- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хора плс кажете може ли и как да отслабн до 23 най-късно
имам нужда от вашите мнения
Оф,ами то най лесно е да пуснеш една нова тема.Ми потърси малко...Чак толкова да ви мързи.Иначе за отслабването-спорт+ диета- ето тук има много http://dieti.rozali.com/dieti.html Успех в отслабването
![]()
кратко време....ами фотосинтеза, имитирай зелените неща в саксиите.
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
^мхм, и аз това се питам. аз си знаех, че около 15-и ще се изсипят ред теми за отслабването. ами така е, като цяло лято мързелувате и се тъпчете.ся и да гладуваш нищо няма да стане![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Оф заключвайте ги тези смотани теми, сякаш няма търсачка, едно и също бе хора ..
Увеличават си ранга хората![]()
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
абсолютно.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
ауу дано не си ми адашка честно ..![]()
![]()
Аре спрете се с тия диети!! ДЕЦА![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Правиш си РЕЖИМ на хранене, в който ОГРАНИЧАВАШ храната, но не отказваш примерно месото, хляба, сладкото и т.н. Зарязвай компа и ставай рано към 8-9 да тичаш. Тичай колкото можеш. Когато се умаряш - започваш да ходиш. Вечер към 7 пак ходи да тичаш. Пий много вода и трябва непрекъснато да има движение. Между тичанията прави разходки примерно .. упражнения.. всяко усилие дава резултат. Но защо точно сега се сети, не очаквай изведнъж да отслабнеш, но все ще смъкнеш някое кило до 23-ти
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Олее щом дойде 15-ти и всички пускат теми за отслабване,при положение че има 10000000000 такива темиМного сте зле беее
Как цяло лято не си мръднахте задниците и се тъпчехте с буклуци ами чак сега се сетихте...![]()
Отново казвам, какво ви е прихванало с тия диети.. в пубертета не е хубаво да се спазват диети...ЩЕ СИ НАПРАВИТЕ НЯКОЯ БЕЛЯ и после ще се чудите от къде ви е дошло.
по-вредно е да се тъпчеш с боклуци кат свиня..Първоначално написано от dob4y
ммхм а и никой не говори за диети. Аз съм напълно против диетитеПървоначално написано от katericArofl
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ами именно ако не се тъпчат като прасета с боклуци после няма да казват О боже дебел/а съмПървоначално написано от ecstazy
оф толкова ли няма теми за отслабване, че пусна нова ?? ае за вас търсачка няма ли![]()
не![]()