.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    Бургас

има ли значение?

момчета ......от значение ли е броят на момчетата ,с който е спала приятелката ви ?
    Би ли ви попречило това в отношенията ви към нея ?
    или няма никакво значение....?
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Град
    Филибелиец
    Абсолютише Не!Аз съм тийн в 21 век!!!
    Ивито!Моята секс френдка!

Re: има ли значение?

Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    момчета ......от значение ли е броят на момчетата ,с който е спала приятелката ви ?
    Би ли ви попречило това в отношенията ви към нея ?
    или няма никакво значение....?
    На никои не му е приятно ,момичето с което е да я е минал целия град ,демек момчетата не си избират курви ,за сериозна връзка.Малко или много има значение с колко е спала .Макар ,че за мен това не играе никаква роля като започвам връзка с някои.Не ме интересува какво е правил преди мен ,а какво ще прави от сега ,когато сме заедно.
    Sleda ot liubovta

Мега фен
    Какво имаш предвид под попречило?
    Да не бих излизал с нея заради това ли?
    Стига да не ме излага(да си е изградила име на курва и т.н.) не би ми пречило.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    [quote="FeelMyPain"]Какво имаш предвид под попречило?
    Да не бих излизал с нея заради това ли?

ами самото отншение към нея само за секс ли ще е имаш или найстина ще я чустваш като твоя приятелка и ще се гордееш с нея не зависимо дали е с някво име както казвате к**ва

Мега фен
    Принципно, курвите не стават, а и не искат сериозни връзки.

Аз лично, не бих се захванал с подобно момиче.

как да няма значение ако е някфа курветина минала през целият град само ще ме ебават не си заслужава

Супер фен Аватара на Passi0n
    разбира се, че има значение

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аз лично, не бих се захванал с подобно момиче.
    Добре например не знаеш ,че е такава и се влюбиш лудо в нея и в последствие разбереш това за нея , какво би направил

Мега фен Аватара на draid
    Колкото по-малко, толкова по-добре, но лично мен не би ме спряло, просто ще ми е по-яко когато не са я минали 10 човека.

Мега фен
    Наистина не съм мислил по въпроса, но не мисля, че е възможно.Брантиите си личат, пък и мен не ме привличат.
    Ако по някаква ирония на съдбата се влюбя в подобно момиче, сигурно бих се опитал да я променя.И все пак си мисля, че с подобно момиче не бих бил щастлив, съответно няма смисъл да продължавам тая връзка.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Ако по някаква ирония на съдбата се влюбя в подобно момиче, сигурно бих се опитал да я променя
    Ето видя ли ... значи каквато и да е все може да се промени когато е до сигурния човек нали така....

Мега фен
    Въпроса е дали може да се промени или е изгубена кауза..

вълка кожата си мени но нрава не ..... да не говориме за ебавките които отнася човек ако ходи с курва

Повече от фен
    Град
    Бургас
    човек има ли воля всичко прави, така че не смятам, че едно момиче не може да се промени стига да намери човека който да я опъти в правввилната посока и да и покаже ,че държи на нея . А приказките рано или късно ще спрат едва ли цял живот ще говорят каква е била....

ебавките никога няма да спрат както вече казах вълка кожата си мени но нрава не

Мега фен
    Права си.
    Оня ден баба ми разказваше за някакъв неин съученик, които отива в публичен дом, поръчва си момиче а у, в последствие се влюбва в момичето, женят се и са заедно вече нз колко 40 години сигурно.

надеждата умира последна

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За мен няма значение каква е била, къде и какво е правила, с колко мъже и т.н. Ако наистина съм влюбен в нея и сме заедно, ще се постарая да я насоча в правия път. Дали тя ще иска, е съвсем друг въпрос. Много зависи ква е мацката по характер, кви навици си е изградила, ква е компанията й и т.н.

Фен
    Град
    Дряново
    Разбира се , 4е да. Няма да ми е приятно ако е едва на 20 а са я изредили ве4е 50 4овека. Такива ги еба и бягам....за сериозно приятелки ги търся девствени. Имал съм 3 сериозни връзки и трите моми4ета бяха девствени.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    човек има ли воля всичко прави, така че не смятам, че едно момиче не може да се промени стига да намери човека който да я опъти в правввилната посока и да и покаже ,че държи на нея . А приказките рано или късно ще спрат едва ли цял живот ще говорят каква е била....

Определено има значение. Няма да ми е приятно, ако е спала с много момчета. А това дали ще попречи на връзката и отношението.. времето ще покаже!

Защо на някой трябва да му пречи ... това че го е страх че може би и него ще го последва неговата участ ... човек се учи цял живот ... по тази логика вие жените имате ли нещо против това да ходите с някой които е минал над 30 девойки пример :Д същото е

Град
    Пловдив
    Момиче съм. Абе любопитно ми е, защо момчетата искат почти девствени дет се вика, а пък за себе си да са преспали с всичко женско? На мен лично ми беше някфо криво такова,че на приятеля ми (всъщност ве4е бивш) съм му 11-та, а той на мен 2-ри.... даже се цупеше леко,че би желал да ми е 1-ви
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Момиче съм. Абе любопитно ми е, защо момчетата искат почти девствени дет се вика, а пък за себе си да са преспали с всичко женско? На мен лично ми беше някфо криво такова,че на приятеля ми (всъщност ве4е бивш) съм му 11-та, а той на мен 2-ри.... даже се цупеше леко,че би желал да ми е 1-ви
    Ако си малка, а той е сравнително голям е нормално.
    Примерно ти си на 15 и ти е 2ри, а той е на 20 и си му 11-та.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си