Така - всичко започна преди 3 дни отидох да ритам и си "изгубих" сребърния пръстен, докато бях на врата и пазех се предполага че е изхвръкнал и един БЕДЕН циганин горе-долу на моята възраст (18 г.) го е взел. Това го познах, защото после докато го търсех а той си риташе от време на време си пипаше джоба да провери дали е там, ясно си личаха очертанията. По едно време изчезна и отиде до тях. След като се върна го помолих да си покаже джобовете дали не го е взел той, той ги извади и нямаше нищо (ама аз много късно се сетих да го питам, така че си го е оставил вкъщи вероятно).

Таа.. днес го виждам отново и ме хвана яд за крадливото му племе и му викам кога ще ми върнеш пръстена (искам си го, скъп спомен е от майка ми ;( !) и той - ако още един път ме питаш за тоя пръстен ще те пречукам от бой. Само като чух това ми кипна и както имах бокс в джоба щях да му разкървавя физиономията. Но понеже знам, че аз веднъж почна ли да се бия трудно някой ме спира, а както бях и с бокс направо можех да го умъртвя от бой, затова НЕ му и скокнах! Мисълта за неговите хора от катуна също ме спря! Викам му хич не искам да се разправям с тебе повече, а той - внимавай, аз ще причакам на игрището! (вероятно с хора)

Сега не знам какво да правя? Да се занимавам ли да викна няколко приятелчета охрани на дискотеки на морето, да бъда страхливеца и да не ходя на игрището повече или какво да правя?

Информирах и родителите си... Очаквам и вашата помощ!