- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Ехх фанта, да се оплача и аз, днес беше 15 септември и това значи, че утре на сме даскало... уговорката ни за джоба важи нали?
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
хах, недей да си пренебрегваш принципите, 'щото нали знаеш, фанта без принципи е тъпа лоша фантаПървоначално написано от RoSKo0o0
Съвсем сериозно, остани си такъв, какъвто си, защото са малко момчетата като теб. Има и момичета, останали с поне малко мозък в главата, които ценят това. И не са малко, просто трябва да ги потърсиш
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Ей, фантичке мила сладка... спокойно, днес ще гледам филма "Скъпа смалих децата" и намирам рецептата и се смалявам за джоба ти, само гледай да не са ти много стегнати дънките... че не искам да ми се спукат балончетата, защото съм се газирал нещоПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
Ами ще се помъча, макар че усещам, че започвам да се променям... ама не искам да съм тъпа лоша фантаПървоначално написано от GunSnSteelflowers
Няма пък
Благодаря за комплиментите и вие изглеждате свестни... ами дано се намери пък... но не знам, ще видим. Важното е да се изгазирам тези дни и да почувствам въздуха на обгазения РусИ... Обичам ви, фанти
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Искам да попитам.... девизът на града ви не е ли ... "Гледайтиии и завиждайтиии, дрислиии мръсниии..."???![]()
![]()
![]()
Е нормални нося...ама без потури и такива нещаПървоначално написано от RoSKo0o0
Няма как ще се побереш... ти ако знаеш колко неща побирам по джобовете си, та ти няма да се побереш- нали си вип
![]()
Специялно за тебе освобождавам единия джоб фанта и си там
.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Ем аз хубаво ще се смаля, фанта, но до колко милилитра :P 50мл стигат ли, ама ще съм много малка фанта... ама ще ти подсказвам, само математиката ще ми бяха малко, но и нея ще оправим![]()
Ми ми фанта мисля, че 50 милиритра са перфектниПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Е математиката ще се справим някак.Да те питам как си с немския.Тази година ще го уча за 1ва година та нищичко незнам.
Ми ми фанта мисля, че 50 милиритра са перфектниПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Е математиката ще се справим някак.Да те питам как си с немския.Тази година ще го уча за 1ва година та нищичко незнам.
![]()
![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
Да бе да, заради тая шаврантия от биг брадър ли кво бешеДобре, че не са всички като нея, че щеше да видиш разбиране у момичетата и изгазиране през крив макарон
И разчитам на теб следващия път като се прибера да си направил всички фанти
Имаш време някъде до декември
Видях ти в мненията, че слушаш Korn. За това поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=aYQQzw4-NSg Ако не ги слушаш нищо, пак поздрав
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
RoSKo0o0 слуша КоЯn ли бе...ооо...веднага се превръща в мой приятел...
поздрав с нещо по-КоЯn-ско...
http://www.youtube.com/watch?v=1KqCDFPM7YM
Както и да е...много позитивна тема браво...има някакъв такъв положителен заряд за разлика от многото други натоварени с хейтърски коментари и интернет войни 'n' stuff...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Руски съм учил, фанта... ама за 5 години - 10 думи хаха... ще се справим по някакъв начин. Ще ги побъркаме даскалята. Но окей... щом 50мл стигат няма проблем, само дето ще ме боли много :SПървоначално написано от a1a2b3v
GunSnSteelflowers, ами ще се опитам да намеря колкото се може потенциални фанти. Ама и аз нещо много лесно се газирам напоследъкЩе жулим белот с русенлии усещам
Ами идваш си и ще виждаш моя лик по билбордовете "Господин Фанта"
![]()
П.С. Благодаря... слушам ги, много искам на техен концерт... песента, която прати е хубава![]()
Ееее...благодаря, фанта... май си намерихме още една фанта в този форумПървоначално написано от blader
Точно така, това ми беше целта... да изпълним с обич една тема и да е положителна естествено. Радвам се, че все още има наши фанти, които да го забелязват
П.С. A.D.I.D.A.S. ... добрите стари времена, страхотни песни правеха тогава. Тези дни съм на вълна KoЯn, SlipKnoT и любимците ми SoaD
П.С.2 - Ае, фанти, утре се разфантвам към Русе ... мноо поздрави![]()
![]()
Сори за спама, но хайде щом сме тръгнали с поздравите... ето един и от мен ---> http://www.youtube.com/watch?v=B8j6bHnWRjs (уникално изпълнение на Blind в Уудсток`99![]()
Обичам ви, фанти![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми то се е видяло... айде и от мен поздравче![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kP5PqJpk5lQ&ob=av3e
За всички фанти!![]()
![]()
RoSKo0o0 ти съживи надеждата ми че все още има хора слушащи пподобна музика...евала...
мислех че всички са минали или на чалга или на новопоявилите се през последните 5-6 години групи(не че сред тях няма свестни...може би...)...
a1a2b3v...текста в подписа ти е от една много л'бима песен...поздравления и за това...
Както и да е...темата не е музикална но все пак държах да ги отбележа тия неща...
Keep up the positivism and Jah bless...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Еее... и аз се радвам, човече... напоследък, особено по-малките, само слушат чалгата на макс и кючекчийско поколение се заформя... не мога да се примиря с тази музика за жалост. Старите години като цяло в метъла са най-добри. Излюпиха се някои нови банди, които що годе стават, но не могат да се сравняват с класиките...Първоначално написано от blader
![]()
П.С. А от българските нещо да слушате, фанти?![]()
Абе къде е Бати Роско бее ... ;[[ Фантаа.... ;[![]()
Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш !!
А, нова фантичка май си открихме :> Какво става, фанта, ти си тъжна и аз съм тъжен, така и на двамата ще ни е по-леко :P Знай че бат Роско те подкрепя :PПървоначално написано от Gorgeous7
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
НовичкаАма бате Роско .. аз днеска съм много щастлива без причина просто ми е супер весело ... Ти така ли се чустваш
![]()
![]()
![]()
![]()
Да... определено. Чак ми се допи фанта, уе фанта :> Само дето няма с кого да изляза :< всеки работа има тцтцтц. Иначе докато си пееш хубави песни се сещай за батко ти Роско, защото и той ги слуша същите в същия моментПървоначално написано от Gorgeous7
П.С. Обичам ви, фанти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Дени, къде се изгуби, фантичке :<
Oooo и на мен ми се допи фантичка обаче въпроса е фанта портокал или фанта лимон или с някой от новите вкусове, дай съвет фанта![]()
![]()
![]()
![]()
Сякаш лимонче, макар че и портокал не бих отказал. Ама лимона сякаш по-добре, ко ше кажеш, фантаПървоначално написано от Gorgeous7
)))