- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо жените са толкова прости майна
значи снощи с една си говорим майна неска да забъркаме едно кафе и сичко 6 точки, вика аз ше излизам с една приятелка и аз и казах че към 7 и нещо ше и звънна да идем и оная вика няма проблеми. Звъня аз неска в 7;20 викам къде си да ходим и тя вика ми аз се прибрах ти не ми се обади... ми викам нали ти казах 7 и нещо че съм готов снощи нали се разбрахме и тя вика ми аз чакаш ама не звънна... и аз и казах да е жива и здрава майна...
мое ли да има толкова прости момичета...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
направи и ти такаиначе не разбира тва животно
иее мойта пачавра днес пред очите ми един почна да я сваля и я гледах как почна да флиртува с него и изобщо никво внимание към мен и сега съм се захванал и аз с една друга да и направя гадно
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Жените не са хора.![]()
Бог е създал Ева само ,за да задоволява Адам!![]()
(Не се обиждайте само се шегувам)
По темата сигурен ли си че си и казал 7 и нещо? Може да си и казал 7 и да си се объркалслучват се грешки ама тя прекалява...
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Те МАЙНА са прости МАЙНА щото МАЙНА ти си много умен МАЙНАПървоначално написано от tuzaro
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Поздрав, майна!
http://vbox7.com/play:cee61232
all day... all night... what the fuck?!
Всеки си има стил за говорене...Те МАЙНА са прости МАЙНА щото МАЙНА ти си много умен МАЙНА
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
депресирания плейбой, тих те искам майна!Първоначално написано от ChalgaBoy
Щом прочетох заглавието (респективно "майна").. Венага разбрах, че си ти, майна.
пп Какво да се прави.. И вие не оставате по-назад, майна.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
хаха майна .. тая година в пловдив ще съм майна,тррябва да се уча на майна ;
Точно МАЙНА... за ГОВОРЕНЕ Майна , а не за писане на майна.. Разбираш ли ,майна , на каде бия майна..Първоначално написано от BlackCross
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
ахаха![]()
ама никой не може да отговори на въпроса майна...
Теглиш и майната и това е... Аз в момента май съм случил с пикла и ако ми се излигави, айде прав й път,ще я видим колко стува.(за сега само в скайп ще дъра отношения с нея.)
[img][/img]
mene tatka ma i uchil na maina usta nikoga da ne otvarqmc![]()
Първоначално написано от ChalgaBoy
Chalgaboy
Ти си пълен идиот бе момче.
Мо'е Васко, мо'е
Туй ж'ната не е кат' чУ'ека
Тегли и майната на таз.. и тъй![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тоя tuzaro чист ЦРАНГАЛ!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Майничка, шанса да улучиш свясна мацка е много малък, майнаЕх тази майна
![]()
Има и такива,но има и изключения.
И какво като се е пребрала?Аз ако имах желание,дори и да имах важна работа,бих я отложила и бих се видяла с теб,дори и за 10-15 минути.Наистина момичето е постъпило глупаво.Но сама е сгрешила.Ти спри да я търсиш.Тя ако почне,ти пък я отрежи.Няма да се оставиш да те разиграва,я.
голям комплимент ми метна майнаПървоначално написано от sasha_90
![]()
Тая се е случила такава,майна. Не се отчайвай.