- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
на 100 процента ,само ще изкърви и ще трябва да иде да я прочистятПървоначално написано от BaRcEloNa4
![]()
sleda ot lubovta
майка ти е лъжлива и въшлива нещастницеПървоначално написано от rali4ka1
Като за на4ало сподели с вашите и вземете решение дали да запазите детето
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
а бе не и вярваите на тая кифла бе темата е Феик! Авторке ше ми е кеф наистина да ти се случи нещо такова и да се чудиш кво да правиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
xaxaПървоначално написано от petq3dimitrova
![]()
Помисли си кого ще убиеш с аборта - бебето или себе си.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Темата е ебавка бе хора ..![]()
или пък ако не е .. Пони , да си родиш тогава![]()
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Ако не е ебавка, може ли да съм му кръстник Марио се казвам - италянско хубаво име е![]()
![]()
![]()
![]()
petq3dimitrova
На този линк ще намериш всичката информация от която се нуждаеш.
ЦЪК <=====
ше си сърбаш попарата, мамче... оправяй са![]()
Ей путко миризлива,да ядеш на майка ми путката когато е в мензис яснолитие?Като лъжеш поне се научи какво и как да лъжеш спермоядке вмирисана.Давиш ли се,че викаш за помощ?Няма кой да те спсява.Абе не и вярвайте на таз пача бе тая тема е пълна лъжа.Първоначално написано от petq3dimitrova
Хич не го разбирам това поведение....ами като не ползвате презервативи,пий противозачатъчни.... сега ревеш,че си бременнаСексът освен удоволствие е и отговорност. Марш при майка ти да й изпееш всичко, колкото и да ти се карат, те са ти родители, ше помогнат нещата да приключат легално. Не се знае на какъв касапин може да попаднеш, може да развиеш инфекция или пък дори да останеш бездетна. Вместо да мрънкаш по форуми си понеси последствията!! Достатъчно зряла си била за секс, тогава бъди достатъчно зряла и за последствията!
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
PepSsSi:Тая тема е лъжа не си хаби думите.Прочети всичките мнения на авторката в тази тема и сам/а ще разбереш.Един път казва,че ще я изгонят,втори път казва,че майка и щяла да се радва да стане баба.Тая лъжата я няма за нищо.
Раличке, определенно не изчетох всичко, явно се прави на интереснахаха, неин проблем
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
то ако се замислите и момче може да е автора на темата.. най-вероятно е някой 13 годишен загорял пубер, дето се опитва да привлече внимание и да метне половината форум...
има логика .. \Първоначално написано от feshanch3
/
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Темата е ебавка,сама се издаде авторката,до едно време беше убедителна.Колко зор беше,фокато разбера,че има няколко човека с еднакви аватари(понеже не гледах мн имената)викам си тези сами се псуватбанн заслужава авторката,ама не на рега,а да не може с тва ИП да се регва изобщо в сайта
Ще трябва да си сменявам аватара заради тая.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Ха. Другия пут с капут![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Durex - 3.00 лв Sportex - 2.00 лв . Да си бремена - безценно !
Каквото си надробиш,такова ще сърбаш са казали хората и с право!
Както каза Princessani наистина може да се получат усложнения и повече да нямаш децаАбе как се не научихте да използвате презервативи
![]()
Да си мислила по - рано ..
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Кръстете го на мен!!![]()
![]()
Стига и писахте глупусти от рода на "да си мислила" или "аз ако бях" вече се е случило, факт еВ момента не се нуждае от нищо друго освен от подкрепа от страна на родителите. Моят съвет е да им кажеш по някакъв начин и да обмислите заедно изходно положение. Родителите ти са единствените които ще ти помогнат в такива моменти. Надяай се да те разберат
![]()
Спорта пречи на цигарите :P