- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпроси относно свиренето на китара...
Тааа ако някой от форума ходи на уроци ако е удобно да ми отговори на следните въпроси:
1.Колко пари на месец или урок е горе-долу (то на всякъде си е различно,но все пак цена някаква)
2.Трябва ли когато отидеш на уроците да имаш своя китара или от там ти дават?
3.За колко време горе-долу се научава човек?
4.Много ли е трудно?![]()
Аз ги почвам след няколко дни, но вече имам учител и съм наясно.
1. 5лв на урок е при мен
2. Трябва да имаш своя
3. На приятелка ѝ е казал около година за класическата, но ти може да ходиш до когато прецениш
4. Ами иска се желание и търпение, защото отначало ще бъде малко скучно и са желателни упражнения всекидневно
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
1. За месец давах 16
2. Не. Там си има китара, но не е лошо да имаш за да можеш да се упражняваш вкъщи.
3. Ходих 4-5 месеца и научих основните акорди с които спокойно мога да изсвиря всяка песен.
4. Отначало ти се струва сложно, но на 2-я месец ръката ти ще е свикнала и няма да е толкова трудно като в началото. На мен ми беше сравнително лесно, но имаше и такива, които ходеха от 1-2 години а бяха по-назад от мен. Така че си зависи и от човека
Не, той/тя би трябвало да ти ги обясни.Първоначално написано от Tiin
Наистина ли урока е 3 часа?Защото поста в който беше написано времето не ми се стори много сериозен....нищо лично към потребителя
И като искате мнения бягайте в кофата и моля не пишете мнения които нямат връзка с въпросите![]()
Досега показвала ли си някаква артистичност и креативност през живота си, дори и минимална? Рисуване, писане, пеене, актьорско майсторство, нещо такова?
Аз ще ходя за час-час и половина. Предполагам че вие ще се разберете с учителя ти.