.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Акустична китара,уроци...?

Здравейте.Имам акустична китара и доста голямо желание да се науча да свиря. Искам да ви питам дали някой знае програмка самоучител,или онлайн уроци.А колко ли ще струват частни уроци?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    С онлайн уроци или програма няма да стане.
    Отивай на частно.
    Моите уроци са по 15лв.
    Но зависи... от къде си?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

аз тази година ще ходя при един учител дето взима по 7лв за 2 часа

Супер фен Аватара на brokeninside13
    И аз имам акустична и искам да се наука....Кажете къде в София мога да се уча?

Здравей,ами аз ходех на части уроци точно 2 месеца при един господин Рибаров. Той ме държеше средно по 2 часа, учехме ноти и т.н., и ми взимаше по 20 лв. Кабинета му ( то е едно читалище всъщност) е зад Френската гимназия. Но мисля, че където и да отидеш ще ти искат не по-малко от 10 лв. А и аз си имам собствена китара, което е още по-добре

АЗ съм от Бургас.Някой да знае уроци тук?Трябва да се поразрова и поразпитам наоколо.До колкото разбирам не е скъпо щом става въпрос за музика ще преживея 15-20лв .Ааааа chococookie,френската гимназия в кой град?

Цитирай Първоначално написано от MouSe
    АЗ съм от Бургас.Някой да знае уроци тук?Трябва да се поразрова и поразпитам наоколо.До колкото разбирам не е скъпо щом става въпрос за музика ще преживея 15-20лв .Ааааа chococookie,френската гимназия в кой град?
    Френската в София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си