.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    оо тези панталони са супер грозни

Не ги харесвам особено много, зависи как са съчетани, а и трябва да имаш много хубаво тяло за такива дънки

1-вите са яки но не на всеки му отива да носи такива

Град
    Wonderland
    никога не бих обула такова нещо.

аз не мога да си нося панталоните над кокалите,пхаха,представям си как ше се задуша в тва...

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Определено ми се струват ужасни. За по-възрастни хора става, но аз никога няма да обуя такава гадост! Нито ми е стилно,нито модерно. Бабешко е!
    ++

аз преди имах само такива и много ги мразех, защото не можех да си сложа някаква по-къса блуза, защото изглеждаше ужасно (според мен) ама иначе удължава краката, особено къса пола с висока талия е мн секси, ама нз..
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Цитирай Първоначално написано от IrRePlAcEaBlE
    По принцип ми допадат и поли и панталони с висока талия, но с моите паласки ще съм като.. кървавица в тях, мисля..
    Цитирай Първоначално написано от PinkMojo
    Не ги харесвам особено много, зависи как са съчетани, а и трябва да имаш много хубаво тяло за такива дънки
    Невероятна логика, а паласките да изскачат от дънки с ниска талия няма проблем..

Цитирай Първоначално написано от Fx1
    По принцип ми допадат и поли и панталони с висока талия, но с моите паласки ще съм като.. кървавица в тях, мисля..
    Невероятна логика, а паласките да изскачат от дънки с ниска талия няма проблем..
    +

ами не ме кефят особено, но някои модели не са зле.
    въпреки това си предпочитам ниската, хем е по-секси, хем за мен си е по-удобно

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Стилно ми изглежда, но въпреки това не бих обула такова нещо ;д
    +1
    Просто аз

Град
    vratca
    Откирх още някои модела който са много хубави а и ги видях в няколко магазина във Враца:
    Особено последния модел е доста хубав.
    Стилни са и много добре подчертават фигурата, но не за всяка жена/ момиче и седят добре. Вчера като ги пробвах имаше и още една жена която ги пробваше, но на нея седеше ужасно.

http://fashionistastyleboutique.com/...st%20jeans.jpg
    http://www.bet.com/Assets/BET/Publis...<br /> <br />http://cm1.theinsider.com/media/0/331/67/Gisele_Bundchen-1.0.0.0x0.340x702.jpeg
    .....

Отвратителни са .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мен панталоните дето идват почти до гърдите с тия копчета и джобове започват да ми приличат и на гащеризон...

хубави са, но аз не бих носила подобно нещо
    не се чувствам комфортно
    пък и трябва да имаш хубаво дупе за да носиш такъв панталон

когато видя някоя жена / момиче с такъв тип панталон / дънки ми харесва даже много но облека ли го не ми харесва

Седят добре само на прибрано и стегнато тяло с тънка талия.Стават за носене до момента,в който не се наложи да седнеш и да дишаш ....да не говорим,че навеждането е невъзможно.

Град
    vratca
    намерих гащеризон с ... висока талия. реших да го пробвам пасна ми идеално, и си го взех много е хубв. Даже има и момичета където имат и носят гащеризон с висока талия.
    .....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    Точно момичетата с паласки трябва да се насочат към дънки с висока талия. Правят чудеса с тялото! А за дупето - еми, трябва да си харесате подходящ модел.
    Адски са готини - и те, и полите с висока талия. За пола съм по-навита май, въпреки че не нося поли Имам едни дънки - тъмносини, прави, малко под пъпа - отначало не ги исках, щото ми бяха твърде дълбоки, сега не мога да ги сваля. Аз си имам дълги крака, обаче в тия дънки стават ... (скромна съм, дам). Но наистина е така

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Харесват ми, но зависи от модела

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Много ми харесват и определно скоро мисля да си купя такива!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Определено ми се струват ужасни. За по-възрастни хора става, но аз никога няма да обуя такава гадост! Нито ми е стилно,нито модерно. Бабешко е!
    точно !!

Допадат ми, и като гледам снимките, седят добре на хубаво тяло, но мисля, че са за по-възрастни жени.
    Едва ли бих облкякла нещо такова в близките 10 години.
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Не ме кефи и не бих си обула такова нещо...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

според мен тези са по-като за бизнес дами, но аз предпочитам спортните- тези с ниската талия
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на ameli
    Аз имам няколко чифта и са доста удобни, особено за през зимата. Не се чудя ся кръста ми гол ли е, като се наведа задника ми изкача ли.. за лятото ниските са ок, но са по-хладно - не мисля Да не говорим, че и прибират някоя друга сланинка..
    Като сте били малки да не сте имали само дънки с ниска талия? Не се излагайте..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си