.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    Цитирай Първоначално написано от BaRcEloNa4
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    е са ше има бой, е**не и сръбска музика
    по скоро бой , свирки и сръбска музика
    нещо от сорта
    no bad feelings
    стига тя да не го раздава опитна само по форумите иначе няма лошо

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Дай да станем гаджета тогава ... аз съм мил и спокоен човек ... и обичам адреналина ... обичам секса ... висок съм ... даже много .... със светли очи съм ... имам чувство за хумор и абе всичко дето една жена иска имам ... е ще правим ли кфото ще правим или ?
    ебати пича.. само така давай
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Цитирай Първоначално написано от Vetrogon
    Дай да станем гаджета тогава ... аз съм мил и спокоен човек ... и обичам адреналина ... обичам секса ... висок съм ... даже много .... със светли очи съм ... имам чувство за хумор и абе всичко дето една жена иска имам ... е ще правим ли кфото ще правим или ?
    ебати пича.. само така давай

Не не виж сега ... всичко което пиша от началото на темата е бъзик Не съм такъв човек попринцип ... но държа да отбележа че във всеки бъзик има известна истина :Д
    Хъм, дам майна.. ( )

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: ВЪПРОС към момичетата, относно СВИРКИТЕ!

Цитирай Първоначално написано от proxy7
    Преди да задам въпроса си, да знаете че и аз съм момиче и питам от любопитство. Който не ще да не отговаря
    За момичетата, които са духали: На колко години за първи път духахте ? Притеснявахте ли се много (например, че няма да се справите или е няма да го лапнете целия)? Колко см можете да лапате най-много? А обичате ли да лапате или го правите заради партньора си.
    1. 14
    2. Не помня изобщо първият ми опит, или в кой момент точно съм започнала, но притеснения не съм имала, познавам се.
    3.Малко, само лигавя главичката и нещо хапя, смуча, гавря се
    4. Не обичам да лапам, но обичам да го лигавя само с език.

Повече от фен
    на 15, притеснявах се , не съм си пъхала линия в устата за да знам колко санта , да кефи ме, но го правя предимно заради него

Хахах вие ми вдигнахте настроението
    Кой лапал до край кой до гърло.... изпълнихте ме всички...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Аз бях на 13 когато за първи път правих свирки и досега най-много съм налапвала 18 с по голям не съм опитвала и никак не съм се притеснявала дали ще се справя или дали ще мога да го лапна целият ... и да обичам да правя свирки но понякога го правя заради партньора ми .

Град
    Някъде...
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

хубаво разказвате .....

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Ми на 14 лапах за сефте и досега не съм успявала да го налапам докрай.Не съм се притеснявала,дори сама си поисках и ми харесва.
    Продължавай продължавай

Супер фен Аватара на djipsito
    На момчетата им харесва темата...

На 18, не се притеснявах, не съм мерила... ии ми харесва, да

Като бях на 14 мислех, че само курвите правят свирки ....

чрез свирките вие жените ни държите живота ни в устите си ако ме разбирате ( имам предвит , че по всяко време някоя откачалка може да го отхапе )

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    На 16 години го направих за пръв път.
    Притеснявах се разбира се, но от това дали ще му харесва, а не дали ще моге да го налапам целият.
    Обикновено не мога да го налапам целият, само на един съм успявала, но на него му беше малък... Иначе обикновено стигам до средата и не мога повече.
    Харесва ми да го правя, забавно ми е. Освен това ми харесва да доставям удоволствие на партньора с.

Голям фен Аватара на meche95

Преди да задам въпроса си, да знаете че и аз съм момиче и питам от любопитство. Който не ще да не отговаря
    За момичетата, които са духали: На колко години за първи път духахте ? Притеснявахте ли се много (например, че няма да се справите или е няма да го лапнете целия)? Колко см можете да лапате най-много? А обичате ли да лапате или го правите заради партньора си.
    1.14 почти 15
    2.нее,защотоо бяяях мноого пиянаа..ии зъъби имашее помняя само:нее с зъбии леко леекоооо аа за лапането на целия амии аз нее искаах амаа тойй като ми го набуутвашее ии мн мн се задавяях ии за това наблягам на главиичкатаа и т.н.
    3.амии неезнам не съм мериила
    4.далии обиичаам амии скучноо ми е не е кой зн кво поо скороо зарадии момчето..
    Силвето

Цитирай Първоначално написано от meche95
    1.14 почти 15
    2.нее,защотоо бяяях мноого пиянаа..ии зъъби имашее помняя само:нее с зъбии леко леекоооо аа за лапането на целия амии аз нее искаах амаа тойй като ми го набуутвашее ии мн мн се задавяях ии за това наблягам на главиичкатаа и т.н.
    3.амии неезнам не съм мериила
    4.далии обиичаам амии скучноо ми е не е кой зн кво поо скороо зарадии момчето..

Град
    Кюстендил

Помощ

Здравей, proxy7
    Не съм момиче и се извинявам, че пиша, но...
    Струва ми се, че се чувстваш малко несигурна и затова реших да ти предоставя 2 линка, които ще ти бъдат от полза. Имаше много хубава статия и в този сайт, само дето е успях да я открия. Ето ги линковете:
    Специално за Фелациото
    По-скоро са разгледани алтернативите на половия акт и любовната игра

Успех и приятни моменти
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

Супер фен
    О, аз си спомням за първото момче, на което правих свирка (бях на 15, той на 16)...... Започнахме добре, но много ме беше ядосал и от време на време пусках зъбки . Той само казваше: По-леко, по-леко, боли ме, недей със зъби. Тогава му направих и раничка, горкия не можеше да го вдигне 1 седмица от болка.
    Иначе съм правила свирка на 2 момчета до сега, не е кой знае какво. Даже ми е скучно.

Град
    BurgasS
    На 15 май бях и честно казано съм правила повече свирки от колкоото съм давала да ме ...

Град
    Пловдив
    1 На 14 първа свирка
    2 Не съмс е притеснявала и досега само два съм лапала докрай
    3 Харесва ми да лапам
    4 Не знам колко см мога да поема

на 14
    притеснявах се
    немога целия задавям се или ми става лошо , но си помагам с ръчичките
    ми повечето пъти го правя заради него

На 17 правих за пръв път, защото за мен оралният секс е много по-интимен акт, отколкото вагиналния секс. Притеснявах се, обаче момчето беше пич и се постара да се отпусна и "да ме научи", така да се каже. Отначало не ми харесваше, беше ми трудно, но сега ме кефи много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз миналата седмица и като се сетя и малко ме хваща срам, не че е ко знае какво де ама....

Мъжете изпитват удоволствие само със главичката.. Насочете вниманието си там, не към "тялото" на пениса..

не се сдържах да попитам - нали каза, че имаш всичко, което харесват жените и въпросът ми е: А МОЖЕШ ЛИ ДА ГОТВИШ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си