- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Първоначално написано от a1a2b3v
И пица ще си правим. Дени не забравяй да казваш най-малките подробности. Все пак наща обичана фанта трябва да знае какво ще правим ние за да прави и той.
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
И без да ми кажете, щом си мислите за бат ви Роско, той ще го прави същото. А вода ще пиете ли, че...
П.С. И тук е бая скука...
Без вода...ма сме взели само кола и оранжада ...без фантаПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
П.С. Откъде си? Не вярвам да е по -скучно място от видин ама айде![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аааа, това е егати обидата... без фантаПървоначално написано от a1a2b3v
Взимаш кръвния ми враг кола, тцтцтцтц. Това хич не е добре, но нищо, аз все пак ви обичам, нали сме фанти
![]()
П.С. Шумен, но след 6 дни вече се местя за известно време в Русе... :>
Първоначално написано от RoSKo0o0
Е фанта, не съм избирала аз, ама нали сме фанти ние се обичаме !![]()
П.С. Абе квото и да си говорим и Русе и Шумен доста са по-големи от Видин следователно има повече неща за правене![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Сигурно има и повече фанти : ((((( ..
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Ох, ами има... сигурно ама няма да ги опознавам в следващите 5-6 години :P Но така е, трябва да се подкрепяме фантите, защото ако ни изпие някой друг какво ще правим :S
П.С. За Русе съм съгласен, за Шумен - не!
тук си права фанта, за това не се замислих...Първоначално написано от terii
Искам фантии ама мноу фантииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как бе фанта? Мисля че Шумен беше на 10 място по големина ако не се лъжа...Първоначално написано от RoSKo0o0
Видин е доста по-назад
![]()
![]()
.
Видин е скапан град .. Има мнооого фанти ама са супер газирани. Скоро време ще се спукат![]()
Ммм... десети, но не е много интересен. Един човек може да го направи де, ама ...
И тука много газирани фанти, абе то изобщо много газирани фанти в цяла БГ, изтрещяха повечето, изветреха, нали фанта?![]()
![]()
![]()
Прав си, фанта. То газирано .. газирано.. е колко газирано бе фантаима си определена граница на газираното .. после нали знаеш, че идва и края
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хахаха...дам, то май в тази природа всичко е по един същ начин, фанта. Приятно гледане на филма и аз е го гледам, нали знаете, фанта? :P![]()
Знаем фанта, къде без теб!Първоначално написано от RoSKo0o0
Вярно, че ти си голям за анимации, ама никой нямаше диск да запишеме по-хубав. Надявам се че и този ти е харесал, аз лично много се смях фанта
![]()
.
I like to move it, move it![]()
![]()
(сети ли се кой филм си гледал бе фанта?
)
Давай анимация, фанта... и аз го гледах. Много ми е позната песента, но не мога да се сетя точно кое беше. Радвам се, че си се забавлявала и се забавлявахАз между другото обичам да гледам анимация, напомня ми за детството ми и ми става хубаво :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Мадагаскар бе, фанта. И аз много обичам детскии филмчета .. колкото и смешно да е![]()
![]()
Терии искаш да кажеш Madagascar 2 Escape to africaПървоначално написано от terii
![]()
Фанта, щом обичаш анимации изтегли си Хортън, много яко и смешно детско с 1 слон, който вярва, че на 1 глухарче има прашинка, на която прашинка живее цял свят .... няма да ти разказвам какво се случва във филма щото няма дати е интересно.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха... може, да. Аз съм гледам Arthur and the Minimoys, то също е много забавно и готино, чак искам да съм там :P
Абе фанта кво прави/ще правиш днес![]()
![]()
Ами, фанта, страдам си малко, но и гледам положително на този прекрасен живот и копнея... ти какво правиш... знам че го правиш същото без страданетоПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
Дамм същото, как познаПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
. Кво да ме прафиш фанта и покрай мене се случиха някакви караници ама не страдам няма смисъл, пък и не си заслужава. Човек и да страда, това нищо не променя само си съсипва настроението за вече станали неща фанта.
![]()
![]()
![]()
Не говори така, да не си навлечеш дявола. Не е точно така както го казваш ти. Доста по-сложно еПървоначално написано от a1a2b3v
Затова трябва да се гледат анимации, нали така :P Аз съм миномой, фантааа....
![]()
![]()
![]()
![]()
Дамм тва с анимациите е задължително как ще се живее без тях бе миномойчеПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
.
Обичам те фанта!![]()
![]()
П.С. Я дай картинка на тва нещо миномойчето![]()
![]()
Фантааа, излизах и пих кисела фантааа с ЛЕМОН![]()
Минимойче ---> http://justkiddin.hit.bg/arthur_et_les_minimoys.jpg (този сайт е мой и нямам за цел да го популяризирам, затова не го трийте)
И аз ви обичам, фанта! Щом ме обичате, и аз споделям тази любов с вас![]()