- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценка за поведение! Да или против?
^ хах, нали щот си завършил/ааз лично не искам оценки за поведение, според мен е супер глупаво. не стига, че тая година имахме и характеристика
![]()
Трябва, трябва мили деца =D>
Не може едни да си говорят по цял час, да си играят на телефони, а други да слушат и после примерно на тестове, тия които да си говорили да препишат и да имат оценки, като тези които са учили и слушали по време на часа. Не е честно и справедливо едни да идват за мохабет, а други да се мъчат, като грешни дяволи и да им пречат. Така, че оценки за поведения да има и да се пишат в дипломата.
Трябва да има ред, закон и справедливост в училищата![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Прав/а си, но аз попринцип съм много кротка, но понякога просто ми идва да дивея.Става рядко, но при всеки се получава. Някои постоянно са в такава фаза.
![]()
Така че аз съм за и против.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
+1 !Първоначално написано от sladkish_14
Това е училище, а не място за развлечение!
Вие ако си мислите, че някой го грее дали ще получи 2 за поведение.. Не мисля, че ще има голяма разлика
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Трябва и още какМалко да им се стъжни на онези ,които си позволяват
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
И аз съм за. Малко ред няма да ни дойде зле![]()
Нека аз съм първия,който ще каже ТВЪРДО ПРОТИВ!!!!Мамка му,всеки сам може да определи в кой час да внимава и в кой не.Както правилно се изрази ecstazy,никой не го грее дали ще получи 2 или 6.Стига вече са връщали комунистическите реформи.sladkish_14 малко грубо ще прозвуча ама тебе какво те бърка кой как си изкарва оценките?Аз също съм от тея,които преписват и какво?Не вярвам в това да има нещо лошо.Само,защото ти си решила,че това не е правилно,не значи,че за други не е.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ами какво правилно има да преписваш пък ?!
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
То,че не е правилно,не е.Но има два типа преписвачи:едно,които без пищов не могат едно изречение и такива,на които не им се занимава да учат,но могат да защитят знанията си без пищов.(аз съм в тази група)
една велика тема
пф, ебати плоското мислене.. характеристики и ние имахме.. е, и? Да не би да споделят лична информация за ученика?! Ха! Ами неПървоначално написано от fuckme
Колкото до оценката поведение - "да или против" е доста труден избор.. нещо смесено между "за или против" и "да или не"Аз съм за.. от известно време ни заплашваха с такава оценка, дори май има такова нещо в училище.. но нищо не правеха по въпроса с идиотите от класа ми.. например
Нужно е освен да я въведат, да започнат да действат по правилника...
С две ръце съм за "ЗА"...
В училище не отиваме,за да правим
простотии и тем подобни,а за да учим..
Извън училище има доста места за развлечения,
училището не е правилното място за това..
DieselBlood - И кое му е правилното
в това,да преписваш ? За тебе може и да е,защото
го правиш,но за други - НЕ е..
И е адски несправедливо спрямо тези,които с часове
се мъчат да научат нещо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Оф и характеристика имало, не думайИ к'во.. на мойта пише че имам добра памет!
Всеки преписва бе хора, вие в ред ли сте. Нека един човек от форума да си признае, че НИКОГА ама НИКОГА не е преписвал. Де*а ми много ясно, че ще преписвам. Като не разбирам и грам по история, география и физика - ще преписвам. Няма да оставам на поправителни, я!
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Така е,мацка.Животът е несправедлив.Училишето е война за оценки(поне в мойто е така).Там трябва да имаш добри оценки,да си седиш мирно и се издигаш в очите на даскалите.Ако мислиш,че на тях им пука как изкарваш оценките,много се лъжеш.Първоначално написано от SmilezZz
една велика тема
Е, и аз съм преписвала по физика и история .. и по биология де ..Но е било единици пъти и не се е повтаряло повече. А в своя защита ще кажа, че преписвах от приятелка .. всъщност преписвахме една от друга .. Както и да е .
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Аз съм за.Понеже ми е кеф за всяко нещо да си има ред и дисциплина.Еколог съм какво да направя,освен това съм и дева,а девите обичат реда.![]()
ЗА съм!
Първо , защото българското образование се опитва да подражава на западното. То не се прави изведнъж , а бавно и славно. Ето оценката за поведение е едно стъпало , на което трябва да стъпят всички. Всеки му се е случвало да прави простотии в училище , няма спор. И 2 да имаш за поведение , ти си си го направил..
Второ , защото оценката за поведение може да стресне малко някой идиот , който е решил , че е велик..
Според мен трябва освен оценката за поведение да има и някакви глоби или нещо такова. Примерно за три двойки по поведение ..става еди какво си. За пет двойки по поведение еди какво си. И така. Но да се спазва , а не да е поредното нещо записано на лист. По правилник има толкова много неща , които повечето не знаят.
Така , че съм ЗА оценки по поведение.
Хубаво е, и трябва да има, но аз не искам.Понякога ми идва лигнята и не мога да я спра.
Ами мен ме бърка кой как си изкарва оценките !Първоначално написано от DieselBlood
Щото /с извинение за израза/ , докато аз си скъсвах "задните части" от учене, за да изкарам добри оценки за срока, годината и изпитите въобще, други се праеха на тарикати и лежаха на гърбовете на такива като мен !! Не е често спрямо тези, които знаят за какво ходят на училище !
Аман от остроумници ...........![]()
Да ,хубава идея, защото родителите ще разбират как се държи детето им в училище ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
това ще е като "задължителните" 5 минути за безопасност на движението след шестият час![]()
не вярвам, че ще се използва
оф пълна глупост...
достатъчна ми е характеристиката
п.п. то има според правилник от мин.год. и наказания от сорта на да чисти в събота двора на даскалото, да трие писано от чиновете и т.н. ама някой да ги спазва???/ поне в моето даскало не![]()