.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85

Hybrid View

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Благодарна съм, че не пиша пиша такива простотии като останалите в темата. На себе си съм благодарна
    На кого сте благодарни не казвате. Само благодарен/на съм.

Цитирай Първоначално написано от Dragonflyelf
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Не е тайна, истина си е.

Благодарен съм, че не съм дебел, нито прекалено грозен.
    Благодарен съм, че имам страхотни баба и дядо.
    Благодарен съм, че познавам толкова добри хора.
    идеята е да не казваш "че не съм", по-добре да кажеш "че съм слаб и що годе красив", защото така привличаш тези неща, а иначе привличаш "дебел" и "грозен"

Аз благодарностите си ги пиша в тетрадка. Иначе наистина хубава тема...
    темата наистина е една от малкото които си заслужават, но май е прекалено лична за теб.
    Пък и мисля, че е крайно време да се отървеш от суеверието, то няма да ти донесе нищо добро. По-добре потърси някоя по - сигурна основа.

Благодарна съм за света,в който живея,за истинските хора,които познавам,за всеки миг,в който дъха ми спира,за всеки човек,който мисли за мен,за мечтите ми,за силния ми дух,за това,че повярвах в себе си,затова,че имам най-прекрасните родители до себе си.Благодарна съм,че все още съм жива,както и за надеждите и копнежите,за волята ми за живот..Благодарна съм за всичко,до което съм успяла да докосна и усетя с цялото си сърце

Благодарен съм,че съм такъв какъвто съм.
    Благодарен съм,че не съм поредния идиот или тъпанар,кифлар или педалче с розови тениски.
    Блогодарен съм,че винаги мога да разччитам на брат си.
    Благодарен съм,че имам родители,които ме обичат.
    Благодарен съм за всеки път,когато с приятели изляза в парка, облечен както ми падне(за другите асоциално) ,с фас в устата и бира в ръка и знам,че не ми пука за тва каквото мислят другите
    И ще бъда наистина благодарен ако доживея 50години,повече не искам
    RedRum Against Racism!/afa/

Голям фен Аватара на notlike
    Благодарен съм на родителите си, че ме има на тоя свят.
    Благодарен съм отново на тях, че са ме възпитали.
    Благодарен съм на сестра ми, че ми помага ужасно много и никога не ме предава.
    Благодарен съм на приятелите си, на които мога да разчитам за всичко и дори понякога да се караме, ги имам като братя.
    Благодарен съм, че не съм поредния разлигавен тийнейджър, не знаещ от кой пол е.
    Благодарен съм на нещастниците, големите "пичове", гъзарите и всички утрепки на държавата, че ми дават пример да продължавам да се боря и да пазя високо ниво.
    Благодарен съм и на живота, че показва реалността, такава, каквото е, без много лежене в облаците
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Благодарен съм,че започвам да откривам смисъла на моя живот.

Благодарна съм,че имам страхотни родители,голяма фамилия,страхотни приятели и страхотно момче

Благодарна съм , че имам семейство.
    Благодарна съм , че срещнах момчето с което ще прекарам бъдещето си и с което се обичаме безумно .
    Благодарна съм , че имам най-печените приятели на света .
    Благодарна съм , че имам на кого да разчитам
    Благодарна съм , че имам всичко от което се нуждая.
    АМИН

Град
    Варна, моретоо :)
    ...
    хЪх...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Благодарна съм на себе си , че си щадя нервите и не чета предните коментари по темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си