.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Според мен най-добре ще е да го направиш като поостарееш и вече спре да ти идва..

ние да решим дали си готова защо пишете такива теми още си малка дори да влизаш в тая рубрика па ти за секс ми говориш
    Крещящо си тъп Саше

Град
    София
    Поне 15.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Поне 15.
    Може и с 5-6 месеца по-рано от навършването на 15, важното е да имаш "човека" и наистина да си струва Повечето хора казват, че сефтето е важно нещо, така че ако трябва дръж до 16-17, даже 18, но го направи с качествен човек ... естествено ще си изпуснал/а кефа на пубертета, но ти си знаеш

Само ако ти го пише в хороскопа ;]

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Малка си още, не бързай.

Супер фен
    Град
    София
    Божеее, колко ниско ниво деца има, не е истина! Толкова ниско пада днешната младеж, ужас!
    Абе Авторке, ти изобщо знаеш ли кога НАЙ-рано може МОМИЧЕ да прави секс изобщо!? Още поне 3 години ти трябват да станеш от пикла в достатъчно зряла жена, за да можеш да правиш секс! Засега си изкарай к**венските мисли от главата и залягай над ученето, за секс има време да мислиш!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от Z0mBay0
    Давай, веднага си намирай някой, с който да спиш! Какво по дяволите чакаш още?!
    Недей, че ще го приеме насериозно...

Цитирай Първоначално написано от xinfamous

Uploaded with ImageShack.us

Засега си изкарай к**венските мисли от главата и залягай над ученето, за секс има време да мислиш!
    Никой не е казал че трябва да стане задръстена зубърка, добре е да си върти любов ако има желание, обаче за секса още не и е време.

И секс не се прави "щото другите путенца го правели", както и повечето неща не се правят само щот другите ги правят, тва не ги прави правилни.

Даже напротив, толкоз сме зле като държава и народ че каквото правят повечето, 100% е грешно и не трябва да е нещо на което се подражава.

Град
    Пловдив

Re: Кога е време за секс ?

Цитирай Първоначално написано от Djudjinku
    Здраввейте : ).. на 13 съм и мисля, че ми е още рано за секс т.е. още съм девствена .. някои от приятелките ми вече са го направили . Вие кога мислите, че няма да съм малка
    Ти сега какво? Ако твоите приятелки се боцкат или смъркат и ти ли ще започнеш? Лапешка история....я си ходи при куклите или по-скоро сядай си на детското дупе и си учи уроците Пък като ти дойде акъла в главата, започни и секс да правиш.
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

ако искаш да изгубиш детствеността си ми пиши на скайпа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса

Здраввейте : ).. на 13 съм и мисля, че ми е още рано за секс т.е. още съм девствена .. някои от приятелките ми вече са го направили . Вие кога мислите, че няма да съм малка
    Мила, даже си закъсняла! На твоята възраст момичетата вече по 3 деца имат..
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Град
    Варна, моретоо :)
    Когато нагона каже на хормоните : "на поооочест!"

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не просто не мога вече....
    Ми много си малка, дете си. Аз чак на 18 го направих - поне докато не станеш пълнолетна - лично мнение...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    сладурка. моля те не се проебавай в близките 2 години. горещо ти го препоръчвам. Със сигурност след някакво време ще си по-наясно с желанията си.И въобще не обръщай внимание на тези, които са правили секс, твои връстнички имам предвид.Това си е тяхно решение, далеч не означава, че трябва да го превръщаш и в свое.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Bulgaria
    Защо ние трябва да мислиме кога ти да правиш секс ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Защото можем да мислим, за разлика от нея.

Най-малко на 14,но по-добре 15 или нагоре.Според мен каквото и да са ти казали приятелките сексът им не е бил толкова хубав.Половите ограни все още не са развити достатачно и няма да изпиташ голямо удоволствие, ако въобще изпиташ нещо.

Това, че приятелките ти са го направили вече теб не трябва да те интересува никой от тук неможе да ти каже дали си готова или не сама трябва да прецениш и най-вече много добре да си помислиш ако го направиш какво може да следва след това...

Aз също съм на 13 и мисля,че ти е малко раничко,макар и на мен да ми се искало да го направя и то заради един глупак бях на крачка от това...но на време ми дойде акъла макар той да ме заряза след това,на мен не ми пука сега само си мисля как след години този момент ще е много специален и как ще се радвам,че не съм го направила с някакъв боклук на който му е все тая за мен и, че ще го направя с човек който ме обича или най-малко да държи на мен и да ме уважава

Ние да знаем дали си готова, и кога да го направиш?
    Има време ..
    Бургас

Повече от фен Аватара на valentinadr
    най добре е 17-18 живота е пред теб не бързай за всичко си има време
    на 13 си още дете изживей детството си нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си