- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли да се притеснява??
Ето за какво става дума - Оня ден излизахме с най - добрата ми приятелка и си споделяме по женски за нещата, които напоследък са ни се случили. И заговорихме на темата за нейния приятел и по - точно за това, което се е случило миналата вечер като са излизали. Те излизат отскоро и са още в началото на връзката си. Приятелката ми да я наречем Е. За нея знам със сигурност, че е девствена. ( на 16 ако има значение ) Та Е. ми сподели, че когато излизали вечерта, започнали да се опипват и той си вкарал пръстите във вагината и, тя съответно също му го е барала и така. Питах я как се е почувствала когато той и го прави и тя каза, че се е възбудила, но изведнъж е изпитала някаква рязка болка и след това и минало ( след секунди или ддз ). И така си продължили малко след това. Каза, че не са правили нищо повече после. Проблемът е там, че като се прибрала, чела някакви работи из интернет и случайно попаднала на сайт, където прочела в някаква тема, че девствено момиче не трябвало да си вкарва/да му се вкарват от друг човек пръсти, защото щяла да се разкъса девствената ципа. Казах и, за да я успокоя, че нали когато се разкъса ципата следователно ще има кръв и би следвало да я заболи, но и аз нз със сигурност при нейния случай. Разкъсва ли се девствената ципа при такова положение![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Постоянно такива теми гледам.. и от къде да се знае разкъсана е или не? Никой от форума не притежава качествата на баба ванга..
Be good, be good at it.
Бе вие сте кретени ! Как според теб да знаем дали е разкъсан химена ? Явно тая Е, е също толкова глупава като теб или ти като нея избери си...
НЕ всички момичета кървят при отваряне. И защо по дяволите вместо да пускаш МИЛИАРДНАТА дебилна тема, не потърси в търсачката или не прочете важните теми. Как може да сте толкова бездарно, безхаберно малоумни аз просто не знам !
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
знаеш ли може и да е забременяла
Принципно може да се разкъса с пръсти, но човекът трябва да ги е ръчнал целите и да е натиснал по-хард за тази цел. Но не при всички има кръв след разкъсването на химена, така че наистина няма как да знаем.![]()
Пък и дори да й е скъсал девствената ципа, какво от това??
Поне като пишете, че има други такива теми, давайте линкове бе. Какво се нахвърляте, имало милиони такива теми, дрън, дрън, или отговаряйте или маршшш, то човек да не попита нещоВие сте по - малоумни и от щраус, защото само спамите темата с излишните си коментари. Айде пишете, бе :P
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Мда ние сме малоумните, че ти си мързелива като дънер и че нямаш никаква сексуална култура... Ти не си правиш труда да разгледаш какво е написано в тази секция на форум, защо ние да си правим труда да ти даваме всичко наготово ? Аре размърдай си малко туловището...
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Ае стига спами, май не си щраус, ми си папагал, повтаряш сеПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
![]()
Да отиде на гледачка.... може тя да Й даде компетентно мнение...![]()
Идваш да търсиш мнение от хората, за тъпата си приятелка, ама сипваш на хората.... нещо си объркала схемата ...Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()