- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- защо така??
здравейте! аз съм момиче на 12 години дойде ми на 9 юли за 1 път но през август ми дойде на 28 и това което ме притеснява е че до сега не ми е спряло?! 13 дена ми тече силно все едно ми е 1 ден?? трябва ли да се притеснявам?
даПървоначално написано от maaarietta
егати отговора.че трябва да се притесняваш трябва поговори с майка си и иди на генеколог все пак не хапеПървоначално написано от 0409
не мисля ,че трябва да се притесниш
иди на генеколог
не се изказвай неподготвен,прасе
Пише се гИнЕколог!
Заминавай, не се бави. Ако наистина е силно, и личния или в Бърза помощ могат да ти предпишат кръвоспиращо. Има ли съсиреци?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен пък са ми казвали че първите месеци е нередовно според няма какво да се притесняваш
хмм не трябва да се притесняваш толко отначалото е нередовно.. идва в различни дни от месеците.. количеството е различно а и продължава различно време.. с времето ще стане редовно.. сега не се притеснявай.. нормално е.. при мен като ми доиде продължи 3 дена и след 10 дена пакми дойде.. и сега вече си е редовно..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Сигурно не е нищо сериозно обаче 13 дена са си много, по-добре отиди на гинеколог