.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем с против0зачатъчни

Здравеийте,пия пр0тивозачатъчни ,не за предпазване а за лечение на "синдром на поликистозни яйчници" секс не правя още пия ги и почивам 7 дни, в този период ми идва и почвам на ново хапчетата са 21 ... та този месец изпуснах 1то изгубих г0 и не пропуснах ,а направо изпих следващотото , та въпроса ми се сега като съм ги свър6ила ден по рано 7 ли дни пак да из4акам или 8 ,за да си ги почна пак в четвъртък както д0 сега по принцип знам ,че ако изпусна да не пия едно не е фатално ако го изпия на други ден , но сега ... бтв хапчетата са "Силгестрел 20"

Най - добре се обади на гинеколога си или направо отиди и го питай...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Резервни блистери нямаш ли?! Купуваш един блистер, пиеш съответната таблетка оттам и си решаваш въпроса. За глупости ще занимаваш гинеколога, ужас!
    Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    та въпроса ми се сега като съм ги свър6ила ден по рано 7 ли дни пак да из4акам или 8 ,за да си ги почна пак в четвъртък както д0 сега
    Моме, прочети си листовката- не хапе!
    1. Приемът на таблетки не трябва да се прекъсва за повече от 7 дни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

В листовката на медикамента всичко е описано.
    Четете си листовките!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си