.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ПРАВА КОСАА...

Здравейте на всички...Значи аз съм маниачка на тема ПРАВА КОСА..изправям я всеки ден..с преса(керамична),със сешоар..дори съм пробвала с ютия..Ефекта е невероятен,но много гори косата зарова се отказах..Искам да ме посъветвате за някоя маска или балсам за коса,който сте ползвали и сте доволни от него за права коса..Някой продукт,който помага косата ви да е ПРАВА ...МОЛЯ ПОМОЩ...

Град
    Пловдив
    Една позната си я изправяше с една мн шантава четка,като преса, но с косъмчета отвътре и естествено неелектрическа, май от магазин за левче е, не знам. И със сещоара, косата й е леко чуплива. Слага си и едно дет мирише мн готино вакса мисля, малко втвърдява краищата
    Сори, не ги чаткам много, много тия неща, моята прокоба е по рождение пррава като праз коса, която все мъча да къдря
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

ПРАВА КОСАА...

Хайде да ги разменим..

Град
    Пловдив
    Ох, колко пъти съм си я предлагала, ама на, не става
    Май, май хората сме проектирани недоволни, все искаме това, което нямаме. Ей ме на, русолява по рождение и права, а аз искам черна и къдрава

хаха, има перуки с естествен косъм
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Като бях по-малка имах идеално права коса и само се чудех как да я къдря, сега съм с ужасно къдрава коса и се чудя как да се изправям.
    ПП. Когато се изправям ползвам шампоан и балсам за изправяне на Рубела и съм много доволна.
    Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .

Има нещо като балсам на Сънсилк, за изправяне на косата.(лилавата серия). Ползвах го преди след къпане, наистина имаше ефект, но моята коса си е по принцип права. От шампоана обаче не съм доволна.

Също когато се къпеш може да пробваш да си миеш косата по дължината, не да я мачкаш на топка.

Супер фен Аватара на fuckme
    доколкото знам и аз , ваксата втвърдява краищата като се изправиш
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    На стадиона за бягане.
    Пробвай с балсам за права коса, на мен ми действа, въпреки че косата ми е доста своенравна и чуплива. Аз си слагах на Сънсилк, но не съм сигурна, че още го продават.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Един въпрос-усещаш ли как скапваш косата си до неузнаваесмост,ако продължаваш все така,наистина ще ти изпопада косата..
    • Обичай,за да те обичат! •

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    ако има в града ти DM, Балеа имат хубави неща за коса, аз имам балсам за изправяне снимка нямам но е в една жълта тубичка, и е на неква смешна цена 3 4 лв, но все пак всичко зависи от косата, поспри с малко с пресата вкарай някакво разнообразие къдравите коси, дори и само на вълни, също са много хубави
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Спри се малко, ще останеш без коса. Няма да немирш нещо толкова добро, че косата ти да седи супер права.и

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Един въпрос-усещаш ли как скапваш косата си до неузнаваесмост,ако продължаваш все така,наистина ще ти изпопада косата..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Просто отиди при някой фризьор и попитай !

Тази тема може да ти е полезна ... http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=6676

Все пак фризьорите знаят най-добре !

Голям фен Аватара на Diiddy
    Трайно изправяне.
    chefk0

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Маската на Гарниер Фруктис ( Shine & Repair ) е невероятна. Но тази дето веднага се измива.
    Но недей да я изправяш всеки ден. Моята коса е къдрава и я изправям веднъж, максимум 2 пъти месечно. И пак имам чувството, че много се изтощава

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    +1
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си