- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един Зенит... без указания за използване.
Ох, много книжки, много нещо, ама няма да ти свършат работа за момента мисля.Виж, ако се поразровиш из разни фото форуми може да намериш повече инфо, но ще трябва да пишеш конкретно мнение за да го види някой и да помогне, защото то стана ясно, че за тези апарати информация без да питаш няма да откриеш.
![]()
И аз мислех, че са скъпи, ама напротив... имам още един лентов даже, който се води сапунерката на лентовите апарати хаха и пак е от едно време... И онзи ден реших да се разровя да видя как се продава, и бях втрещена като видях, че комплекта е 25 лв, вярно, изглежда доооста добре, фацата му е направена да изглежда привлекателно за да се купува, a и за едно време си е било голяма работа, знаеш, ама има супер смешни и прости настройки и става само за ежедневни снимки за спомен.... и даже ако не внимаваш стават преосветени.
Ето го иначе и него
И мен лентовите ме привличат повече... усещането е съвсем различно... А и имат добри плюсове според мен, може да ти излиза малко по-скъпо снимането с тях, но точно там е цаката на тези апарати - пестиш си кадрите, внимаваш какво снимаш, много повече се стараеш да уцелиш момента, а и магията от това да не знаеш как изглеждат снимките ти докато не ги изкараш е.... уникална!Чувството да отидеш с тръпка в стомаха до фотото за да видиш успеха или провала си, грешките или страхотните кадри... също е невероятно. Похвално, че си започнала да се интересуваш от тези сладури, които са доста подценени през повечето време, но ако се постараеш ще останеш доволна.
![]()
Аз с лентовите също съм невежа все още, до сега съм снимала веднъж с лентов Канон... но то и там е модерна работа, докато тези антики са незаменими.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...