- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТРЯБВА МИ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА!! МОЛЯ ВИ ВАЖНО Е!!
Здравейте ... имам един проблем .. правих секс с приятелката си .. беше още в началото, бяха минали около 5-10 минути. Преди да сменим позата извадих члена си и видях,че по него има слузеста течност наподобяващо желе. Не съм усетил да свършвам, след това видяхме че презерватива не е скъсан. След като проверихме, за да сме напълно сигурни го напълнихме с вода. Та въпросът ми е: Има ли вероятност да е излязло нещо през пръстена или проблемът е в нея ( бяло течение или нещо подобно). Има ли опасност да е станал ГАФ ..
![]()
![]()
Спокойно, от нея е и е нормално ако е възбудена много![]()
Приятелка ти е свършила![]()
sleda ot lubovta
Благодаря за бързите отговори .. :P .. Ма нали знаете стряскащо си е .. хаха![]()
Честито, авторе, ама не,че ще ставаш тати, ами ,че се справяш добре с работата
Хахаха в началото на половия ми живот и аз имах подобен случай... Просто се е възбудила много,течността наистина донякъде наподобява сперма, ама не е
![]()
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Задоволил си я![]()
,не се притеснявай
.
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
Получава се от прекалено голямата възбуда на приятелката ти,също роля в образуването на тази,ако може така да я наречем "течност",играе и лубриканта върху самия презерватив.Случвало ми се е още преди секс в презерватива или отвън по него да има подобни бели наподобяващи желе неща.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...795&highlight=
Не знам дали е съвпадение, но историята е почти една и съща.
[url=линка]
При нас с приятеля ми почти винаги е така, а както виждаш, никъде няма моя тема "Бременна съм, как да кажа на нашите?!"![]()
От нея е....няма от каде другаде да се появи тва. Дишай спокойно![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.