- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стягане на корема???
Еми значи аз съм от тоя тип хора,които повече говорят,а по-малко действат и в началото на лятото си казах ся цяло лято ша правя коремни,лицеви и набирания и тн.И ся се сещам,чя лятото мина.Значи смея да кажа,че съм слаб,имам само малко месце по корема.Така проблема е там,че искам да махна "месцето" и корема ми да придобие форма.Значи сутрин към 8-9 часа отивам да тичам.През деня правя коремни преси(към 100-150 на ден) и към 20 лицеви опори на ден.Не ям сладко и мазно и избягвам хляба.Храня се често и по малко.На този режим съм от 2 дена.До 1-2 седмици ще има ли видим ефект според вас?
И забравих да кажа- на 14 съм![]()
ми ще има вероятно, ама зависи колко време тичаш според мен
и хляба може да не го изключваш напълно, стига да е пълнозърнест
Имаме машина за хляб у нас и си правим xD
Хляб най-вече на закуска ям.И да попитам нормално ли е като хапна нещо(например 1 филийка хляб) веднага корема става по-голям(така да се каже).И сутринта като стана корема ми е супер плосък почти идялен :Д .А след вечеря е...балон..все едно гледаш друг корем
И забравих да кажа,че след 7 часа не ям.Вечерята ми е към 6:30
Ами храня си се редовно.Даже цяло лято ядях често и по много,ама ся съм се кротнал малко :Д Значи искаш да кажеш,че ако стомаха ти е наред, сутринта корема ти трябва да изглежда горе-долу така както изглежда след вечеря?
Не, смисъл... Нещо не те разбрах.![]()
Мисълта ми беше, че стомахът ти НЕ трябва да се подува след хранене, не и чак да става като балон. ;д Или прекаляваш с количеството, или ядеш боклуци.
Коремните ги прави сутрин и вечер, за да има по-голям ефект.
Значи да кажем,че имам проблем със стомаха.А ако всичко със стомаха ти е наред,корема ти сутрин преди да си закусил и вечер след като си ял би трябвало да изглежда по сходен начин,не като при мен сутрин да е плосък,а вечер подут?И вечер коремните преди вечеря нали?И...не мисля,че ям "боклуци"
Мило момиче просто имаш нередовен стомах .
Явно не ходиш често по голяма нужда нали .
ако ходиш само сутрин е логично тогава да е най плосък
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ами почти всеки ден се изхождам.Но има случаи да не ходя 1 или 2 дни,И не ходя само сутрин по нужда.Ходя различно,сутрин,вечер, абе когато ме напъне хД Ииии...ЪЪЪ... момче съм :Д
и пак мисля че е от това![]()
защото няма логика сутрин да е нормален вечер не
Шапкарю .....
и моят стомах е супер плосък сутрин, вечер не толкова, след хранене се подува ако съм яла салата пр или повечко плодове и от тях се получава това, но после се оправя, нямам нередовен стомах, тоест тва е нормално
Добре какво ще рече "нередовен стомах"???
Ааа мога да постна и снимки сутрин как е положението и след вечеря, за да видите разликата :Д
От личен опит ти казвам, че ще го осещаш по-стегнат и като го стягаш, че е по-твърд, но не очаквай плочки. Правила съм 200 на ден в продължение на месец и няма и следа от плочки поне при мен, но поне се оформя малко от малко. После обаче се отказах и спрях. Не пречи да опиташ нищо не губиш ама трябва упоритост.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Тази част ми се струва най-трудна за оформяне....къртовски труд за единия фаянс![]()
За да не се подуваш, пий много вода, никакво газирано! То може при всеки да е различно, но аз и от тестени неща се подувам. Не преяждай, движи се много, не позволявай на стомаха си да е нередовен
Отделно коремни преси 5 пъти седмично, всяка седмица увеличаваш с по 10-20 примерно,за да не привикват мускулите. Прави различни видове преси, не само за горната част, но и за долната, за страничната също. Спомена,че си слаб, но ако ограничиш вредните храни, спортуваш (тичай често) ще свалиш мазнинката над мускулната стена![]()
Момчетата по-лесно оформят мускули от момичетата. То моята мъка....с бая упоритост бях оформила плочки ама пусти му болници и лекарствасега пак се мъча
w/e, успех ти желая
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Не разбрах .. ти МОМЧЕ ли си?![]()
И правиш по 20 лицеви и по 100 коремни?
Ебати ташака, честно, извинявай, че ти го казвам ..![]()
стига да се храниш здравословно и да спортуваш, ще стане работата![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Абе проблемът е там, че всеки иска 3 дена да прави упражнения да бяга общо 30 мин. и да е изял 5 праскови и 2 кофички мляко и да е Кейт Мосс да речем. Деазнам, мега тъпо е.. Нужно е постоянство за твърди резултати![]()
Така първо да благодаря за отговорите ви Второ,къде за бога съм казал,че искам да го постигна за 3 дена ???
За мен не е толкова важно да имам плочки,а просто искам плосък корем и да не ме е срам като отида на море или басейн.Значи газирано не пия,сутрин правя 3 обиколки на училището бегом и 3 обиколко ходя.Прибирам се правя 20 коремни,закусвам плод(това се пада някъде към 9 часа) към 11:30 правя леко ядене,във 2 часа пак хапвам, в 3:30 правя коремни и в 4:20 пак ям.Вечерята ми е в 6:50.След това не ям нищо.Аааа споменахте,че вода тряабва да се пие много,и да попитам да я пия преди или след хранене?
Ум не че нещо амааа
за момче това което правиш като "тренировки" е нищо .
То дори за момиче е твърде малко
Шапкарю .....
Еми колкото толкова.Аз не бързам толкова много за резултати.В последсвтие ще правя повече "тренировки".А имате ли идеи как като почна даскало и съм втора смяна,да вечерям преди 7 часа?Да нося храна в училище ли и аз не знам![]()
Просто тръгни на някакви истински тренировки![]()
или поне на фитнес .
Със 100 коремни на ден нииищичко не правиш ако искаш да стягаш корем . А и то е комплексно не са само коремни и 3 обиколки на училище.
Трябват всякакви натоварвания и силови упражнения и повече кардио и правелен режим на хранене .
Просто това което ти правиш е много шум за нищо мислиш си че правиш нещо
Шапкарю .....
аз съм момиче и като оправех по 300 коремни на ден на трисерии по 100 и за месец корема ми се прибра страшно много и естествено здравословен хранителен режим така, че полза от коремните ще имаш ама да са повече
Добре,а това за водата,че помагала за стомаха?Също съм чувал,че е добре преди хранене да изпиеш 2 чащи вода,според да го правя ли?
Ааа относно фитнеса,мен малко ме е срам там.Аз някфо джуждже 1.60,а там някфи двуметрови мъжаги..
китки и фитки не може![]()
щом искаш хубава фигура нямаш право на срам![]()
спортуваи бе човеко момче си все пак ....
ходи тичаи на стадион по няколко км. прави упражнения на лостове .
Запиши се на спорт има такова разнообразие .... баскетбол,волеибол, плуване и прочие неща
Шапкарю .....
това е срещу преяжданеПървоначално написано от Crescent