.

Виж резултатите на анкетата: За или против абсолютното право на лично оръжие?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

15 44,12%
  • Не знам / Не съм сигурен

2 5,88%
  • Против

17 50,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Против съм, без аргумент - да не повтарям тези преди мен.
    Има едно понятие ... "Циганско училище", във всеки град има поне едно такова порпаднало, където малцинствата си плучават средното образование и то не с 3-ки !

А има закон, който позволява на паралиите да притежават оръжие.

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Виж, тезата "Мейк лов, нот уър" е много хубава, ама ми е интересно какво ще стане ако влезеш с нея в Столипиново през нощта, или ако бе се изпречил на ония дивите, размахващи тояги и ножове и крещящи "смърт за българите"
    Който го е страх от мечката, не ходи в хората. Аз не тая страх, съответно и омраза към никого, затова дори и нещо да се случи, отговорността не би била моя.
    Една теза или е хубава, или не е. Ако вярваш в нея, или я прилагаш спрямо всички, или не я прилагаш спрямо никого. И понасяш последствията, каквито и да са те. След това имаш възможност да премислиш отново и да прецениш продължаваш ли да я защитаваш. От моя живот и опит до момента, тази теза работи. Но човек се учи, докато е жив - не съм за един бой, пък за нещо по-сериозно... предпочитам да не коментирам.

Колкото до работите с ника и пр., не се пали толкова. Наясно съм, че си от по-умерените и разсъждаващи хора тук; какво, като не мислим еднакво?
    активизъм/превенция; писане; музика

Който го е страх от мечката, не ходи в гората.
    някой взе да се престарава със залесяването на гората , приятелю , та тя взе ,че започна да идва към мен ?
    клиширан шаблонен унивеситетски образ си,дори не вярвам ,че пишеш случайно в този форум , това ми беше първата мисъл още при първите ти мнения

^Аз съм еврейски агент, в това ще се убедиш многократно. Моля те, разкажи ми още какъв съм от богатите ти наблюдения върху моята личност. Егото ми има нужда от твоето мнение.

И след това говори по темата, моля те, не по мен.

личността я изчерпах
    а темата е доста периферен проблем

Град
    •••Пловдив•••
    За лична самозащита може ,иска се преминаване на доста повече психо-тестове от обикновенното

Цитирай Първоначално написано от Rolisten
    личността я изчерпах
    а темата е доста периферен проблем
    Тогава не разбрах защо се намеси в дискусията? Ако искаш да ми споделиш нещо лично някакво възмущение, има други, по-необществени начини за това.
    Иначе според мен пък ти си елементарен поклоник на японската анимация, който живее в свой измислен свят и с това се изчерпва личността ти, а също си агресор, побойник, фен на СКАТ и въобще ужасен човек!
    Познах ли?

Всъщност, все ми е тая.

Мега фен
    Твърдо ЗА ! Това би било добре както за младите, така и за старите. Обирите и насилието ще бъдат сведени до мининум. А който не го е страх...да продължава.

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Твърдо ЗА ! Това би било добре както за младите, така и за старите. Обирите и насилието ще бъдат сведени до мининум. А който не го е страх...да продължава.
    Бахти у глупостта ...

И колко от младите и старите могат да дръпнат спусъка ? Защото насилника няма и да мигне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си