Първоначално написано от
December
Имаш ли някакви татуировки?А би ли искала да имаш(още)? - към този момент нямам. склонна съм да си направя, при подходящ повод.;
Не разбрах ти каква искаш да ставаш?Актриса или нещо подобно? - хах, предполагам, че "нещо подобно". искам да остана себе си възможно по-дълго. ще се занимавам (и) с театър, това е сигурно)
А какво мислиш за ниските заплати на актьорите(400лв. мисля,че бяха казали че са)?Би ли могл да се справяш с толкова пари? - Ниските заплати са последният проблем на сценичните изкуства у нас. Също - не познавам актьор, който е в театъра за пари.
Мога да се оправям с 400лв., но се познавам и едва ли ще си стоя на едната заплата.
Важни ли бяха оценките за тебе когато беше ученичка?И стараеше ли се да бъдеш отличничка? - При учителите, които уважавах, да. Никога не съм се натягала или напъвала за оценки, над тези неща съм. А и карах дивен пубертет, та оценките ми не бяха на дневен ред.
П.П.Ох,съжелявам ако някои от въпросите се повтарят.Признавам си,че не съм чела предишните страници.Просто видях,че скоро ще ставаш и затова я карам набързата ;д