- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли значение?
Абсолютише Не!Аз съм тийн в 21 век!!!
Ивито!Моята секс френдка!
На никои не му е приятно ,момичето с което е да я е минал целия град ,демек момчетата не си избират курви ,за сериозна връзка.Малко или много има значение с колко е спала .Макар ,че за мен това не играе никаква роля като започвам връзка с някои.Не ме интересува какво е правил преди мен ,а какво ще прави от сега ,когато сме заедно.Първоначално написано от annayordanova
Sleda ot liubovta
Какво имаш предвид под попречило?
Да не бих излизал с нея заради това ли?
Стига да не ме излага(да си е изградила име на курва и т.н.) не би ми пречило.
[quote="FeelMyPain"]Какво имаш предвид под попречило?
Да не бих излизал с нея заради това ли?
ами самото отншение към нея само за секс ли ще е имаш или найстина ще я чустваш като твоя приятелка и ще се гордееш с нея не зависимо дали е с някво име както казвате к**ва
Принципно, курвите не стават, а и не искат сериозни връзки.
Аз лично, не бих се захванал с подобно момиче.
как да няма значение ако е някфа курветина минала през целият град само ще ме ебават не си заслужава![]()
Колкото по-малко, толкова по-добре, но лично мен не би ме спряло, просто ще ми е по-яко когато не са я минали 10 човека.
Наистина не съм мислил по въпроса, но не мисля, че е възможно.Брантиите си личат, пък и мен не ме привличат.
Ако по някаква ирония на съдбата се влюбя в подобно момиче, сигурно бих се опитал да я променя.И все пак си мисля, че с подобно момиче не бих бил щастлив, съответно няма смисъл да продължавам тая връзка.
Въпроса е дали може да се промени или е изгубена кауза..
вълка кожата си мени но нрава не..... да не говориме за ебавките които отнася човек ако ходи с курва
![]()
човек има ли воля всичко прави, така че не смятам, че едно момиче не може да се промени стига да намери човека който да я опъти в правввилната посока и да и покаже ,че държи на нея . А приказките рано или късно ще спрат едва ли цял живот ще говорят каква е била....
ебавките никога няма да спрат както вече казах вълка кожата си мени но нрава не![]()
Права си.
Оня ден баба ми разказваше за някакъв неин съученик, които отива в публичен дом, поръчва си момиче а у, в последствие се влюбва в момичето, женят се и са заедно вече нз колко 40 години сигурно.
За мен няма значение каква е била, къде и какво е правила, с колко мъже и т.н. Ако наистина съм влюбен в нея и сме заедно, ще се постарая да я насоча в правия път. Дали тя ще иска, е съвсем друг въпрос. Много зависи ква е мацката по характер, кви навици си е изградила, ква е компанията й и т.н.
Разбира се , 4е да. Няма да ми е приятно ако е едва на 20 а са я изредили ве4е 50 4овека. Такива ги еба и бягам....за сериозно приятелки ги търся девствени. Имал съм 3 сериозни връзки и трите моми4ета бяха девствени.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Първоначално написано от annayordanova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определено има значение. Няма да ми е приятно, ако е спала с много момчета. А това дали ще попречи на връзката и отношението.. времето ще покаже!
Защо на някой трябва да му пречи ... това че го е страх че може би и него ще го последва неговата участ ... човек се учи цял живот ... по тази логика вие жените имате ли нещо против това да ходите с някой които е минал над 30 девойки пример :Д същото е
Момиче съм. Абе любопитно ми е, защо момчетата искат почти девствени дет се вика, а пък за себе си да са преспали с всичко женско? На мен лично ми беше някфо криво такова,че на приятеля ми (всъщност ве4е бивш) съм му 11-та, а той на мен 2-ри.... даже се цупеше леко,че би желал да ми е 1-ви![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ако си малка, а той е сравнително голям е нормално.Първоначално написано от PepSsSi
Примерно ти си на 15 и ти е 2ри, а той е на 20 и си му 11-та.