.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

защо така??

здравейте! аз съм момиче на 12 години дойде ми на 9 юли за 1 път но през август ми дойде на 28 и това което ме притеснява е че до сега не ми е спряло?! 13 дена ми тече силно все едно ми е 1 ден?? трябва ли да се притеснявам?

Град
    Europe

Re: защо така??

Цитирай Първоначално написано от maaarietta
    здравейте! аз съм момиче на 12 години дойде ми на 9 юли за 1 път но през август ми дойде на 28 и това което ме притеснява е че до сега не ми е спряло?! 13 дена ми тече силно все едно ми е 1 ден?? трябва ли да се притеснявам?
    да

Супер фен Аватара на Me4encety

Re: защо така??

Цитирай Първоначално написано от 0409
    Цитирай Първоначално написано от maaarietta
    да
    егати отговора.че трябва да се притесняваш трябва поговори с майка си и иди на генеколог все пак не хапе

Супер фен Аватара на Di
    не мисля ,че трябва да се притесниш

иди на генеколог
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пише се гИнЕколог!

Заминавай, не се бави. Ако наистина е силно, и личния или в Бърза помощ могат да ти предпишат кръвоспиращо. Има ли съсиреци?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

На мен пък са ми казвали че първите месеци е нередовно според няма какво да се притесняваш

Фен
    Град
    Костинброд
    хмм не трябва да се притесняваш толко отначалото е нередовно.. идва в различни дни от месеците.. количеството е различно а и продължава различно време.. с времето ще стане редовно.. сега не се притеснявай.. нормално е.. при мен като ми доиде продължи 3 дена и след 10 дена пакми дойде.. и сега вече си е редовно..
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Сигурно не е нищо сериозно обаче 13 дена са си много, по-добре отиди на гинеколог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си