- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
мълчи боклук грозен вмирисан чорап такъвПървоначално написано от rali4ka1
да забраменееш дано да видиш как е и да родиш кон дано
няма да ям на майка ти миризливата путка от която та е изкарала глупачка _|_
Защо ли писах тук след като нямаше смисъл и сама мога да си реша проблемите ,но все пак благодаря на тези,които ми помогнаха и за обидите,които ми нанесохте![]()
Абе и от 20 ст. ще свърши работаПървоначално написано от GerradPique
![]()
Легален, нелегален, със знаението на вашите или без, абортът си е едно адски опасно и непрепоръчително зло. Още по-кофти е когато си на такава възраст и нямаш друг избор, освен да махнеш бебето. Сексът не е за деца. Мисли повече за бъдещето си ... един ден ще се молиш да има 2 чертички ...![]()
хаха няма да станеПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Ще повърна... а какво ще кажете за... детето? Говорите за аборта като за някаква болест........ А то е живо същество... А какво ще кажете за това, че след аборт има вариант да нямаш повече деца?
Не мога да опиша колко съм погнусена...
Ползвайте презервативи бе, хораа! Нямам думи ..
кажи на ваще те ще те подкрепят при всички случаи задулжително трябва да кажеш а заа аборт без знанието на родител забрави никаде не правятПървоначално написано от petq3dimitrova
![]()
Крещящо си тъп Саше
Авторке .. и аз те съветвам да кажеш на родителите си и другия път да мислиш повече. Дано всичко се оправи и дано си си научила урока и да знаеш, че другият път трябва да ползваш презерватив най- малкото.
Викаш даже по-зле ще стане, скоро няма да си само ти ами ти и бебето тиПървоначално написано от petq3dimitrova
![]()
Ти ако не си кажеш некомпетентното мнение няма да си ти! Земи млъкни,че целия сайт те намрази .. и скоро сиг ще имаш бан.Първоначално написано от BaRcEloNa4
Колкото до девойката-кръвен тест,ако е положителен... според мене трябва да кажеш на майка ти поне,тя ще ти помогне със сигурностИ след това аборт,законен !
абе какво всички сте се развикали тука ползвай презерватив.може и без него но който може да го прави така...се пак като е без него трябва да си доста предпазлив....иначе си е опасно![]()
Не знам дали само аз съм на това мнение, но мисля, че темата и профила са фейк. Първо да забременее от мъж на 50 години е много малка, поради възрастовата граница на мъжа. Не казвам, че не е възможно, а че е много малка. След това един себе уважажащ се мъж на 50 години, не би тръгнал да се занимава с едно дете на 16 години, което е 3 пъти по-малко от него, което е непълнолетно и ако наистина цялата тая история е вярна, могат да го осъдят, а и за мене това си е чиста педофилия. И накрая ще допълня, че държанието и е по-скоро да се заяжда с потребителите, отколкото да получи някаква информация.
[url=линка]