- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- плс дайте някоя диета за бързо отслабване
6те 4акам отговорррр
Няма такова нещо като бързо отслабване, то може много да ти навреди. Като за начало отиди на фитнес, там хората ще ти обяснят как да се храниш. Отслабва се с много усилени тренировки и много правилно хранене
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Няма такова нещо като бързо отласбване!
ВСИЧКО Е ДО УПОРИТОСТ!
Спортувай!
Бягай!
Нема такова животно "бърза диета". Всичко е до нерви. Опитай да ходих на фитнес, да се храниш здравословно и без сладки неща (може само мед) , също не преяждай това е достатъчно !
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Абе темата не е за тук,да не говорим,че има милион такива теми.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Eми проблема е, че момичета прекалено много ги притеснява теглото...Първоначално написано от xSANYAx
![]()
Нямам нищо напротив,но темата просто не е за тук,а даже на първа страница има няколко теми за Диети.Първоначално написано от thefolenangel
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Няма ли да се откажете бе дебеланковци такива, не става с чудене и мислене тази работа - трябват действия, характер и много упоритост, ако не ги притежавате ОТКАЗВАЙТЕ се намирате си партньор дебелак и си живеете щастливо !!!!
ПИСНА МИ през 2 теми дебела съм помощщщщщ
"Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам-
ще те целуна и ще си отида."
da, mojesh da mineh na podobna dieta, li4no s1m q izprobvala - qdesh samo plodove, moje i 2 aktivii na den. Pri men ima rezultat oshte na 2 den, zatova kato se po4uvstvam nap1lnqla, zapo4vam da q spazvam. Uspeh s dietite, no ne zabravqi, 4e nai dobrata dieta e vs1shnost sportuvaneto, po to4no postoqnnoto sportuvane. Uspeh![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
хаха аз не бих послушал набор '96.И поосле колко килограми си връщаш?Първоначално написано от suNnykaty96
![]()
аз като съм на диета просто пия вода и ям краставици и ябълки! така се слабее и ми е писнало разни цоцолани да ми разправят колко е вредно и как се връщат килограмите ;д..еми не се!! аз съм 163 и тежа 40кг на 16 съм аз съм за пълното прочистване с вода! чувстваш се неповторимо..
и на тея хора ше трябва да им изсипеш една торба пари първо и второ не се знае дали ще отслабнеш само с фитнесПървоначално написано от rns92
Глупости!Първоначално написано от kriki
Една карта за фитнес е 20-25 лева. Да ти направят програми за тренировка и хранене, ще струва 3-5 лева за едното.
Отслабва се, разбира се, но това зависи от самият човек. Ако се крие за да яде повече, той се крие от себе си, не от друг и е естествено, че няма да има ефект.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Абе хора вс които искат да отслабват не тряя да гладуват а дя ядят често но по макло а не по 3-4 филий хляб или нещо подобно има диети но само ще навредят на вас.. Най-добрия начин е да се спортува аз играя тенис не преяждам и съм добре с теглото може и да не съм висока .. Но тези които искат от 80 кг да станат 50 то не става толкова лесно че то тези килограми и за година няма да е нормално да се свалят
само един съвет спортувай .. и ако имаш възможност сутрин пий зелен чай , сок от лимон или яш греифрут .. Важно е и правилото закуската изяш сам обяда раздели с приятел а вечерята даи на дявола
защото ако вечер се натъпчете после няма никакво движение и калориите и мазнините се натрупват .. Спорт и здравословно ядене .. !!! Успех с птслабването
![]()
The music tells me what to feel ya.. <33!
К'ви диети ви гонят?
Никви дието до 22 години. Докато не се развием
НЕ ВИ Е НУЖНА ДИЕТА. Просто гледайте какво ядете.
и не яжте след 6;30 вечерта както правя аз попринцип, но днес закъсняхспорт през свободното време и т'ва е
Опа забравих :P
Яде се през 3 часа по малко. По този начин стимулирате метаболизма ви да работи на повече обороти и работите се получават :P
" ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СИ К'ЪВТО ТИ СЕ ИСКА!
ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ЖИВОТА НЕ ТИ СТИСКА! "