- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Филосов ; Д
Имам една много добра приятелка прекарваме си чудесно, но понякога се караме и когато тръгна да се защитавам тя веднага ми казва, че филосовствам незнам какво да правя неискам да си мисли, че съм филосовка или тем подобни .. Сигурно сега като види това ще се скараме ама ..![]()
предвид правописа ти в този пост допускам че повечето хора до теб се чувстват като философи
съветвам те да си оцветиш ноктите и да си намериш някой батко да те гледа
сигурен съм че у вас си като тамагочито на семейството - всички те гледат
лека вечер
Ако приятелката ти е умна колкото теб, няма шанс да си помисли каквото и да било... или да се разсърди![]()
Благодаря за мнението ти !Лека вечер и на теб !
Философ , не знам , не искам , препинателните знаци няма да ги броя.
Та , какъв по - точно е проблема ? И аз понякога подмятам такива неща , но само на бъзик. Не виждам кое ти е обидното ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
![]()
браво
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Остави я, мисли се за голям пзихолок с тия изказвания.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За да няма размирици между Вас, по-добре си купете един правописен речник и започнете да си го четете заедно.![]()
На нея не знам дали й трябва, но на теб определено..
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
много филосоВи,много нещо тука![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Кажи й, че тя пък е мишелоФ, и сте квит.
Пред такива хора си мери приказките и се замисли над поведението си- може да имаш черти за дялкане в характера.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да не би проблемът да е в теб? Недей да се хващаш за глупости да спориш. Има къде къде по-приятни неща.![]()
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.