- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС към момичетата, относно СВИРКИТЕ!
Първоначално написано от 1234565
стига тя да не го раздава опитна само по форумите иначе няма лошо
![]()
Първоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
ебати пича.. само така давай
![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Първоначално написано от Vetrogon
![]()
1. 14Първоначално написано от proxy7
2. Не помня изобщо първият ми опит, или в кой момент точно съм започнала, но притеснения не съм имала, познавам се.
3.Малко, само лигавя главичката и нещо хапя, смуча, гавря се![]()
4. Не обичам да лапам, но обичам да го лигавя само с език.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
на 15, притеснявах се , не съм си пъхала линия в устата за да знам колко санта, да кефи ме, но го правя предимно заради него
Хахах вие ми вдигнахте настроението![]()
![]()
Кой лапал до край кой до гърло....![]()
изпълнихте ме всички...
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз бях на 13 когато за първи път правих свирки и досега най-много съм налапвала 18 с по голям не съм опитвалаи никак не съм се притеснявала дали ще се справя или дали ще мога да го лапна целият ... и да обичам да правя свирки но понякога го правя заради партньора ми .
Продължавай продължавайПървоначално написано от Maceto96
![]()
На момчетата им харесва темата...![]()
На 18, не се притеснявах, не съм мерила... ии ми харесва, да
Като бях на 14 мислех, че само курвите правят свирки....
чрез свирките вие жените ни държите живота ни в устите сиако ме разбирате ( имам предвит , че по всяко време някоя откачалка може да го отхапе
)
На 16 години го направих за пръв път.
Притеснявах се разбира се, но от това дали ще му харесва, а не дали ще моге да го налапам целият.
Обикновено не мога да го налапам целият, само на един съм успявала, но на него му беше малък... Иначе обикновено стигам до средата и не мога повече.
Харесва ми да го правя, забавно ми е. Освен това ми харесва да доставям удоволствие на партньора с.
1.14 почти 15Първоначално написано от proxy7
2.нее,защотоо бяяях мноого пиянаа..ии зъъби имашеепомняя само:нее с зъбии леко леекоооо
аа за лапането на целия амии аз нее искаах амаа тойй като ми го набуутвашее ии мн мн се задавяях ии за това наблягам на главиичкатаа и т.н.
3.амии неезнам не съм мериила
4.далии обиичаам амии скучноо ми е не е кой зн квопоо скороо зарадии момчето..
Силвето
![]()
![]()
Първоначално написано от meche95
![]()
![]()
![]()
Здравей, proxy7
Не съм момиче и се извинявам, че пиша, но...
Струва ми се, че се чувстваш малко несигурна и затова реших да ти предоставя 2 линка, които ще ти бъдат от полза. Имаше много хубава статия и в този сайт, само дето е успях да я открия. Ето ги линковете:
Специално за Фелациото
По-скоро са разгледани алтернативите на половия акт и любовната игра
Успех и приятни моменти![]()
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
О, аз си спомням за първото момче, на което правих свирка (бях на 15, той на 16)...... Започнахме добре, но много ме беше ядосал и от време на време пусках зъбки. Той само казваше: По-леко, по-леко, боли ме, недей със зъби.
Тогава му направих и раничка, горкия не можеше да го вдигне 1 седмица от болка.
![]()
Иначе съм правила свирка на 2 момчета до сега, не е кой знае какво. Даже ми е скучно.![]()
На 15 май бях и честно казано съм правила повече свирки от колкоото съм давала да ме ...
1 На 14 първа свирка
2 Не съмс е притеснявала и досега само два съм лапала докрай
3 Харесва ми да лапам
4 Не знам колко см мога да поема
на 14
притеснявах се
немога целия задавям се или ми става лошо , но си помагам с ръчичките
ми повечето пъти го правя заради него
На 17 правих за пръв път, защото за мен оралният секс е много по-интимен акт, отколкото вагиналния секс. Притеснявах се, обаче момчето беше пич и се постара да се отпусна и "да ме научи", така да се каже. Отначало не ми харесваше, беше ми трудно, но сега ме кефи много.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз миналата седмица и като се сетя и малко ме хваща срам, не че е ко знае какво де ама....![]()
Мъжете изпитват удоволствие само със главичката.. Насочете вниманието си там, не към "тялото" на пениса..![]()
Първоначално написано от OneGuy
не се сдържах да попитам - нали каза, че имаш всичко, което харесват жените и въпросът ми е: А МОЖЕШ ЛИ ДА ГОТВИШ?![]()