.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Re: ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Цитирай Първоначално написано от petq3dimitrova
    майка ще е много щастлива да бъде баба недей говори без да знаеш какви са родителите ми хаха
    Незнам какво да правя как да кажа на нашите ще ме убият и ще ме изхвърлят от къщи.
    Помогнете ви моля ви дайте съвет да отида ли до болницата да се уверя и мога да ли да направя тайно аборт??!?!??
    Ти май много си противоречиш,или от скука реши да напишеш нещо?Като не помниш какво си лъгала то поне си чети предишните постове.
    Темата е лъжлива.
    майка ти е лъжлива и въшлива нещастнице
    Ей путко миризлива,да ядеш на майка ми п****та когато е в мензис яснолитие?Като лъжеш поне се научи какво и как да лъжеш спермоядке вмирисана.Давиш ли се,че викаш за помощ?Няма кой да те спсява.Абе не и вярвайте на таз пача бе тая тема е пълна лъжа.
    мълчи боклук грозен вмирисан чорап такъв
    да забраменееш дано да видиш как е и да родиш кон дано
    няма да ям на майка ти миризливата путка от която та е изкарала глупачка _|_

Защо ли писах тук след като нямаше смисъл и сама мога да си реша проблемите ,но все пак благодаря на тези,които ми помогнаха и за обидите,които ми нанесохте

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хайде сега ни отърви от присъствието си.

Цитирай Първоначално написано от GerradPique
    Durex - 3.00 лв Sportex - 2.00 лв . Да си бремена - безценно !
    Каквото си надробиш,такова ще сърбаш са казали хората и с право!
    Абе и от 20 ст. ще свърши работа

Легален, нелегален, със знаението на вашите или без, абортът си е едно адски опасно и непрепоръчително зло. Още по-кофти е когато си на такава възраст и нямаш друг избор, освен да махнеш бебето. Сексът не е за деца. Мисли повече за бъдещето си ... един ден ще се молиш да има 2 чертички ...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    хаха няма да стане

Ще повърна... а какво ще кажете за... детето? Говорите за аборта като за някаква болест........ А то е живо същество... А какво ще кажете за това, че след аборт има вариант да нямаш повече деца?

Не мога да опиша колко съм погнусена...

Ползвайте презервативи бе, хораа! Нямам думи ..

Re: ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НА 16 години съм правих секс с приятеля си преди месец.По-принцип не ползваме презерватив и направихме грешка.
    От месец не ми е идвало правих си два теста за бременност и излязоха положителни.Незнам какво да правя как да кажа на нашите ще ме убият и ще ме изхвърлят от къщи.
    Помогнете ви моля ви дайте съвет да отида ли до болницата да се уверя и мога да ли да направя тайно аборт??!?!??
    кажи на ваще те ще те подкрепят при всички случаи задулжително трябва да кажеш а заа аборт без знанието на родител забрави никаде не правят
    Крещящо си тъп Саше

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Авторке .. и аз те съветвам да кажеш на родителите си и другия път да мислиш повече. Дано всичко се оправи и дано си си научила урока и да знаеш, че другият път трябва да ползваш презерватив най- малкото.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    хаха няма да стане
    Викаш даже по-зле ще стане, скоро няма да си само ти ами ти и бебето ти

Цитирай Първоначално написано от BaRcEloNa4
    ся яж ако бях на местото на пича щях да си набия камшиците ако не напрайш аборт
    Ти ако не си кажеш некомпетентното мнение няма да си ти! Земи млъкни,че целия сайт те намрази .. и скоро сиг ще имаш бан.

Колкото до девойката-кръвен тест,ако е положителен... според мене трябва да кажеш на майка ти поне,тя ще ти помогне със сигурност И след това аборт,законен !

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

абе какво всички сте се развикали тука ползвай презерватив.може и без него но който може да го прави така...се пак като е без него трябва да си доста предпазлив....иначе си е опасно

Не знам дали само аз съм на това мнение, но мисля, че темата и профила са фейк. Първо да забременее от мъж на 50 години е много малка, поради възрастовата граница на мъжа. Не казвам, че не е възможно, а че е много малка. След това един себе уважажащ се мъж на 50 години, не би тръгнал да се занимава с едно дете на 16 години, което е 3 пъти по-малко от него, което е непълнолетно и ако наистина цялата тая история е вярна, могат да го осъдят, а и за мене това си е чиста педофилия. И накрая ще допълня, че държанието и е по-скоро да се заяжда с потребителите, отколкото да получи някаква информация.
    [url=линка]

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Като не знаете какво да правите що изобщо го правите?А сега помощ.Вече никой не може да ти помогне от тук.За аборт без ваще ЗАБРАВИ.Никой няма да си сложи главата в торбата.А ако някой се навие то ти няма да можеш да си го позволиш.Следващия път пак прави секс без предпазни мерки.

+1 Абе деца вие за презервативи чували ли сте за предпазни мерки.Искате правите без да мислите после пишете тъпи теми я пораснете малко и се поинтересувайте!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си