.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Място за секс навън във Варна ?

Търся си местенце, където можем да правим секс спокойно, някое затънтено такова, може на някакви скришни тъмни улички във Варна, с кола сме... идеи ?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Град
    В ироничните мисли..
    Купи си затъмнени стъкла.
    Bitch

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Щом сте с кола във Варна - тогава някъде извън варна, или на плажа ? По тъмно имам в предвид, към 3 през нощта.

Други предложения ?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Други предложения ?
    Е стига де с кола си и не знаеш къде може да отидеш като е тъмно може да отидеш къде ли не .. стига да не е много забутано и да има ходещи сапуни (мангали) да ти разглобят колата преди да си се усетил
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Други предложения ?
    Е стига де с кола си и не знаеш къде може да отидеш като е тъмно може да отидеш къде ли не .. стига да не е много забутано и да има ходещи сапуни (мангали) да ти разглобят колата преди да си се усетил
    Аххахаха, и веротата са опасни , не само сапуните

Пълно е с места за секс из варна, около фара, по плажната ивица до гейзерите, в малките кварталчета, или в други части към края на града, по бетонни постройки...
    Правил съм го на повечето от тия и не е имало проблеми освен че в тоя студ вече може некой да фане настинка

Re: Място за секс навън във Варна ?

Търся си местенце, където можем да правим секс спокойно, някое затънтено такова, може на някакви скришни тъмни улички във Варна, с кола сме... идеи ?
    слагаш си тъмни стъкла и вечер след 10 почти навсякъде може да го правите пак и какво по -хубаво от секс на плажа
    sleda ot lubovta

влезни в морето с колата

Град
    Варна
    Отгоре алея 1-ва..има някакви пътечки,няма лампи ) И като цяло в морската много места можеш да си намериш..или доло някъде в баните на плажа... пък колата навсякъде м0жеш да я 0ставиш...или пък на някой строеж до лятн0 кин0 е пълн0 с такива

абе най-си е добре в къщи на легалцето, но хубавите места във Варна са малко, поне според мен.. а и аз не си падам по такъв тип секс Може на плажа(най-баналното, но си е приятно) !

внимаваи къде ходиш , едни лапета ми развалиха кефа(скупчиха се до колата ) -та после ги гоних.. ()

Re: Място за секс навън във Варна ?

Аз живея в Варна и според мене единствените хубави места са Около плажа има хипер много дискотеки там а отзаде тях хипер яки места и затъмени нито мръсни нито .... Знам от опит повярваи ми
    >.<

Град
    Варна, моретоо :)
    СЕКС СЕКС СЕКС ОН ДЪ БИЙЧ!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    В морската градина малко след мостчето на влюбените има едно странно дърво.С много и дълги клони,падащи по земята.Точно срещу това дърво има една пейка,но ако идеш по тъмно няма да я видиш.Та,загледай се и ше я намериш.Викам и секс пейката.
    Ше ти свърши работа.
    Ако пък искаш нещо съвсем съвсем безлюдно иди на офицерския плаж.

Повече от фен Аватара на Hristova
    Цитирай Първоначално написано от k0ki
    Отгоре алея 1-ва..има някакви пътечки,няма лампи ) И като цяло в морската много места можеш да си намериш..
    След като сте с кола може и някъде извън Варна.
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си