- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Джъстин Бийбър
Пее на плейбек.![]()
Сещам се, че някоя от великите му фенки беше казала, че поне винаги пеел на живо..![]()
Мутацията да не е почнала ? Откакто му излезе втория албум преди месеци - нито 1 нова песен не е записал, пее на плейбек ...Първоначално написано от LoveLetter
Просто да си го кажем.. В побъркан свят живеем. Чудя се тея дето ги харесват нежните дали биха си легнали след 2-3 години с такива гейчета както раправят в момента.Първоначално написано от ScarletBite
Някви пиклина 3-13 години ще ни разправят кво е по-хубавото в тоя живот и кво трябва да харесваме. АЛО ВИЕ НА БАЩА СИ ЩЕ РАЗПРАВЯТЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ДЕЦА, ТАКА ЛИ ?
Били сме му завиждалиАйде моля. Тва ми е мечта от както бях на 2 да стана гейче нали ?
ваУ рокс
Grell
"Ти си напълно болен мозък.
Не знам на колко си, какво си, обаче иди на лекар.
Това, което отглеждаш у тебе е прекалено притеснително.
И кой по дяволите те кара да слушаш (незнайния) му стил?
Кой те кара да го гледаш?
Нормално ли си ве? Да изредиш такива неща?
Мога да ти кажа поне 20 Холивудски изпълнители/актьори във възрастова група от 15 до 50 години, които си слагат гланц и какво, а ако случайно попадне и твоя любимец? Педалче ли ще е ?"
Мен кой ме кара да слушам незнайния му стил ли?Никой не може да ме накара,но по същата логика - автора кой го кара да обръща внимание на антифеновете ?? Мен никой не ме кара да съм фенка на Бийбър ..но и автора на темата никой не го е принудил да е антифен,обаче и двамата ясно си изразяваме мнението,нали?Но без никакъв смисъл,аз писах коментара заради глупавия автор,който е направил темата,остави го момчето да си пее и да си слага гланца,аз няма да го понасям и ти,авторе,няма да правиш тъпи теми.
И да,педалче е,след като е с толкова гланц,да,педалче е. 'Що не си сложи Еминем гланц?
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
http://www.teenproblem.net/news/s/22592.html
Негова милост искал гадже. Преди седмица четох, че е тръгнал с някаква. Какво стана с нея? Също четох, че и не иска да се обвързва до 18 годишна възраст. Той вече не знае какво иска.
Да спре да прави клипове, песни и сякви глезотии, да му мине славата и да си намери момиче като толкова иска някоя, дето да не се интересува от известността и парите му. Има лесно![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ама к'во се впрягате толкова и на мен не ми харесва, ама не съм тръгнала да злобея по форумите, че бил гей и лиглю, за всеки влак си има пътници
самоубила се е сигурноПървоначално написано от ameli
![]()
" ... и не съм такъв лигльо, какъвто изглеждам на клиповете ми. Също така не съм такъв романтик, кавалер съм, но не съм побъркан" - той изля душата си във вечерно предаване по английска телевизия.Първоначално написано от ameli
Кой да повярва ?![]()
![]()
![]()