.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Стягане на корема???

Еми значи аз съм от тоя тип хора,които повече говорят,а по-малко действат и в началото на лятото си казах ся цяло лято ша правя коремни,лицеви и набирания и тн.И ся се сещам,чя лятото мина.Значи смея да кажа,че съм слаб,имам само малко месце по корема.Така проблема е там,че искам да махна "месцето" и корема ми да придобие форма.Значи сутрин към 8-9 часа отивам да тичам.През деня правя коремни преси(към 100-150 на ден) и към 20 лицеви опори на ден.Не ям сладко и мазно и избягвам хляба.Храня се често и по малко.На този режим съм от 2 дена.До 1-2 седмици ще има ли видим ефект според вас?
    И забравих да кажа- на 14 съм

Супер фен Аватара на Jaune
    ми ще има вероятно, ама зависи колко време тичаш според мен
    и хляба може да не го изключваш напълно, стига да е пълнозърнест

Имаме машина за хляб у нас и си правим xD
    Хляб най-вече на закуска ям.И да попитам нормално ли е като хапна нещо(например 1 филийка хляб) веднага корема става по-голям(така да се каже).И сутринта като стана корема ми е супер плосък почти идялен :Д .А след вечеря е...балон..все едно гледаш друг корем
    И забравих да кажа,че след 7 часа не ям.Вечерята ми е към 6:30

Подутия стомах обикновено се получава от нередовно хранене.

Ами храня си се редовно.Даже цяло лято ядях често и по много,ама ся съм се кротнал малко :Д Значи искаш да кажеш,че ако стомаха ти е наред, сутринта корема ти трябва да изглежда горе-долу така както изглежда след вечеря?

Не, смисъл... Нещо не те разбрах.
    Мисълта ми беше, че стомахът ти НЕ трябва да се подува след хранене, не и чак да става като балон. ;д Или прекаляваш с количеството, или ядеш боклуци.

Коремните ги прави сутрин и вечер, за да има по-голям ефект.

Значи да кажем,че имам проблем със стомаха.А ако всичко със стомаха ти е наред,корема ти сутрин преди да си закусил и вечер след като си ял би трябвало да изглежда по сходен начин,не като при мен сутрин да е плосък,а вечер подут?И вечер коремните преди вечеря нали?И...не мисля,че ям "боклуци"

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Мило момиче просто имаш нередовен стомах .
    Явно не ходиш често по голяма нужда нали .
    ако ходиш само сутрин е логично тогава да е най плосък
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Ами почти всеки ден се изхождам.Но има случаи да не ходя 1 или 2 дни,И не ходя само сутрин по нужда.Ходя различно,сутрин,вечер, абе когато ме напъне хД Ииии...ЪЪЪ... момче съм :Д

Град
    niderlandia
    и пак мисля че е от това
    защото няма логика сутрин да е нормален вечер не
    Шапкарю .....

и моят стомах е супер плосък сутрин, вечер не толкова, след хранене се подува ако съм яла салата пр или повечко плодове и от тях се получава това, но после се оправя, нямам нередовен стомах, тоест тва е нормално

Добре какво ще рече "нередовен стомах"???
    Ааа мога да постна и снимки сутрин как е положението и след вечеря, за да видите разликата :Д

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    От личен опит ти казвам, че ще го осещаш по-стегнат и като го стягаш, че е по-твърд, но не очаквай плочки. Правила съм 200 на ден в продължение на месец и няма и следа от плочки поне при мен, но поне се оформя малко от малко. После обаче се отказах и спрях. Не пречи да опиташ нищо не губиш ама трябва упоритост.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Пловдив
    Тази част ми се струва най-трудна за оформяне....къртовски труд за единия фаянс
    За да не се подуваш, пий много вода, никакво газирано! То може при всеки да е различно, но аз и от тестени неща се подувам. Не преяждай, движи се много, не позволявай на стомаха си да е нередовен
    Отделно коремни преси 5 пъти седмично, всяка седмица увеличаваш с по 10-20 примерно,за да не привикват мускулите. Прави различни видове преси, не само за горната част, но и за долната, за страничната също. Спомена,че си слаб, но ако ограничиш вредните храни, спортуваш (тичай често) ще свалиш мазнинката над мускулната стена
    Момчетата по-лесно оформят мускули от момичетата. То моята мъка....с бая упоритост бях оформила плочки ама пусти му болници и лекарства сега пак се мъча w/e, успех ти желая
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    На стадиона за бягане.
    Не разбрах .. ти МОМЧЕ ли си?
    И правиш по 20 лицеви и по 100 коремни?
    Ебати ташака, честно, извинявай, че ти го казвам ..

Супер фен Аватара на fuckme
    стига да се храниш здравословно и да спортуваш, ще стане работата
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    На стадиона за бягане.
    Абе проблемът е там, че всеки иска 3 дена да прави упражнения да бяга общо 30 мин. и да е изял 5 праскови и 2 кофички мляко и да е Кейт Мосс да речем. Деазнам, мега тъпо е.. Нужно е постоянство за твърди резултати

Така първо да благодаря за отговорите ви Второ,къде за бога съм казал,че искам да го постигна за 3 дена ???
    За мен не е толкова важно да имам плочки,а просто искам плосък корем и да не ме е срам като отида на море или басейн.Значи газирано не пия,сутрин правя 3 обиколки на училището бегом и 3 обиколко ходя.Прибирам се правя 20 коремни,закусвам плод(това се пада някъде към 9 часа) към 11:30 правя леко ядене,във 2 часа пак хапвам, в 3:30 правя коремни и в 4:20 пак ям.Вечерята ми е в 6:50.След това не ям нищо.Аааа споменахте,че вода тряабва да се пие много,и да попитам да я пия преди или след хранене?

Град
    niderlandia
    Ум не че нещо амааа
    за момче това което правиш като "тренировки" е нищо .
    То дори за момиче е твърде малко
    Шапкарю .....

Еми колкото толкова.Аз не бързам толкова много за резултати.В последсвтие ще правя повече "тренировки".А имате ли идеи как като почна даскало и съм втора смяна,да вечерям преди 7 часа?Да нося храна в училище ли и аз не знам

Град
    niderlandia
    Просто тръгни на някакви истински тренировки
    или поне на фитнес .
    Със 100 коремни на ден нииищичко не правиш ако искаш да стягаш корем . А и то е комплексно не са само коремни и 3 обиколки на училище.
    Трябват всякакви натоварвания и силови упражнения и повече кардио и правелен режим на хранене .
    Просто това което ти правиш е много шум за нищо мислиш си че правиш нещо
    Шапкарю .....

аз съм момиче и като оправех по 300 коремни на ден на трисерии по 100 и за месец корема ми се прибра страшно много и естествено здравословен хранителен режим така, че полза от коремните ще имаш ама да са повече

Добре,а това за водата,че помагала за стомаха?Също съм чувал,че е добре преди хранене да изпиеш 2 чащи вода,според да го правя ли?
    Ааа относно фитнеса,мен малко ме е срам там.Аз някфо джуждже 1.60,а там някфи двуметрови мъжаги..

Град
    niderlandia
    китки и фитки не може
    щом искаш хубава фигура нямаш право на срам
    спортуваи бе човеко момче си все пак ....
    ходи тичаи на стадион по няколко км. прави упражнения на лостове .
    Запиши се на спорт има такова разнообразие .... баскетбол,волеибол, плуване и прочие неща
    Шапкарю .....

Цитирай Първоначално написано от Crescent
    Добре,а това за водата,че помагала за стомаха?Също съм чувал,че е добре преди хранене да изпиеш 2 чащи вода,според да го правя ли?
    Ааа относно фитнеса,мен малко ме е срам там.Аз някфо джуждже 1.60,а там някфи двуметрови мъжаги..
    това е срещу преяждане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си