.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

плс дайте някоя диета за бързо отслабване

6те 4акам отговорррр

Няма такова нещо като бързо отслабване, то може много да ти навреди. Като за начало отиди на фитнес, там хората ще ти обяснят как да се храниш. Отслабва се с много усилени тренировки и много правилно хранене

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Няма такова нещо като бързо отласбване!
    ВСИЧКО Е ДО УПОРИТОСТ!
    Спортувай!
    Бягай!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Нема такова животно "бърза диета". Всичко е до нерви. Опитай да ходих на фитнес, да се храниш здравословно и без сладки неща (може само мед) , също не преяждай това е достатъчно !
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Абе темата не е за тук,да не говорим,че има милион такива теми.
    • Обичай,за да те обичат! •

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Eми проблема е, че момичета прекалено много ги притеснява теглото...

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Eми проблема е, че момичета прекалено много ги притеснява теглото...
    Нямам нищо напротив,но темата просто не е за тук,а даже на първа страница има няколко теми за Диети.
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    София
    Няма ли да се откажете бе дебеланковци такива, не става с чудене и мислене тази работа - трябват действия, характер и много упоритост, ако не ги притежавате ОТКАЗВАЙТЕ се намирате си партньор дебелак и си живеете щастливо !!!!
    ПИСНА МИ през 2 теми дебела съм помощщщщщ
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

Повече от фен
    da, mojesh da mineh na podobna dieta, li4no s1m q izprobvala - qdesh samo plodove, moje i 2 aktivii na den. Pri men ima rezultat oshte na 2 den, zatova kato se po4uvstvam nap1lnqla, zapo4vam da q spazvam. Uspeh s dietite, no ne zabravqi, 4e nai dobrata dieta e vs1shnost sportuvaneto, po to4no postoqnnoto sportuvane. Uspeh
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    da, mojesh da mineh na podobna dieta, li4no s1m q izprobvala - qdesh samo plodove, moje i 2 aktivii na den. Pri men ima rezultat oshte na 2 den, zatova kato se po4uvstvam nap1lnqla, zapo4vam da q spazvam. Uspeh s dietite, no ne zabravqi, 4e nai dobrata dieta e vs1shnost sportuvaneto, po to4no postoqnnoto sportuvane. Uspeh
    хаха аз не бих послушал набор '96.И поосле колко килограми си връщаш?

аз като съм на диета просто пия вода и ям краставици и ябълки! така се слабее и ми е писнало разни цоцолани да ми разправят колко е вредно и как се връщат килограмите ;д..еми не се!! аз съм 163 и тежа 40кг на 16 съм аз съм за пълното прочистване с вода! чувстваш се неповторимо..

Цитирай Първоначално написано от rns92
    Няма такова нещо като бързо отслабване, то може много да ти навреди. Като за начало отиди на фитнес, там хората ще ти обяснят как да се храниш. Отслабва се с много усилени тренировки и много правилно хранене
    и на тея хора ше трябва да им изсипеш една торба пари първо и второ не се знае дали ще отслабнеш само с фитнес

Цитирай Първоначално написано от kriki
    Цитирай Първоначално написано от rns92
    и на тея хора ше трябва да им изсипеш една торба пари първо и второ не се знае дали ще отслабнеш само с фитнес
    Глупости!
    Една карта за фитнес е 20-25 лева. Да ти направят програми за тренировка и хранене, ще струва 3-5 лева за едното.
    Отслабва се, разбира се, но това зависи от самият човек. Ако се крие за да яде повече, той се крие от себе си, не от друг и е естествено, че няма да има ефект.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Град
    pLowdiww .. <33
    Абе хора вс които искат да отслабват не тряя да гладуват а дя ядят често но по макло а не по 3-4 филий хляб или нещо подобно има диети но само ще навредят на вас .. Най-добрия начин е да се спортува аз играя тенис не преяждам и съм добре с теглото може и да не съм висока .. Но тези които искат от 80 кг да станат 50 то не става толкова лесно че то тези килограми и за година няма да е нормално да се свалят само един съвет спортувай .. и ако имаш възможност сутрин пий зелен чай , сок от лимон или яш греифрут .. Важно е и правилото закуската изяш сам обяда раздели с приятел а вечерята даи на дявола защото ако вечер се натъпчете после няма никакво движение и калориите и мазнините се натрупват .. Спорт и здравословно ядене .. !!! Успех с птслабването
    The music tells me what to feel ya.. <33 !

Град
    Slatina, Sofia, Bulgaria
    К'ви диети ви гонят?
    Никви дието до 22 години. Докато не се развием
    НЕ ВИ Е НУЖНА ДИЕТА. Просто гледайте какво ядете.
    и не яжте след 6;30 вечерта както правя аз попринцип, но днес закъснях спорт през свободното време и т'ва е

Опа забравих :P
    Яде се през 3 часа по малко. По този начин стимулирате метаболизма ви да работи на повече обороти и работите се получават :P
    " ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СИ К'ЪВТО ТИ СЕ ИСКА!
    ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ЖИВОТА НЕ ТИ СТИСКА! "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си