странно, но тя иска да чете нещо на английски да си упражнява езика, а тази книжка и е била любимата като дете и все още много я обича.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не е задължително да и купиш нещо.Ако обичаш да измисляш разни неща,защо не и направиш нещо малко,но от сърце.Аз винаги така правя за рождени дни на приятели,на близки и на всички много им допада.Може да нарисуваш нещо,да и напишеш писмо...
If my heart had a face,it would be smiling...
Можеш да и направиш рамка с ваши снимки ( на семейството) и букет цветя на моята това смятамм да и подаря
Don`t guve a fuck ! xaxa