- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРАВА КОСАА...
Здравейте на всички...Значи аз съм маниачка на тема ПРАВА КОСА..изправям я всеки ден..с преса(керамична),със сешоар..дори съм пробвала с ютия..Ефекта е невероятен,но много гори косата зарова се отказах..Искам да ме посъветвате за някоя маска или балсам за коса,който сте ползвали и сте доволни от него за права коса..Някой продукт,който помага косата ви да е ПРАВА ...МОЛЯ ПОМОЩ...![]()
![]()
![]()
![]()
Една позната си я изправяше с една мн шантава четка,като преса, но с косъмчета отвътре и естествено неелектрическа, май от магазин за левче е, не знам. И със сещоара, косата й е леко чуплива. Слага си и едно дет мирише мн готиновакса мисля, малко втвърдява краищата
Сори, не ги чаткам много, много тия неща, моята прокоба е по рождение пррава като праз коса, която все мъча да къдря![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Хайде да ги разменим..![]()
Ох, колко пъти съм си я предлагала, ама на, не става![]()
Май, май хората сме проектирани недоволни, все искаме това, което нямаме. Ей ме на, русолява по рождение и права, а аз искам черна и къдрава![]()
хаха, има перуки с естествен косъм![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Като бях по-малка имах идеално права коса и само се чудех как да я къдря, сега съм с ужасно къдрава коса и се чудя как да се изправям.
ПП. Когато се изправям ползвам шампоан и балсам за изправяне на Рубела и съм много доволна.![]()
Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .
Има нещо като балсам на Сънсилк, за изправяне на косата.(лилавата серия). Ползвах го преди след къпане, наистина имаше ефект, но моята коса си е по принцип права. От шампоана обаче не съм доволна.
Също когато се къпеш може да пробваш да си миеш косата по дължината, не да я мачкаш на топка.
доколкото знам и аз , ваксата втвърдява краищата като се изправиш![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Пробвай с балсам за права коса, на мен ми действа, въпреки че косата ми е доста своенравна и чуплива. Аз си слагах на Сънсилк, но не съм сигурна, че още го продават.![]()
Един въпрос-усещаш ли как скапваш косата си до неузнаваесмост,ако продължаваш все така,наистина ще ти изпопада косата..![]()
• Обичай,за да те обичат! •
ако има в града ти DM, Балеа имат хубави неща за коса, аз имам балсам за изправяне снимка нямам но е в една жълта тубичка, и е на неква смешна цена 3 4 лв, но все пак всичко зависи от косата, поспри с малко с пресата вкарай някакво разнообразие къдравите коси, дори и само на вълни, също са много хубави
never never let you go you are the one i'm surching for....
Спри се малко, ще останеш без коса. Няма да немирш нещо толкова добро, че косата ти да седи супер права.и
Първоначално написано от xSANYAx
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Просто отиди при някой фризьор и попитай !
Тази тема може да ти е полезна ... http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=6676
Все пак фризьорите знаят най-добре !
+1Първоначално написано от xSANYAx
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..