.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Град
    Anfield Road
    Пее на плейбек.

Сещам се, че някоя от великите му фенки беше казала, че поне винаги пеел на живо..

Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    Пее на плейбек.

Сещам се, че някоя от великите му фенки беше казала, че поне винаги пеел на живо..
    Мутацията да не е почнала ? Откакто му излезе втория албум преди месеци - нито 1 нова песен не е записал, пее на плейбек ...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Офф, хорааа!
    Дали ще е Бил Каулиц, дали ще са Джонасите или Джъстин Бийбър... тийнейджърките кълват на нежно-изглеждащи комерс звездички.
    Просто да си го кажем.. В побъркан свят живеем. Чудя се тея дето ги харесват нежните дали биха си легнали след 2-3 години с такива гейчета както раправят в момента.

Някви пиклина 3-13 години ще ни разправят кво е по-хубавото в тоя живот и кво трябва да харесваме. АЛО ВИЕ НА БАЩА СИ ЩЕ РАЗПРАВЯТЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ДЕЦА, ТАКА ЛИ ?

Били сме му завиждали Айде моля. Тва ми е мечта от както бях на 2 да стана гейче нали ?
    ваУ рокс
    Grell

"Ти си напълно болен мозък.

Не знам на колко си, какво си, обаче иди на лекар.
    Това, което отглеждаш у тебе е прекалено притеснително.
    И кой по дяволите те кара да слушаш (незнайния) му стил?
    Кой те кара да го гледаш?
    Нормално ли си ве? Да изредиш такива неща?
    Мога да ти кажа поне 20 Холивудски изпълнители/актьори във възрастова група от 15 до 50 години, които си слагат гланц и какво, а ако случайно попадне и твоя любимец? Педалче ли ще е ?"

Мен кой ме кара да слушам незнайния му стил ли?Никой не може да ме накара,но по същата логика - автора кой го кара да обръща внимание на антифеновете ?? Мен никой не ме кара да съм фенка на Бийбър ..но и автора на темата никой не го е принудил да е антифен,обаче и двамата ясно си изразяваме мнението,нали?Но без никакъв смисъл,аз писах коментара заради глупавия автор,който е направил темата,остави го момчето да си пее и да си слага гланца,аз няма да го понасям и ти,авторе,няма да правиш тъпи теми.

И да,педалче е,след като е с толкова гланц,да,педалче е. 'Що не си сложи Еминем гланц?
    Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.

Мега фен Аватара на ameli
    http://www.teenproblem.net/news/s/22592.html

Негова милост искал гадже. Преди седмица четох, че е тръгнал с някаква. Какво стана с нея? Също четох, че и не иска да се обвързва до 18 годишна възраст. Той вече не знае какво иска.

Да спре да прави клипове, песни и сякви глезотии, да му мине славата и да си намери момиче като толкова иска някоя, дето да не се интересува от известността и парите му. Има лесно
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ама к'во се впрягате толкова и на мен не ми харесва, ама не съм тръгнала да злобея по форумите, че бил гей и лиглю, за всеки влак си има пътници

Не е лошо момчето, но не съм му фенка

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Негова милост искал гадже. Преди седмица четох, че е тръгнал с някаква. Какво стана с нея?
    самоубила се е сигурно

http://www.teenproblem.net/news/s/22592.html
    " ... и не съм такъв лигльо, какъвто изглеждам на клиповете ми. Също така не съм такъв романтик, кавалер съм, но не съм побъркан" - той изля душата си във вечерно предаване по английска телевизия.

Кой да повярва ?

Мене най-много си ме кефи Алиша Кийс..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Сега тъкмо гледах наградите на МТВ Първите 40 минути умрях си да се смея просто, после не беше чак толкова смешно. Както и да е..

Бива ли тоя Джъстин да е такъв лешник Първо.. излезе от няква кола на 100 метра от сцената (на вън беше) и на спринт го даде, следван от бесни 12годишни фенки После се качи, смени си якето и почна да пее (уж). Помятаха го малко. После седна на едни барабани, да се прави на много музикален Хвана двете палки, метна една от тях и си продължи с ръка Докато не се сети да вземе резервната

На концерта в залата, като го викаха на сцената не знаеше от къде да се качи Лейди Гага му сочи, му вика Тоя се мота като муха без глава

После имаше някакъв скеч зад кулисите - водещата го пита дали няма някакво животно на главата си

Уоу, уби ме направо.

хахаха тоя е палячо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си