- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сърбеж при зърното
От около седмица-две имам някакъв страхотен сърбеж при зърното на моменти [лявата гърда]. Не е винаги, а от време-на време. Преди 5-6 дена пак ме засърбя страшно много и не издържах. Така се разчесах, че чак разраних леко кожата около зърното. Леко се поду и се заседя така 1-2 дена, после отмина и нямам рани, но имам сърбеж. Не искам да ме съветвате да отида на лекар, а да ми кажете малко повече информация ако знаете нещо.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Добре няма да те съветваме за лекар поне аз. Впрочем на колко си ? Според мен или ти растат гърдите, за да те сърби, или както казаха преди мен да е от материята на сутиена. Не се чеши, защото ще си направиш рана, а на гърдата не е причтно да имаш рана. Ако не ти мине до седмица най-много.. според мен трябва да отидеш на лекар !
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Нов сутиен да си носила? Или някаква блуза..преди да си ги изпрала след като си ги купила. Като по-малка от някой от сутиените ми имах същия проблем,но ми станаха рани направо там о.О и ходих при личната лекарка![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не съм носила нищо ново освен една тениска...![]()
Не е нищо особено. Не е мъхеста или нещо такова.
П.П. На 14 съм, някъде ме питахте. И гърдите ми започнаха да растат преди 2-3 години и защо чак сега се появява тоя сърбеж?!![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
То че ти растат от преди 2-3 години не значи че са спрели да растат и до моментаПървоначално написано от Claymore
![]()
гърдите растат и се развиват до около 24 годишна възраст - като окончателно развитие настъпва след бременност,раждане и кърмене.
Сърбежа може да е причинен от материя,от това,че гърдите ти се развиват,от гъбички и др.причини.Според мен на твоята възраст няма нищо притеснително.
Да не би да имате нов прах за пране, който ти дразни кожата?