.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

Розова вода за разтворени пори?

Чух, че розовата вода помага за разтворените пори и е добре сутрин да се ползва? Взех си 5 бутилчици с розова вода та въпроса ми е... сега с нещо да нанасам върху местата с тея пори ли? Примерно да слагам на пук и така да почиствам с нея? или тоалетна хартия? Как я ползвате вие?

Супер фен Аватара на fuckme
    розовата вода се сипва върху тампонче за почистване на лицето. маже се цялото лице, защото и без тва е полезна.

А ти за къде ще я ползваш розовата вода? Аз имам по краката чевени точици и никога не ми изчезват

Повече от фен
    Ми по лицето я ползвам... нанасям по бузите, бръдичката, челото и носа.... с памук и трием там... но имам един въпрос? След колко време мога да си измия лицето после? Понеже ми е някво странно след като се мина с тая вода, сякаш не е като да се измия със чешмена си... Аз като стана първо си измивам лицето, после след полочин час почиствам лицето с мокри кърпички и после с розовоата вода... и някъде след около 2 часа си измивам лицето с чешмена отново? Добре ли е процедурата или ?

Голям фен Аватара на Seductress
    След розовата вода може направо да си изплакнеш лицето. Аз преди имах едно голямо шише, но минах на тоалетно мляко пак с ектракт от роза, мисля даже, че е на същата фирма. Какво ще правиш с 5 бутилчици? Не са ли много? Всъщност колко са големи?

Има ли реален ефект?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Ами, малки са, не са големи. По 1,50 струва една бутилка Кокино или нещо такова бяха. За ефект не знам, от 1 ден я ползвам, но се чудех дали е редно да си плакна лицето след като се "намажа" с тази розова вода с памучето. Както казах, моята процедура е само сутрин: Ставам, мия си лицето, след 30 минути с 2 мокри къпички го почиствам добре и после с памук натопен с розова вода нанасям върху местата където имам черни точки и т.н.... и слд 2 часа някъде си мия лицето.

Първия път когато си купих розова вода беше защото ми се получаваха червени петна по лицето, може да съм била алергична към нещо. Както и да е кожата ми е много чувствителна, измивах я с розова вода и работата ставаше по-добре. Сега не ми се налага да я ползвам.

Ако искаш измии си лицето с няколко шепи вода. И да го измиеш и да не го измиеш нищо няма да ти стане на лицето.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз от доста време използвам розова вода,
    но от месец някъде я употребявам редовно и
    главно за лице...
    Сутринта ставам,измивам си лицето с чешмена
    вода,след около 25-30 минути нанасям розовата
    вода.. (с напоен памук)..
    И след около 30 минути си изплаквам лицето с
    вода..
    Не знам как е правилно да се прави,но аз съм си
    доволна.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

А защо си миете лицето през 20-30 минути?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И като тръгнете на училище как ще го правите .. ?
    Аз вечер след като си измия лицето с лосион си слагам розова вода и преспивам така. На мен добре ми влияе ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си